Προς το περιεχόμενο

Cosmote δεν πιανω καλο 4g, να αλλαξω router?

nteminio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδια.  Ηθελα τις γνωμες σας. Σε σπιτι που δεν μπορει να παει γραμμη ΟΤΕ και θελουμε ιντερνετ, βαλαμε της wind το simplifi με 4g modem, αλλα αυτο το προγραμμα μετα τα 100gb ριχνει την ταχυτητα οποτε θελουμε να το αλλαξουμε.

Η κοσμοτε εχει αντιστοιχο πρόγραμμα χωρις να ρίχνει την ταχύτητα, ομως το σημα της δεν ειναι τοσο καλο μεσα στο σπιτι και το μοντεμ εαν τελικα μπει δεν θα πιανει μεγαλες ταχυτητες (δοκιμασα με το κινητο μου που εχω 4g cosmote και το speedtest το δειχνει πολυ χαμηλη ταχυτητα περιπου 15 mbps, ενω αν παω στην ταρατσα παει σφαιρα περιπου 95 mbps οπως επισης δανείστηκα ενα 4g modem της cosmote και οι ταχύτητες του ηταν απελπισία δλδ 5 mbps μεσα στο σπιτι και 18 mbps στην ταρατσα. Το ρουτερ ειναι το huawei ha35-10.

Και σκεφτομαι εγω τωρα μήπως υπαρχει καποια λυση με καποιον τροπο να δυναμωσει το σημα που θα πιανει το μοντεμ της κοσμοτε μεσα στο σπιτι και ρωταω τα παρακατω

1. Υπάρχει κάποιο ρουτερ με μεγαλύτερη δυναμη ή κάποια συσκευή που να δυναμώνει το σήμα του? 

2. Αν παρω μοντεμ 5g που θα το θελα πολυ, θα βοηθησει να λυθει το πρόβλημα ?

Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από nteminio
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα

Το ρουτερ που λες huawei ha35-10 είναι το booster αυτό για δοκιμή είναι ΟΚ αλλά και να θέλεις δεν μπορείς να το βάλεις γιατί θέλει γραμμή δυστυχώς στην περίπτωση σου η μόνοι λύση είναι να βάλεις το ρουτερ εκεί που έχει καλό σήμα αν είναι έξω μέσα σε στεγανό κουτί να τραβήξεις και ρεύμα και μετά να φέρεις το ίντερνετ μέσα στο σπίτι με καλώδιο

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, taslikos είπε

Δοκίμασε Vodafone μήπως πιάνει καλύτερο σήμα.

Η vodafone πιανει καλύτερο σημα οντως, αλλα ρωτησα και μετα απο καποια gb μου ειπαν οτι θα μου ριχνει την ταχυτητα οπως στην wind.  

Οποτε καταληγω οτι η μόνη μου λυση ειναι η cosmote απλα πρεπει να λύσω το θεμα με το ασθενες σημα.

Επεξ/σία από nteminio

Η βοντα έχει προγραμμα unlimited ultra που αυτήν την περίοδο το δίνει σε μερικούς 30€ και είναι απεριόριστο χωρίς όρια που σου είπαν. Ψάξε ξανά η ρωτά σε άλλο κατάστημα ίσως η υπάλληλος να μην ήξερε. Υπάρχει όντως προγραμμα με κόφτη ταχύτητας αλλά υπάρχει και το ultra που έχεις απεριόριστη ταχύτητα ανάλογα την κεραία προφανώς. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, taslikos είπε

Η βοντα έχει προγραμμα unlimited ultra που αυτήν την περίοδο το δίνει σε μερικούς 30€ και είναι απεριόριστο χωρίς όρια που σου είπαν. Ψάξε ξανά η ρωτά σε άλλο κατάστημα ίσως η υπάλληλος να μην ήξερε. Υπάρχει όντως προγραμμα με κόφτη ταχύτητας αλλά υπάρχει και το ultra που έχεις απεριόριστη ταχύτητα ανάλογα την κεραία προφανώς. 

Οκ θα το ψαξω. Αυτο το προγραμμα ειναι για 4g router ή παει πακετο με σύνδεση τηλεφωνου/ κινητου?

Edit . Πηρα τηλ ρωτησα ειναι καρτα σιμ τηλεφωνου που δεν μπαινει σε ρουτερ αλλα πρεπει να κανω χοτ σποτ την συσκευή (που δεν βολευει καθολου) οντως δεν εχει κοφτη και μου ειπαν κοστος 58 ευρω. 

Επεξ/σία από nteminio

Πάλι λάθος σου είπαν. Μπαίνει κανονικά σε ρουτερ. Μάλιστα μπορείς να ζητήσεις και δεύτερη καρτα μια να δουλεύεις το κινητό και μια για ρουτερ με 3€ επιπλέον το μήνα.

αν είσαι ήδη βονταφον στο κινητό γυρνάς σε αυτό το προγραμμα και παίρνεις και την εξτρα καρτούλα. Τώρα για το γεγονός ότι στο έδωσαν 60€, προσπάθησε μέσω του σαιτ αν πηγες σε κατάστημα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...