lasithi12 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 το πληκτρολογιο ποσο δυσκολο ειναι να το κανουν καλο οπως τα Retina οι ξεφτιλες το μεγαλωσαν και παλι ειναι μάπα καλα εσυ natural_sgf πλέεις για αλλα καραβια τωρα τι συζηταμε
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, lasithi12 είπε το πληκτρολογιο ποσο δυσκολο ειναι να το κανουν καλο οπως τα Retina οι ξεφτιλες το μεγαλωσαν και παλι ειναι μάπα καλα εσυ natural_sgf πλέεις για αλλα καραβια τωρα τι συζηταμε Είμαι 50-50 φίλε. Δεν έχω αποφασίσει τελικά. Με έχει ξενερώσει η πολιτική που ακολουθεί στις τιμές της η Lenovo για Ευρώπη. Laptop που Αμερική το δίνει 30% κάτω, στην Ευρώπη τίποτα, full price όλα. Δεν έχω ξεγράψει τελείως το νέο MacBook Pro. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από natural_sgf
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, lasithi12 είπε το πληκτρολογιο ποσο δυσκολο ειναι να το κανουν καλο οπως τα Retina οι ξεφτιλες το μεγαλωσαν και παλι ειναι μάπα καλα εσυ natural_sgf πλέεις για αλλα καραβια τωρα τι συζηταμε Κι εγώ εχω ξενερώσει με το πληκτρολόγιο. Δεν πίστευα ότι θα ήταν τόσο κακό σε μια τόσο ακριβή apple συσκευή.
lasithi12 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 26 λεπτά πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε Κι εγώ εχω ξενερώσει με το πληκτρολόγιο. Δεν πίστευα ότι θα ήταν τόσο κακό σε μια τόσο ακριβή apple συσκευή. το θέμαι ειναι παιζει να ειναι ποιο παχουλο απο του 15 το retina, γιατι αυτο το μάπα πληκτρολόγιο ενας θεος ξερει. τουλάχιστον κάτι να έφαρινε σε magic keyboard2, αυτό θυμίζει πολύ τα 2016-2019
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα