Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα αυτοί βγάλαν τελικό "προϊόν" ή κάποιο early access λογισμικό που αναθεωρούν σύμφωνα με το κράξιμο που τρώνε στα φόρουμ;

• Thanks 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Atreidis είπε

Ναι παίζει απλά δεν έγινε κονσόλα... Δηλαδή κλειστό λειτουργικό όπως έχουν οι κονσόλες!

Ναι, αν εννοούσες κλειστό software και hardware έχεις δίκιο φίλε μου…

δεν νομίζω όμως κανένας να εννοούσε τότε κάτι τέτοιο, πόσο μάλλον τώρα…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Stefanos683 είπε

η μαικ αγορασε ολα τα παιχνιδια,  σε 2 χρονια κανεις δεν θα θυμαται τον εξπλορερ 

καθε πισι πλεον θα γινεται μια κονσολα 

η μαικ ειναι πλεον η Νο 1 συνδρομητικη εταιρια παιχνιδιων 

τελος εποχης, νεα εταιρια

ισως πρεπει να αλλαξει ονομα πχ σε game  box  10 ευρω το μηνα να μην μπερδευομαστε

ο καθένας με τον πόνο του

Επεξ/σία από aeljim
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Atreidis είπε

Ναι παίζει απλά δεν έγινε κονσόλα... Δηλαδή κλειστό λειτουργικό όπως έχουν οι κονσόλες!

Τα windows είναι ανοιχτό λειτουργικό;

Δημοσ.
3 hours ago, leonidas_ said:

tjj1m9c3c8hq.jpg

Αν δούλευε η σουίτα της Adobe σε Linux, θα πήγαινα ΧΘΕΣ. Όποιος πάει από windows σε Linux, είναι σαν να παίρνει καινούριο pc

• Like 4
Δημοσ.

Καλοσχεδιασμένη και μοντέρνα αλλαγή.
Θα μπορούσανε να προσθέσουν και μία μπάρα αναζήτησης για περισσότερη ευελιξία ή επίσης μία κεφαλίδα που να προσφέρει περισσότερες πληροφορίες
για το σύστημα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό δείχνει χρήση  56% cpu και 48% μνήμη χωρίς να τρέχουν apps,όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω, win 10 μέχρι να πάψει η στήριξη.

Επεξ/σία από cpc464
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, cpc464 said:

Αυτό δείχνει χρήση  56% cpu και 48% μνήμη χωρίς να τρέχουν apps,όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω, win 10 μέχρι να πάψει η στήριξη.

αυτα τα ποσοστα δειχνει μονιμα, ουτε και τα κουμπια κανουν κατι, ειναι bug. αλλα τις πληροφοριες τις δειχνει σωστα, το εχω δοκιμασει σε vmware.

Επεξ/σία από bep1995
  • Like 1
Δημοσ.

Day 1 Windows 11 user εδω και πραγματικα τα απολαμβανω, ουτε ενα bug, οκ πηγα την εναρξη αριστερα και αλλαξα το δεξι κλικ μενου, ρυθμίσεις του 5 λεπτου δηλαδη.

Ειναι ωραιο να εισαι στο πιο σύγχρονο και φρέσκο μενού κτλ, το μαθαινεις και εισαι αρχοντας και οταν οι αλλοι θα κανουν panic install λογω νεου game, end support  και θα googlaroun κρυφα "wheres my paste option" εσυ θα εισαι βετερανος χοχοχο

Δημοσ.
9 ώρες πριν, ltodd είπε

Εντωμεταξύ το Task Manager ξεκίνησε σαν χόμπι από έναν προγραμματιστή της Microsoft

Πολύ καλό κανάλι έχει ο Dave Plummer!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Αν δούλευε η σουίτα της Adobe σε Linux, θα πήγαινα ΧΘΕΣ. Όποιος πάει από windows σε Linux, είναι σαν να παίρνει καινούριο pc

αν μιλαμε για επαγγελμα καλα κανεις κ μενεις στα win

αν μιλαμε για προσωπικη χρηση ,βαζεις εναν απο τους πολλους virtual machine managers (με υποστηριξη kvm virtualization απευθειας απο τον kernel) ,φτιαχνεις μια εγκατασταση win κ τρεχεις οτι χρειαζεσαι με αποδοση πολυ κοντα σε bare metal

εχω φυγει αποκλειστικα εδω κ κατι μηνες κ η διαφορα προς το καλυτερο ειναι μερα με την νυχτα ,φυσικα υπαρχουν κ πολλα αβολα πραγματα αλλα τα τριπλαρεις η μαθαινεις να τα φτιαχνεις

Επεξ/σία από Neural_handshake
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Neural_handshake said:

αν μιλαμε για επαγγελμα καλα κανεις κ μενεις στα win

Δυστυχώς είναι επαγγελματική η χρήση, δεν έχω βρει τρόπο να τα δουλέψω σε Linux ούτε κανένας άλλος που συζητάω. Εναλλακτική είναι ένα Mac αλλά δεν έχω το μπάτζετ

Επεξ/σία από Kostasspil
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Δυστυχώς είναι επαγγελματική η χρήση, δεν έχω βρει τρόπο να τα δουλέψω σε Linux, ούτε κανένας άλλος που συζητάω. Εναλλακτική είναι ένα Mac αλλά δεν έχω το μπάτζετ

μην κουνιεσαι καν ,στην δουλεια δεν κανεις πειραματα ,αν εχεις κανενα δευτερεον μηχανημα που σερνεται εκει βαλε ενα linux mint με onlyoffice πχ να δεις τι γινεται

Δημοσ.

Με εκείνο το ρημαδιασμένο, άναρχο, παντελώς user-unfriendly, με το άθλιο interface, που παιρνει πρωτοβουλίες μόνο του και τα κάνει όλα χάος, το One Drive, θα ασχοληθεί κανείς ποτέ?

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...