Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, psof είπε

Μην ανησυχείτε ο DiAvOl μιλάει αυτή τη στιγμή με τη Sony στο τηλέφωνο και την διαβεβαιώνει οτι αυτός και όλα τα φιλαράκια του θα ξαναγοράσουν το God Of War αύριο το πρωί σε δισκάκι απο το Πλαισιο. Η μετοχή θα ανακάμψει λιαν συντομως.

θα σε παρακαλούσα να διαγράψεις αυτό το πόστ, ποτέ δεν σε ειρωνεύτηκα και απαιτώ τον ίδιο σεβασμό και από εσένα.

Τρομερό το χιούμορ σου, νομίζω κλάψαμε όλοι από τα γέλια.

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
35 minutes ago, fwtonio said:

SONY ... πώς κατάντησες έτσι;

Μιλάμε για εταιρία σταθμό, που τώρα χαροπαλεύει με φωτογραφικές και παιχνιδοκονσόλες...

Προφανώς δεν έχει το μέγεθος της Microsoft αλλά δεν χαροπαλευει. 

Ας μην είμαστε υπερβολικοί. 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, DiAvOl είπε

θα σε παρακαλούσα να διαγράψεις αυτό το πόστ, ποτέ δεν σε ειρωνεύτηκα και απαιτώ τον ίδιο σεβασμό και από εσένα.

Τρομερό το χιούμορ σου, νομίζω κλάψαμε όλοι από τα γέλια.

https://www.plaisio.gr/gaming-zone/titloi-paixnidion/sony-god-of-war-playstation

• Confused 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, NickTG είπε

Προφανώς δεν έχει το μέγεθος της Microsoft αλλά δεν χαροπαλευει. 

Ας μην είμαστε υπερβολικοί. 

Θα μου επιτρέψεις να είμαι...

Συγκρίνεις την πάλαι ποτέ SONY που έβγαζε δεκάδες συσκευές ποιοτικές, με αυτό το απολειφάδι που πουλά 2 πράγματα;

Μπορεί να μην έχει προβλήματα βιωσιμότητας, αλλά το ίδιο ισχύει και ... για τον φούρνο στην γωνία....

• Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Jim Ryan, ο Don Mattrick της τρέχουσας γενιάς;

Μήπως ήρθε η ώρα να γυρίσουν πίσω ο House και ο Layden; Φαίνεται πόσο κακή δουλειά κάνει ο άλλος (επικοινωνιακά, στρατηγικά κλπ.) στην ηγεσία του division-κορωνίδα, όταν αρκεί μια κίνηση ανταγωνιστή στο μοναδικό τμήμα που υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους (κι ας είναι η MS) για να μειώσει τόσο την αξία όλου του υπολοίπου ομίλου.

Επεξ/σία από kosmsamo
Δημοσ.
Μόλις τώρα, fwtonio είπε

Συγκρίνεις την πάλαι ποτέ SONY που έβγαζε δεκάδες συσκευές ποιοτικές, με αυτό το απολειφάδι που πουλά 2 πράγματα;

Μπορεί να μην έχει προβλήματα βιωσιμότητας, αλλά το ίδιο ισχύει και ... για τον φούρνο στην γωνία....

Άκου χαροπαλεύει.. 😂

Υπερβολικός.

• Like 1
Δημοσ.

Αν θέλει η Sony έχει αρκετά μυαλά κ δυνατούς developer να βγάλει πολύ καυτερό call of duty κ άλλους παρόμοιους τίτλους που νομίζουν κάποιοι θα τους χάσουν επειδή πήρε η MS τη activision! Μια ζωή η Sony ήταν μικρότερη κ μια ζωή είναι καλύτερη ! Όταν η MS αγόραζε την activision η Sony ανακοίνωνε το καινούργιο VR ! Εγώ βλέπω η μια εταιρία να δημιουργεί κ η άλλη να προσπαθεί να αγοράσει για να αντεπιτεθεί ! Ηρεμήστε όλοι σας έλεος λες κ είστε μέτοχοι στις δυο αυτές εταιρίες ! Κ οι δυο να μας αρμέξουν θέλουν ξυπνήστε κ θα το κάνουν αφού η πληθώρα τον gamers είναι zombies κ τρέχουν σαν τους τρελούς από πίσω τους 

• Like 17
  • Thanks 4
Δημοσ.

Η Sony παραμένει ήσυχη και αμέτοχη στις χειρότερες δυνατές της στιγμές.
Πρέπει πραγματικά να κάνουν κάποιες ανακοινώσεις τον επόμενο μήνα.
Εάν η Sony υποτιμηθεί μετοχικά ακόμη περισσότερο, μπορεί να πέσει ευκολότερα θύμα μιας εχθρικής εξαγοράς.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς δεν μπορεί πλέον να σταματήσει την Microsoft και θα έχει πολύ ενδιαφέρων να δούμε
πού θα καταλήξει όλο αυτό μέσα στα επόμενα χρόνια.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Apollonian είπε

πού θα καταλήξει όλο αυτό μέσα στα επόμενα χρόνια.

Μονοπωληση της αγορας ,τιμολογιακο παιχνιδι "ετσι γουσταρουμε κ αμα θελετε" ,game pass σε υποενοτητες κ αυξημενες τιμες

κ φυσικα τα fanboys κοντοφθαλμα χαιρονται με την εξολοθρευση του "αντιπαλου" ενω επικειται εξολοθρευση της τσεπης τους κ του χομπυ τους

• Like 20
  • Thanks 1
  • Confused 2
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, fwtonio είπε

SONY ... πώς κατάντησες έτσι;

Μιλάμε για εταιρία σταθμό, που τώρα χαροπαλεύει με φωτογραφικές και παιχνιδοκονσόλες...

H gaming βιομηχανία είναι ανώτερη όλων σε τζίρους. Οπότε, για ποια κατάντια μιλάς;

Επίσης ξεχνάς τις SONY Pictures, Music κλπ κλπ

22 λεπτά πριν, fwtonio είπε

Δεν πουλάει δύο πράγματα. Απλά δεν ισχύει. Είσαι ημιμαθής εδώ.

• Like 12
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, kosmsamo είπε

Jim Ryan, ο Don Mattrick της τρέχουσας γενιάς;

Μήπως ήρθε η ώρα να γυρίσουν πίσω ο House και ο Layden; Φαίνεται πόσο κακή δουλειά κάνει ο άλλος (επικοινωνιακά, στρατηγικά κλπ.) στην ηγεσία του division-κορωνίδα, όταν αρκεί μια κίνηση ανταγωνιστή στο μοναδικό τμήμα που υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους (κι ας είναι η MS) για να μειώσει τόσο την αξία όλου του υπολοίπου ομίλου.

Επεξ/σία από xavier
  • Like 5
Δημοσ.

Εννοείται οτι MS εκανε κίνηση ματ. 

Να δούμε αν το πληγωμένο αγρίμι(Sony) θα βγαλει δόντια, αν της εχει μείνει κανα δοντι βεβαια ή αν οι Ιάπωνες ενωθούν εναντιον των Αμερικανών. 

Κατι θα γίνει, ειναι σίγουρο.

Οταν κάποιος δίνει τα ωραια του λεφτουδακια να σε αγοράσει θελει να τα πάρει πισω, όποιος εχει δουλεψει σε εταιρία που "πιέζουν οι μέτοχοι" καταλαβαίνει τι θέλω να πω. Όλα αυτά τα στούντιο που αγορασε η MS υπάρχει πιθανότητα να πρεπει να γίνουν φαμπρικες για να βγαζουν games συνέχεια και on time. Αν νομίζεται  τα στούντιο ειναι καλολαδομενες μηχανές, κάνετε λάθος, οσο πιο μεγάλος τόσο πιο αργός. 

Ο λαουτζικος (βαζω και εμενα μέσα) με το game pass θα εχει δωσει το 10ρικακι του για το μήνα και θα θελει να παίξει CoD και ολα τα expansion του. Και το παλιό CoD, και το καινούργιο, ολα. Τα CoD μεχρι τώρα ειχαν το καλο (για τον εκδότη) οτι στον ενα εναμιση χρόνο το παρατουσαν, πληρωνες λεφτά για μισα expansion, οτι bug υπήρχαν τα παντρευοσουν. Και έβρισκες το game στα 5 ευρώ οταν έβγαινε το νεο CoD. Τώρα αν το CoD μπει game pass τι θα γίνει; Θα δουλεύουν στα bug συνέχεια; 

Μιλάω για το CoD γιατί είναι πολύ δημοφιλές. Καταλάβατε το σκεπτικό μου. 

Υ. Γ. Όταν ήμουν μικρός ευχαριστιομουν τα video games μου γιατί έπρεπε να αγοράσω ενα, δυο και να τα παίξω ξανα και ξανα και να γινω καλός σε αυτά, να τα ξεζουμισω. Οταν μεγαλώνοντας ειχα λεφτα να αγοράσω οτι game θελω, εγινα σαν τα πλούσια παιδακια της γειτονιάς, είχα πολλα παιχνίδια και με τα βίας τα τερμάτιζα και φυσικά δεν ήμουν καλός σε κανενα, ειχα πολλες επιλογές βλέπεις. 

• Like 11
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, xavier είπε

Φαντάζομαι (γιατί και πριν και τώρα με το μάτι του άσχετου παρακολουθώ και σχολιάζω) αυτό είναι αποτέλεσμα της δίψας για ένα μηχάνημα που είναι συνεχώς sold out, της ανόδου της digital αγοράς εν μέσω πανδημίας κι όχι τόσο της ηγεσίας του Ryan. Θα έχουν ενδιαφέρον τα φρέσκα νούμερα.

Προφανώς υπάρχουν πιο κατάλληλοι άνθρωποι από μένα/από μας να κρίνουν με ειδικά κριτήρια, γνώσεις, νούμερα την επιτυχία ενός CEO. Και για να μένει στην θέση του εδώ και δύο χρόνια, φαίνεται να πιάνει τους (οικονομικούς;) στόχους που του θέτουν. Αυτή πρέπει να είναι και η μοναδική διαφορά με τον Don Mattrick.

Σαν απλός gamer όμως, εγώ δεν βλέπω κάτι θετικό. Ίσως, μιας και ήταν υπεύθυνος για την Ευρώπη, να ευθύνεται για πράγματα όπως π.χ. το localization στα ελληνικά κλπ. στα παιχνίδια , στα πλαίσια περαιτέρω προώθησης του brand; Κάνει την μια επικοινωνιακή τούμπα μετά την άλλη. Δεν απαντάει στις στρατηγικές κινήσεις του ανταγωνιστή με τις βαθιές τσέπες (λόγω αλαζονείας; βασιζόμενος στην πρωτιά και στο μέγεθος του brand;) και οι στρατηγικές που εφαρμόζει να μοιάζουν βγαλμένες από το playbook της Ninty. Χώρια κάτι επίσημα σχόλια (όχι από τον ίδιο, βέβαια) ως απάντηση του τύπου "ναι, εεεε, εμείς, εεεε περιμένουμε να είναι όλα προβλεπέ και να τηρηθούν όσα πρέπει". Μήπως το επόμενο στάδιο είναι να παρακαλούν να μην τους πάρουν την αγελάδα με το MTX γάλα το CoD;

edit: Για λέγε @sdragon πού ακριβώς σε μπέρδεψα; Μήπως μπορέσω και βοηθήσω. 🙂

Επεξ/σία από kosmsamo
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...