vounisios Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Καλησπερα φιλοι μου....μεχρι πριν λιγες μερες, επανω δεξια, στον Chrome, εκει που εχει το συνολο των εφαρμογων google, υπηρχε μεσα με τα αλλα εικονιδια & ενα που εγραφε <<Μεταφραση Google>>. με εξυπηρετουσε αν ηθελα να ερμηνευσω καποια λεξη αε αλλη γλωσσα ή ολοκληρο κειμενο με copy & paste εκει μεσα. τωρα δεν το βλεπω εκει...μηπως γνωριζετε που το βρισκω & το επαναφερω εκει ? σας ευχαριστω.
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 πάρε το λινκ https://translate.google.com/ Και σε εμένα βλέπω να λείπει
vounisios Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Σ ευχαριστω....αυτο, ομως, το βγαζω & εγω, ψαχνω τον τροπο να το βαλω μεσα, με τα αλλα εικονιδια, οπως στη φωτο που εχω βαλει.
NikosKallithea Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 43 λεπτά πριν, vounisios είπε Σ ευχαριστω....αυτο, ομως, το βγαζω & εγω, ψαχνω τον τροπο να το βαλω μεσα, με τα αλλα εικονιδια, οπως στη φωτο που εχω βαλει. Καντο σελιδοδείκτη και εισαι οκ
vounisios Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Σ ευχαριστω Νικο...αυτο εκανα & ολα οκ.καλο βραδυ! 1
micos000 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Αν κάνεις scroll με την ροδέλα του ποντικιού μέσα στο πλαίσιο δεν κατεβαίνει; Βλέπω έχει μπάρα δίπλα, οπότε έχει και άλλα παρακάτω. Το βρίσκεις και το μεταφέρεις παραπάνω. 1
vounisios Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, micos000 είπε Αν κάνεις scroll με την ροδέλα του ποντικιού μέσα στο πλαίσιο δεν κατεβαίνει; Βλέπω έχει μπάρα δίπλα, οπότε έχει και άλλα παρακάτω. Το βρίσκεις και το μεταφέρεις παραπάνω. Νομιζεις οτι δεν το εχω κανει ? Το εχω ψαξει ενα ενα απο πανω μεχρι κατω....δεν πειραζει...σας ευχαριστω φιλοι μου.
micos000 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Πάντως και στο reddit έχουν πάρει φωτιά τα σχόλια με το θέμα της εξαφάνισης του translate από τα apps. Στον firefox πάντως που είμαι, το εικονίδιο είναι εκεί ακόμα. Οι πιο πολλοί μιλάνε για chrome. Δοκίμασες με άλλον browser εσύ ή να κάνεις αποσύνδεση από τον λογαριασμό να δεις μήπως είναι κάτι με τον λογαριασμό σου;
accipio Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 7 ώρες πριν, micos000 είπε Δοκίμασες με άλλον browser εσύ ή να κάνεις αποσύνδεση από τον λογαριασμό να δεις μήπως είναι κάτι με τον λογαριασμό σου; Το δοκίμασα με τη νέα έκδοση (portable) του Chrome χωρίς σύνδεση, δεν υπάρχει το εικονίδιο.
vounisios Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Καλημερα φιλοι μου...και ω του θαυματος...εντελως τυχαια κοιταξα πριν & ειδα το εικονιδειο στη θεση του...τι να πω...τελος καλο ολα καλα.....Καλο Σαβ-κο να εχετε. 1
ldpssavvas Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Δημοσ. 20 Απριλίου 2022 Και να μην υπάρχει σε εκείνο το σημείο που το βλέπεις τώρα δεν υπάρχει πρόβλημα Σε όποια σελίδα θέλεις κάτι να μεταφράσεις κάνεις δεξί κλικ και πατάς μετάφραση της σελίδας Ή αν θέλεις πατάς μετάφραση Google στην αναζήτηση τοποθέτης εκεί το κείμενο το οποίο θέλεις να μεταφράσεις και δίπλα σου βγάζει μετάφραση από την επιλεγμένη γλώσσα που θέλεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα