Otoulhs Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδια, θελω βοηθεια, παλια ειχα ενα xbox one s με καμια 10 κατι games, πλεον πηρα pc, και μετα απο λιγο καιρο πηρα και τιμονιερα, οποτε ειχα διαφορα racing games στο xbox που θελω να τα παιξω στο pc, εβαλα το λογαργιασμο μου στο xbox app στο pc, αλλα δεν μπορω να κατεβασω τα games στο pc, δεν ξερω τι πρεπει να κανω εψαξα στο youtube αλλα δεν μπορεσα να βρω ακρη με τα videos, το μονο που εχω σκευτει ειναι να βαλω τις κασετες του xbox στο pc και να τα κατεβασω ετσι αν γινετε αλλα φοβαμε μηπως τις τραβματισω, ξερεις κανεις πως να τα παιξω? Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2022 από Otoulhs ειπα κατι ασχημο
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 εγω δεν μπορώ να σου απαντήσω, δεν είμαι σοβαρός, παίζω παιχνίδια στην κονσόλα
Tzini_Gr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 το μονο σιγουρο που ξερω ειναι οτι οι κασετες του xbox δεν μπαινουν στο pc, οποτε μην μην κανεις καμια προσπαθεια. τωρα για το 1ο σκελος, θα σου απαντησει κανενας αστειος 1
Otoulhs Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 19 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε εγω δεν μπορώ να σου απαντήσω, δεν είμαι σοβαρός, παίζω παιχνίδια στην κονσόλα το διορθοσα οκ τωρα? 8 λεπτά πριν, Tzini_Gr είπε το μονο σιγουρο που ξερω ειναι οτι οι κασετες του xbox δεν μπαινουν στο pc, οποτε μην μην κανεις καμια προσπαθεια. τωρα για το 1ο σκελος, θα σου απαντησει κανενας αστειος δεν ξερεις κατι το οποιο μπορω να κανω ε?
Tzini_Gr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 ^ δυστηχως οχι μιας και δν ρχω κονσολα. Παρολαυτα μπορεις να δεις στο google πως γινεται και ΑΝ η μεταφορα παιχνιδιων. Αν δεν βρεις κατι, θα σημαινει απλα οτι δεν γινεται.
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 κασέτες........🥴 Αν τα παιχνίδια δεν είναι μαρκαρισμένα ως "play anywhere" τότε αδίκως ψάχνεις, δεν μπορείς, πρέπει να τα αγοράσεις εκ νέου για pc. πχ του forza horizon 5
Otoulhs Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 14 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε κασέτες........🥴 Αν τα παιχνίδια δεν είναι μαρκαρισμένα ως "play anywhere" τότε αδίκως ψάχνεις, δεν μπορείς, πρέπει να τα αγοράσεις εκ νέου για pc. πχ του forza horizon 5 αυτο μπαινω στο xbox και το βλεπω?
Dantε Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Συνδεσε το HDMI καλωδιο στην μια ακρη στο XBOX και στην αλλη στον υπολογιστη και ετσι θα παιζουν στην οθονη του υπολογιστη μεσω αυτου.
chek2fire Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 δεν μπορείς να τα παίξεις έτσι όπως νομίζεις αλλά μπορείς να τα στριμάρεις από την κονσόλα σου στο pc https://support.microsoft.com/en-us/windows/stream-games-from-your-xbox-one-console-to-your-pc-7dd0aa53-aa13-d2f9-5a4c-2fa95edbc00c
petran79 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Σβήστηκε η ανάρτηση μου χωρίς προειδοποίηση και επαναλαμβάνω πως μπορείς μέσω streaming ή με άλλους τρόπους που δεν επιτρέπεται να συζητηθούν εδώ, αλλά αν σου ανήκουν τα παιχνίδια και είναι για προσωπική σου χρήση, μπορείς να το κάνεις https://www.iptechblog.com/2014/02/european-union-the-circumvention-of-copy-protection-measures-can-be-lawful/
Otoulhs Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Στις 21/1/2022 στις 4:33 ΜΜ, Dantε είπε Συνδεσε το HDMI καλωδιο στην μια ακρη στο XBOX και στην αλλη στον υπολογιστη και ετσι θα παιζουν στην οθονη του υπολογιστη μεσω αυτου. τοσο απλα? Στις 20/1/2022 στις 5:43 ΜΜ, xtrmsnpr είπε κασέτες........🥴 Αν τα παιχνίδια δεν είναι μαρκαρισμένα ως "play anywhere" τότε αδίκως ψάχνεις, δεν μπορείς, πρέπει να τα αγοράσεις εκ νέου για pc. πχ του forza horizon 5 αυτο μου εβγαλε δεν με αφηνει να το κατεβασω παρολο που το εχω
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 39 λεπτά πριν, Otoulhs είπε τοσο απλα? αυτο μου εβγαλε δεν με αφηνει να το κατεβασω παρολο που το εχω δε βλέπω κάποιο πρόβλημα
Otoulhs Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε δε βλέπω κάποιο πρόβλημα αφου λεει not avalable
NickTG Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 To play anywhere ισχύει αν έχεις τα παιχνίδια ψηφιακά. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, NickTG είπε To play anywhere ισχύει αν έχεις τα παιχνίδια ψηφιακά. μπρο μου εσύ καλά τα λες αλλά προφανώς δεν τα διαβάζει σωστά τα μηνύματα μας. 3 ώρες πριν, Otoulhs είπε αφου λεει not avalable κλίκαρε εκεί που λέει "choose edition" αν λέει own τότε είσαι οκ, κατέβασε το
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα