Gunix Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Γεια σας. Θέλω την βοήθεια σας παρακαλώ. Στο PC του φίλου μου καμιά φορά του εμφανίζει αυτό το μήνυμα σε όλες τις θύρες της μητρικής. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να που δω αν όντως έχει πρόβλημα; Σκέφτομαι να τις αλλάξω.
greekfragma Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) αν είναι σε όλες τις θύρες κάπου υπάρχει πρόβλημα ρεύματος. είτε κακό τροφοδοτικό, είτε προβληματική μητρική, είτε κακή εγκατάσταση εσωτερικά και υπάρχει βραχυκύκλωμα. αν δε δούμε φωτογραφίες των usb και του εσωτερικού δε βγαίνει άκρη. όταν λες όλες εννοείς και του κουτιού και τις μητρικής; Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2022 από greekfragma
Τέρης Α. Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 20 λεπτά πριν, Gunix είπε Στο PC του φίλου μου καμιά φορά του εμφανίζει αυτό το μήνυμα σε όλες τις θύρες της μητρικής. Ξαφνικά χωρίς να συνδέσει τίποτα; Όταν συνδέει οτιδήποτε, π.χ. στικάκι, ποντίκι, σκληρό δίσκο; Όταν συνδέει μια συγκεκριμένη συσκευή;
Gunix Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 USB Stick, σκληρό δίσκο ή usb wifi 31 λεπτά πριν, greekfragma είπε αν είναι σε όλες τις θύρες κάπου υπάρχει πρόβλημα ρεύματος. είτε κακό τροφοδοτικό, είτε προβληματική μητρική, είτε κακή εγκατάσταση εσωτερικά και υπάρχει βραχυκύκλωμα. αν δε δούμε φωτογραφίες των usb και του εσωτερικού δε βγαίνει άκρη. όταν λες όλες εννοείς και του κουτιού και τις μητρικής; Στο κουτί δεν το χρησιμοποιώ.
Τέρης Α. Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, Gunix είπε USB Stick, σκληρό δίσκο ή usb wifi Τότε δεν φταίνε αυτά. Το τροφοδοτικό του PC του μήπως γνωρίζει ποιο μοντέλο είναι να μας πει;
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Driver από το site του κατασκευαστή έχεις βάλει @Gunix;
Gunix Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το pc είναι: Motherboard ASUS M5A87 GC GT730 SSD + HDD PSU LC6600 Os win 10 στον SSD και τα 7 στον HDD Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2022 από Gunix
greekfragma Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 αρκετών χρονών μηχάνημα με αμφιβόλου ποιότητας τροφοδοτικό....ειδικά αν έχει και στο σπίτι ανεβα-κατέβα το ρεύμα της ΔΕΗ χωρίς UPS μάλλον κάτι (τροφοδοτικό-μητρική) ετοιμάζεται να πει το τελευταίο ποίημα. 1
Gunix Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δηλαδή, υπάρχει περίπτωση να το κάνει το τροφοδοτικό του; Γι αυτο το wifi usb που και που δεν αναγνώριζε την συσκευή δηλαδή εμφάνιζε το εικονίδιο του wifi με x κόκκινο;
@11h Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 https://freeusbanalyzer.com/ Γράψε εδώ το output.
Gunix Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, @11h είπε https://freeusbanalyzer.com/ Γράψε εδώ το output. Οκ. Θα το κατεβασω και θα σου πω. Τι κάνει αυτό το πρόγραμμα; Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2022 από Gunix
Gunix Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Το εγκατέστησα αλλά δεν ξέρω τι να κάνω. Μπορώ να έχω την βοήθεια σου @11h
stathis64 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) δοκιμασε απο εδω τις λυσεις 5 εως 8 αν δεν ειναι απο ρευμα μητρικης η τροφοδοτικου ισως διορθωθει https://www.cleverfiles.com/howto/fix-usb-device-not-recognized.html Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2022 από stathis64
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα