takistakas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα σας, έχω ένα κατάστημα 80τ.μ και θα ήθελα να το μετατρέψω σε σπίτι. Αυτό για να γίνει θα χρειαστεί ολική ανακαίνιση μαζί και με χτίσιμο εσωτερικών τοίχων καθώς ο χώρος είναι ενιαίος εκτός από το μπάνιο όπως και ότι άδεια από μηχανικούς ίσως χρειαστεί. Υπάρχει κάποιος να έχει κάνει το αντίστοιχο για να μου πει κατά προσέγγιση το κόστος για όλο αυτό; αξίζει να ασχοληθώ ή όχι;
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Να ρωτήσεις τον μηχανικό, δεν μπορεί να απαντηθεί καθώς το κόστος πέρα από κάποια βασικά εξαρτάται από τις επιλογές σου.
Dantε Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 41 λεπτά πριν, takistakas είπε κατά προσέγγιση το κόστος Τουλαχιστον 1000
paylidis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αλλαγη χρησης θελεις για αρχη, εχει καποιο προστιμο. Μιλας με μηχανικό. Δε γινεται παντως στο 100% των περιπτώσεων αυτο που ζητάς. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2022 από paylidis
Haldol Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, paylidis είπε Αλλαγη χρησης θελεις για αρχη, εχει καποιο προστιμο. Μιλας με μηχανικό. Δε γινεται παντως στο 100% των περιπτώσεων αυτο που ζητάς. Σωστά, όμως από κατάστημα σε σπίτι είναι πιο εύκολο από το ανάποδο, όπου συνήθως προβάλλουν αντιρρήσεις οι λοιποί ένοικοι. 1
NikosKallithea Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 15 λεπτά πριν, Dantε είπε Τουλαχιστον 1000 Μπαααα 958€ μάλλον Το κοστος ειναι μεγαλο και θα στο πει ο μηχανικός αλλά είναι σχεδόν σαν να χτίζεις νέο σπίτι. Επισης θελεις αδεια απο την πολεοδομία, απο ηλεκτρολόγους, απο υδραυλικούς, ένσημα κλπ κλπ. 1
takistakas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις , θα πάω σε έναν μηχανικό να δω τι θα μου πει και να δω αν αξίζει να ασχοληθώ με το κόστος που θα χρειαστεί. Όταν έχω νεότερα θα σας ενημερώσω , μήπως χρειαστεί και κανένας άλλος αυτές τις πληροφορίες.
dbrillis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 6 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Να ρωτήσεις τον μηχανικό, δεν μπορεί να απαντηθεί καθώς το κόστος πέρα από κάποια βασικά εξαρτάται από τις επιλογές σου. Ουτε εμπειρικα δεν μπορουμε να πουμε μια τιμή;
Joshua21 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 28 λεπτά πριν, dbrillis είπε Ουτε εμπειρικα δεν μπορουμε να πουμε μια τιμή; Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, γνωρίζω μία που το κόστος ήταν κάτι λιγότερο από χιλιάρικο, αλλά και μια άλλη που το κόστος ήταν 8.000€. Στην αμοιβή μηχανικού και στα πρόστιμα αναφέρομαι μόνο. Οπότε με βάση την εμπειρία μου όχι, δεν μπορούμε να πούμε μια τιμή γιατί υπάρχει η πιθανότητα να πέσουμε πάρα πολύ έξω.
esertas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Καλύτερα πούλατο και βάλε την διαφορά και πάρε ένα έτοιμο.
takistakas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 35.000-40.000 περίπου ενα κόστος σύμφωνα με τον πολιτικό μηχανικό. Για όλα (άδειες και ολική ανακαίνιση) Το αναφέρω μήπως χρειαστεί και άλλος αυτές τις πληροφορίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα