Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Χμμ... Ίσως έτσι γίνει πιο εύκολη η ανεύρεση διαθέσιμης κονσόλας PS5. Cool. Cool cool cool.

Οπότε PS5 για Demon's Souls, FFVII Remake, FFXVI και κανά άλλο exclusive και XBox Series X για Starfield, Elder Scrolls VI, Fallout 5 και Fable.

Ε... Και πάλι τα μισά λεφτά από κάρτα γραφικών της προκοπής παίζει να βγει έτσι όπως πάει εκείνη η αγορά.

😛

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, FCastor είπε

Χμμ... Ίσως έτσι γίνει πιο εύκολη η ανεύρεση διαθέσιμης κονσόλας PS5. Cool. Cool cool cool.

Οπότε PS5 για Demon's Souls, FFVII Remake, FFXVI και κανά άλλο exclusive και XBox Series X για Starfield, Elder Scrolls VI, Fallout 5 και Fable.

Ε... Και πάλι τα μισά λεφτά από κάρτα γραφικών της προκοπής παίζει να βγει έτσι όπως πάει εκείνη η αγορά.

😛

Ο περισσοτερος κοσμος παει sony μονο και μονο για το DualSense που δινει μαζι
Και μην νομιζεις οτι τα καταστηματα ασχολουνται για το ποιος αγοραζει τι...
Οσο δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα η τιμη θα ειναι ταβανι απο τα skroutzομαγαζα

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, lx911 είπε

Ο περισσοτερος κοσμος παει sony μονο και μονο για το DualSense που δινει μαζι
Και μην νομιζεις οτι τα καταστηματα ασχολουνται για το ποιος αγοραζει τι...
Οσο δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα η τιμη θα ειναι ταβανι απο τα skroutzομαγαζα

Ειλικρινά εγώ θα πάω (αρχικά τουλάχιστον) για PS5 καθαρά για κάποια παιχνίδια που με ενδιαφέρουν. Έτσι και αλλιώς ο ελεύθερος χρόνος μου είναι περιορισμένος οπότε 1 - 2 παιχνίδια που με ενδιαφέρουν μπορούν να κρατήσουν... ουουου, που λεν και στο χωριό μου! Δεν αρνούμαι το πόσο φανταστικό είναι το Game Pass (ο αδερφός μου το λατρεύει με το XBox One) αλλά δεν με βλέπω να το εκμεταλλεύομαι επαρκώς. Συν του ότι συνδρομή εδώ συνδρομή εκεί, πολλές μαζεύονται ανά μήνα... Για την ώρα. 🙂

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Ειναι πως το βλεπει κανεις

image.png.a449e41f2d4b7c38660aae93c00d5cf1.png

image.png.c1ad13f2ac98b26a122681bfad1d1981.png

Δεν είναι όπως το βλεπεις όταν δεν ξέρεις καν να διαβάζεις τις μεταβολές των μετοχών.  Εκτως αν στο επίσημο δείκτη του Nasdaq δεν ξέρουν τι τους γίνετε, ωποτε καλύτερα να τους πληροφορήσεις...... 

Screenshot_20220121_105102_com.huawei.browser.jpg

Screenshot_20220121_105719_com.huawei.browser.jpg

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, FCastor είπε

Συν του ότι συνδρομή εδώ συνδρομή εκεί, πολλές μαζεύονται ανά μήνα... Για την ώρα. 🙂

Το game pass κοστίζει όσο τo ps plus και κάποιες φορές και λιγότερο, εξαρτάται την αγορά και την περίσταση.

Διαβάζω πάλι για μονοπώλια κτλ, τόσα χρόνια που η Sony είχε το μαχαίρι είχε και το καρπούζι πληρώναμε ακόμα και τα dlc, έβγαζε απ΄τη μύγα ξίγκι αλλά αυτό δεν ξέρω γιατί δεν σας έκανε εντύπωση. Παιδιά έτσι πηγαίνουν αυτά όταν δεν υπάρχει υγιής ανταγωνισμός. Καταναλωτές είμαστε, θέλουμε να παίζουμε όσο πιο φθηνά και ποιοτικά γίνεται τα υπόλοιπα προσωπικά με αφήνουν παγερά αδιάφορο.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
1 hour ago, WolvesInTheThroneRoom said:

5 αποτυχημενα (κριτικά και οικονομικά) Killzone

Το 2, κυρίως, αλλά και το 3 μια χαρά παιχνίδια ήταν. 

Επίσης καλά παιχνίδια ήταν και τα Resistance της Insomniac. 

Σε άλλο στυλ φυσικά και οι 2 σειρές από το Call of Duty. 

Θα ήθελα να δω να βγάζουν μια συλλογή από το καθένα για το PS5. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, psof είπε

Μην ανησυχείτε ο DiAvOl μιλάει αυτή τη στιγμή με τη Sony στο τηλέφωνο και την διαβεβαιώνει οτι αυτός και όλα τα φιλαράκια του θα ξαναγοράσουν το God Of War αύριο το πρωί σε δισκάκι απο το Πλαισιο. Η μετοχή θα ανακάμψει λιαν συντομως.

@psof καμιά καινούργια ηλιθιότητα δεν σκέφτηκες για σήμερα; Ή στέρεψε το Σερραικό σου χιούμορ; Καλύτερα καμιά μπουγάτσα φάε..

Απ'οτι βλέπω και οι mods δεν έχουν θέμα με τέτοιου είδους πόστ. Κρίμα γιατί είμαι γιατί είμαι κάτι λιγότερο από 20 χρόνια μέλος στο φόρουμ που κάποτε είχε σοβαρό community, και οι mods ασχολούνταν. @parsifal @Malthador

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
12 ώρες πριν, psof είπε

Μην ανησυχείτε ο DiAvOl μιλάει αυτή τη στιγμή με τη Sony στο τηλέφωνο και την διαβεβαιώνει οτι αυτός και όλα τα φιλαράκια του θα ξαναγοράσουν το God Of War αύριο το πρωί σε δισκάκι απο το Πλαισιο. Η μετοχή θα ανακάμψει λιαν συντομως.

Σε Hits ομως μη τα θελουμε και ολα δικα μας

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Mafariel είπε

Μέχρι στιγμής η MS έχει τα studios αλλά όχι ακόμη τα παιχνίδια. Μένει λοιπόν να δούμε αν θα έχει πρακτικό αποτελεσμα. H Sony από την άλλη πλευρά έχει αποκλειστικούς τίτλους και το δείχνει.

Μακάρι και οι 2 εταιρίες να συνεχίσουν να κοντράρονται ώστε εμείς να απολαμβάνουμε όσο δυνατον περισσότερα

ακομη με το παραμυθι οτι δεν εχει παιχνιδια; αυτη την στιγμη εχει υπο την κατοχη της το COD και HALO, που κανανε τις περισσοτερες πωλησεις τον Δεκεμβρη που περασε. Και τα περισσοτερα βραβεια πηγαν στα δικα της στουντιο στα περσινα Game Awards.

ενταξει, καπου να σταματησει αυτη παραπληροφορηση.

5 ώρες πριν, The_Judas είπε

Ψέματα... οι παρακάτω δύο λέξεις του Musk για το Halo έριξαν τις μετοχές της Sony :P

αυτό πιστεύω και εγώ. Δεν βγάζει χρήματα η microsoft από την ίδια την κονσόλα, το έχει παραδεχτεί ότι την πουλάει κάτω από το κόστος.

Τα πολλά έσοδα έρχονται από τις συνδρομές και από τις πατέντες. Ακόμη και το android πληρώνει πολλά χρήματα στην ms για τις πατέντες.

btw, o Carpenter ειναι hardcore Χboxακιας. Moυ κανει εντυπωση που η MS δεν τον εβαλε να γυρισει καμια διαφημιση για το XBX, οπως εκανε η Sony με τον Lynch για το PS2. 😁

2 ώρες πριν, Basilhs1982 είπε

Το game pass κοστίζει όσο τo ps plus και κάποιες φορές και λιγότερο, εξαρτάται την αγορά και την περίσταση.

Διαβάζω πάλι για μονοπώλια κτλ, τόσα χρόνια που η Sony είχε το μαχαίρι είχε και το καρπούζι πληρώναμε ακόμα και τα dlc, έβγαζε απ΄τη μύγα ξίγκι αλλά αυτό δεν ξέρω γιατί δεν σας έκανε εντύπωση. Παιδιά έτσι πηγαίνουν αυτά όταν δεν υπάρχει υγιής ανταγωνισμός. Καταναλωτές είμαστε, θέλουμε να παίζουμε όσο πιο φθηνά και ποιοτικά γίνεται τα υπόλοιπα προσωπικά με αφήνουν παγερά αδιάφορο.

ημουν σε ενα twitch stream εχτες, και ο streamer ελεγε οτι θα μπουκοταρει την ΜΣ, ενω στο chat βριζανε την ΕΑ (?!).  Και λεω οτι τα ιδια χαλια ειναι ολοι οι μεγαλοι publishers, μαζι και η Sony. Eπεμεναν οτι η ΕΑ ειναι η πιο κακια επειδη ηταν η πρωτη κακια εταιρεια; δεν καταλαβαινα την λογικη τους.

Τους εξηγω οτι η Sony χρονια εκμεταλλευοταν τις αποκλειστικοτητες, για να εδραιωσει και προστατεψει την κυριαρχια της στην αγορα κονσολων, περιοριζοντας ετσι τις επιλογες του τελικου πελατη-παικτη. Και κανεις δεν μιλαγε γιαυτο. Αλλα μολις η Epic Games αρχισε να κανει την ιδια βρωμοδουλεια, ολοι ξεσηκωθηκανε αμεσως. Αυτο το περιεγραψα ως διπλο στανταρντ προερχομενο απο τυφλο οπαδισμο της gaming κοινοτητας.

H αμεση αντιδραση του streamer: "let's change subject" 😁

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Neural_handshake είπε

η ms θα προσπαθησει να σκοτωσει την sony για να παρει ολη την πιτα ,δεν θα παει για τα ψιλα οταν μπορει πλεον κ οταν μακροπροθεσμα θα ειναι περισσοτερο ωφελημένη

δεν εριξε ολα αυτα τα δις γιατι προσδοκα οτι θα τα παρει πισω σχετικα γρηγορα πουλωντας τους τιτλους τους

Δεν θα σκοτώσει την Σόνυ που λες. Ούτε φυσικά την Νιντεντο που δεν μπορεί να την φτάσει στον τομέα του gaming και των παιχνιδιών.

Καλά τα αμερικανικά της ms , αλλά δεν θα διαλύσουν τα πάντα όσο και να προσπαθούν.

Δυστυχώς η εταιρεία αυτή μεγάλωσε και γιγαντώθηκε μέσω ενός αχρηστου λειτουργικού και του κόσμου που ακολουθεί σαν τα πρόβατα άχρηστους ανθρώπους, κάτι σαν τους ψεκασμενους την σήμερον εποχή!!!

Βρέθηκε παντού λοιπόν, κονομησαν άπειρα λεφτά και έχουν αρχίσει να αγοράζουν τα πάντα σε τομείς που κατέχουν και που δεν κατέχουν. Άπειρα λεφτά, μάλλον δεν έχουν τι να τα κάνουν. Παρόλα αυτά , τα λεφτά ποτέ δεν ήταν το παν.

Ψαχτειτε λίγο στα λειτουργικά , κάντε ένα κόπο.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρα ολα αυτα βρε παιδακι μου αλλα παιχνδια δεν βλεπουμε ?

κοσολες δεν βλεπουμε ,τι σκατα θα τα κανουν  ολα αυτα δεν καταλαβαινω.

Μας εχουν ξεπατωση στης επανακυκλοφοριες remaster kai remake 

Επεξ/σία από makhs83
Δημοσ.
13 minutes ago, anarchy79 said:

Ψαχτειτε λίγο στα λειτουργικά , κάντε ένα κόπο

Τι προτείνεις? 

Θέλω κάτι να παίζει τα παιχνίδια μου και να τρέχω solidworks. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...