Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vagosd είπε

Κρίμα που πλέον δεν υπάρχουν compact ναυαρχίδες με μοναδική επιλογή το iPhone 13 pro για όσους δε θέλουν phablet. 

και το xperia 5

• Like 1
Δημοσ.

Πωπωω πρωτοτυπο απο τα προηγουμενα μοντελα.Εχουν αλλαξει πολλα οπως σε ολα κινητα.Αμα σβησεις τα μπραντς δεν ξερεις ποιο ειναι ποιο😂😂😂

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, vagosd είπε

Κρίμα που πλέον δεν υπάρχουν compact ναυαρχίδες με μοναδική επιλογή το iPhone 13 pro για όσους δε θέλουν phablet. 

Το κόβω με τα αναδιπλούμενα να έχουμε 4-5" smartphone που θα ξεδιπλώνει σε 12" αν έχει πάνω από 4 αναδιπλώσεις.
Θα είναι σαν να έχεις hamphone.

2 ώρες πριν, anax111 είπε

Τα νέα πάντως για τον νέο Exynos που θα φοράει δεν είναι και πολύ καλά:

https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s22_ultra_with_exynos_2200_benchmark_results_emerge-news-52738.php

Αυτό που δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί η Samsung θεωρεί ότι ο Ευρωπαίος πρέπει να είναι ο μαλκας που θα πρέπει να πάρει τον exynos.

Δημοσ.

Με exynos θα πάει πάτο . Με Snapdragon Ευρώπη και Αμερική κάτι γίνεται. Έχω το S20 ultra πατάτα κινητό . Δεν την ξαναπαταω  καλύτερα Xiami με Snapdragon  . Πολύ καλύτερο σε όλα . 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Dmspolys είπε

‘’Εάν ισχύει αυτό θα γίνει και το ταχύτερο σε φόρτιση τηλέφωνο της Samsung’’

φυσικα και όχι !!! Το Note 10 ήταν είδη το ταχυτερο με φορτιστή στα 45 watt!!! 
Σιγά τα καινούργια νέα που μας λέει ο συγκεκριμένος λες και δεν ξέραμε ότι θα έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με πέρσι βάλανε λίγη μεγαλύτερη μπαταρία και ορίστε αναβάθμιση!!!! 

Ήταν ήδη*

Δημοσ.
6 ώρες πριν, vagosd είπε

6 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

τα χω πει 100 φορες. το iphone πουλάει γιατι ειναι ΚΑΙ μικρο. ειναι τεραστιο ποσοστο ανθρώπων που το παίρνει κατα 50% γιατι ειναι iphone και κατα 50% γιατι απλα ειναι η μόνη επιλογη για το χέρι του. εγω τα σιχαινομαι και το επόμενο μου θα ειναι ευκολα ενα μετοχειρο 11-12 γιατι απλα δεν υπαρχει ουτε ενα τηλεφωνο -ακομα και midrange- που να μην ειναι ρακετα.

ακριβώς αυτό! περασαν απο τα χέρια μου πολλά android που χρονο με τον χρόνο ξέφευγαν σε μεγεθος, οκ ναι τα επαιρνα γιατι με εντυπωσίαζαν και οι μεγαλες οθονες, ε το τελευταίο μου ήταν στις 6.5 ίντσες και πλέον με κούραζε απίστευτα, τόλμησα πριν λίγο καιρο και εκανα τη μεταβαση σε iphone και μαλιστα στο iphone 12 mini λόγω μεγεθους και πραγματικά είναι ότι καλυτερο! Η αισθηση του να κρατας κατι που ειναι ανετο στο χέρι σου χωρίς να σε βαραίνει και να σε κουράζει, δεν υπάρχει! 

• Like 2
Δημοσ.

Θα ξεκινήσει αρχική τιμη 1400 ευρώ σίγουρα και σε διάστημα 6 μηνων θα κυκλοφορεί στα σκρουτζομαγαζα στα 800 ευρώ.ενώ το iphone που πολλοί ειρωνεύονται εδώ θα κρατήσει τιμη σταθερή χωρις πτώσεις.αυτή είναι η διαφορα στις δυο αυτές εταιρίες.επίσης για τον καινουριο εχυνος δεν βλέπω και καλά σχολια.

32 λεπτά πριν, thopekas είπε

ακριβώς αυτό! περασαν απο τα χέρια μου πολλά android που χρονο με τον χρόνο ξέφευγαν σε μεγεθος, οκ ναι τα επαιρνα γιατι με εντυπωσίαζαν και οι μεγαλες οθονες, ε το τελευταίο μου ήταν στις 6.5 ίντσες και πλέον με κούραζε απίστευτα, τόλμησα πριν λίγο καιρο και εκανα τη μεταβαση σε iphone και μαλιστα στο iphone 12 mini λόγω μεγεθους και πραγματικά είναι ότι καλυτερο! Η αισθηση του να κρατας κατι που ειναι ανετο στο χέρι σου χωρίς να σε βαραίνει και να σε κουράζει, δεν υπάρχει! 

Iphone και ξερό ψωμι φίλε μου

Δημοσ.

Δεν με βλέπω ν 'αλλάζω το Note 10 plus ποτέ έτσι όπως πάει.

Εκτός από το module των καμερών παίζει να είναι και ολόιδιο οπτικά.

Τώρα από θέμα επιδόσεων εκτός από το high refresh rate δεν μου λείπει απολύτως τίποτα ακόμα .

• Like 1
Δημοσ.

με το ΝΟΤΕ 8 που εχω αποτι βλεπω τις διαρροες δεν με τραβηξε το ενδιαφερον σε αυτο γιατι το πολυ που αλλαζει ειναι ο φακος και η σελφιε καμερα!

στο νεο θα λειπουν αρκετα καλουδια απο τα παλιοτερα μοντελα που ισως θα ηταν χρησιμα οπως η μετρηση καρδιακων παλμων και η θεση καρτας μνημης...

Δημοσ.
22 ώρες πριν, vagosd είπε

Εκει μας φτάσαν οι αλήτες, να καταλήξουμε στο 13..το μικροοο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά υπάρχει ένα μεγάλο χαρακτηριστικό σχετικα που δεν έχει γίνει leaked ακόμα, και μου κάνει εντύπωση πως τους ξέφυγε.

Επεξ/σία από Dkiearth

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...