Rfactor85 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 χαιρετώ την παρέα... έφτασε και η δικιά μου ώρα για την κακιά στιγμή. λοιπόν είχα παρκαρισμένο το μηχανάκι μου χωρίς να εμποδίζει η να κλίνει κάποιον, έρχεται ένας τύπος και κάνει μια μανούβρα να παρκάρει με την όπισθεν βροντά μια στο σκούτερ μου και το ρίχνει κάτω.δεν αφήνει σημείωση αλλά φεύγει(τουλάχιστον το σήκωσε πριν φύγει) . τσεκάρω την κάμερα εισόδου της πολυκατοικίας και ευτυχώς έχει πιάσει την πινακίδα, οπότε πάω στον ασφαλιστή μου και του δίνω το βίντεο της κάμερας και την πινακίδα που είχε καταγράψει. σήμερα μου στέλνουν μήνυμα και μου γράφουν 'σας ενημερώνουμε ότι πραγματογνώμονας είναι (όνομα εταιρίας) τηλ (χχχχχχχχχχ) φάκελος χχχχχ΄. και σας ρωτώ μήπως ξέρετε κάτι παραπάνω ,πρέπει να πάρω τηλέφωνο τον ασφαλιστή μου η τον πραγματογνώμονα? αρκεί το υλικό της κάμερας ώστε να αποζημιωθώ ? και κάτι τελευταίο πως μπορώ να μάθω εάν έκανε θετική δήλωση η όχι αυτός που με τράκαρε ? σορρυ που σας ζάλισα άλλα δεν μου έχω εμπλακεί σε τροχαίο άλλη φορά και δεν ξέρω τι ακριβός να κάνω...
zanskou Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 να έκανε δήλωση από μόνος του θεωρώ μάλλον απίθανο. προφανώς θα επικοινωνήσουν οι ασφαλιστικές μεταξύ τους και ενδεχομένως να χρειαστεί να ενεργοποιήσεις και την νομική προστασία (αν έχεις)
greekfragma Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Εφόσον έχεις ασφαλιστή και έκανε την 1η σωστή ενέργεια....προχωράς με βάση ότι σου πει. Φυσιολογικά κλείνεις ραντεβού με τον πραγματογνώμονα στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο που κάνεις σέρβις ή στην κοντινότερη αντιπροσωπεία. είστε παρόντες για καταγραφή των ζημιών και ύψος αποζημίωσης. Αν δεις οτι πάνε να σε φάνε μιλάς και με τον ασφαλιστή σου οτι δεν αποδέχεσαι την εκτίμηση και κάνεις αντιπροσφορά. λογικά θα επανέλθουν με 2η εκτίμηση πιο κοντά στο δίκαιο. Μπορείς είτε να το φτιάξεις εσύ άμεσα πληρώνοντας από τη τσέπη σου και να πληρωθείς τα ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΑ, είτε να εξουσιοδοτήσεις το συνεργείο που θα γίνει η δουλειά να πληρωθεί απευθείας από την ασφαλιστική. Προσοχή υπάρχουν κολπάκια αν τα αφήσεις στη τύχη.
bill999r Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Μπορείς απλά να πεις ότι τον είδες που έφευγε κ κράτησες την πινακίδα του χωρίς να αναφέρεις κάμερες κτλ. Αν το αρνηθεί του λες πως έχεις κ μάρτυρες κ θα ενεργοποιήσεις την νομική προστασία. Με αυτό τον τρόπο κάμφθηκαν οι αντιστάσεις ηλικιωμένου που ορκιζόταν ότι δεν ήταν αυτός που σε αντίστοιχη περίπτωση χτύπησε την δεξιά πλευρά από παρκαρισμένο αυτοκίνητο.
filip123go Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Αυτό που σε χτυπάνε και φεύγουν ποτέ δεν το κάτάλαβα.. Αφού την πληρώνεις που την πληρώνεις την ασφάλεια έναν σκασμό λεφτά. Για τέτοιες καταστάσεις είναι. Τι στο καλό σηκώνεσαι και φεύγεις... 4 1
Bitbit Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 12 ώρες πριν, filip123go είπε Αυτό που σε χτυπάνε και φεύγουν ποτέ δεν το κάτάλαβα.. Αφού την πληρώνεις που την πληρώνεις την ασφάλεια έναν σκασμό λεφτά. Για τέτοιες καταστάσεις είναι. Τι στο καλό σηκώνεσαι και φεύγεις... Υπάρχουν πολλοί λόγοι γι αυτό. Πχ Άλλος μπορεί να μην έχει ασφάλεια, τόσα ανασφαλιστα κυκλοφορούν. Το αυτοκίνητο μπορεί να μην είναι δικό του. Να είναι του γονέα και να το πήρε το παιδί οπότε δε θα ήθελε να παρουσιάσει ένα ατύχημα. Αλλά κυρίως πιστεύω είναι ψυχολογικό. Ώπας κάναμε μαλακία, πάμε γρήγορα να φύγουμε.. 1
visualizer Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το ιδιο εχει τυχει και σε μενα μονο που εγω δεν ειχα καμερα και πληρωσα απο την τσεπη μου στραβωμενο τιμονι και σπασμενο φλας. Ειναι κλασικο φαινομενο πλεον .. Θυμαμαι τις προαλλες παει μια κυρια να περασει σε ενα στενο δρομακι , κοπαναει τον καθρεφτη της στο παρκαρισμενο και βλεπω να πεφτει κατω ο καθρέφτης μαζι με την πλαστικη βαση που ειναι κουμπωτη. Ημουν απο πισω με το μηχανακι της κορναρω γιατι ειδα οτι εφευγε και αυτη το πατησε τερμα και εξαφανιστηκε! Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι νομιζα στην αρχη οτι ηταν ο καθρεφτης του παρκαρισμενου ενω ηταν ο δικος της καθρεφτης 😂 . Το παρκαρισμενο είχε μια ψιλογρατζουνια στο εξωτερικο μερος του καθρεφτη .. τιποτα ιδιαιτερο. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2022 από visualizer
nosleep Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 20 ώρες πριν, filip123go είπε Τι στο καλό σηκώνεσαι και φεύγεις... Πέρα από το ανήθικο του να φεύγεις, οι περισσότεροι φοβούνται την αύξηση στα ασφάλιστρα λόγω υπαιτιότητας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα