lenakiiii Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. Εχω τελειωσει νοσηλευτικη και θελω να πιασω δουλεια σαν αιμοληπτρια αλλα δεν εχω εμπειρια. Που μπορω να αποκτησω εμπειρια πανω σε αυτο το κομματι? Κανοντας σεμιναρια μηπως? Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2022 από lenakiiii Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gingerbread Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, lenakiiii είπε Καλησπερα. Εχω τελειωσει νοσηλευτικη και θελω να πιασω δουλεια σαν αιμοληπτρια αλλα δεν εχω εμπειρια. Που μπορω να αποκτησω εμπειρια πανω σε αυτο το κομματι? Κανοντας σεμιναρια μηπως? Θα πας σε ένα δημόσιο νοσοκομείο και θα ρωτήσεις αν μπορείς εθελοντικά να βοηθάς και να παίρνεις αίμα. Εκεί που είχες κλινικές πχ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VoxVeritas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 13 ώρες πριν, Gingerbread είπε Θα πας σε ένα δημόσιο νοσοκομείο και θα ρωτήσεις αν μπορείς εθελοντικά να βοηθάς και να παίρνεις αίμα. Εκεί που είχες κλινικές πχ. 17 ώρες πριν, lenakiiii είπε Καλησπερα. Εχω τελειωσει νοσηλευτικη και θελω να πιασω δουλεια σαν αιμοληπτρια αλλα δεν εχω εμπειρια. Που μπορω να αποκτησω εμπειρια πανω σε αυτο το κομματι? Κανοντας σεμιναρια μηπως? Τα υπάρχοντα σεμινάρια θα σε βάλουν να κάνεις αιμοληψία σε πρόπλασμα, που είναι λίγο χάσιμο χρόνου, διότι στην αιμοληψία έχει μεγάλη σημασία το κομμάτι της ψηλάφησης και της αίσθησης του σφυγμού, που δεν το έχεις το ξεκάθαρα στο πρόπλασμα. Θα πας όπως είπε ο GIngerbread στις κλινικές άσκησής σου, ή οπουδήποτε αλλού που να έχει αρκετό φόρτο εργασίας. Εάν μπορείς βρές κάπου που να έχουν και κλινικές με νοσηλευόμενους ασθενείς και τμήμα με μικροβιολογικά εργαστήρια. Αιμοληψίες γίνονται συνήθως 8 το πρωί κάθε μέρα εκτός απο τα ΣΚ, οπότε π.χ. πάνε μία Δευτέρα , μίλα με τα άτομα του εργαστηρίου, και απο Τρίτη πρωί θα σου δίνουν κάποιες αιμοληψίες. Θα σε αγαπήσουν πολύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gingerbread Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Επίσης έχω ακούσει ένα σεμινάριο για αιμοληψίας το οποίο είναι πανάκριβο και κατά τη γνώμη μου άχρηστο (που προωθείται από συγκεκριμένο τμήμα). Η αιμοληψία είναι κάτι τελείως πρακτικό. Καλές και οι θεωρίες και οι ανατομίες, στην πράξη θελεις να μάθεις να τρυπάς, όχι να περιγράφεις το φλεβικό δίκτυο και τι πάει στραβά με το ενδογενές και το εξωγενές αν "τρέχει" αίμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα