Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, snips είπε

9 μήνες πριν, ασχολούμαστε με κάτι που έχε σχέση με LOTR; Ακόμα; Άντε ρε πάμε παρακάτω. Φτάνει με τα παραμυθάκια. 

Τοτε γιατι εισαι εδω και σχολάζεις; 

Απλα, τραγικο...

• Like 2
  • Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, SeaLion είπε

No offense, αλλά τους σκηνοθέτες και ηθοποιούς θα έπρεπε να τους ξέρουμε;

Επίσης $500 εκατομμύρια wtf!

Το σκουπίδι της Apple Tv,  Invasion  200 εκατομμύρια έκανε. Τα λεφτά δε λένε τίποτα, δε σημαίνει απαραίτητα και καλή παραγωγή. 

• Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, markos9 είπε

Τοτε γιατι εισαι εδω και σχολάζεις; 

Απλα, τραγικο...

Δεν φταίω εγώ. Αυτές είναι οι "ειδήσεις" γύρω από τον χώρο της τεχνολογίας για κάποιους. 

• Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, snips είπε

Δεν φταίω εγώ. Αυτές είναι οι "ειδήσεις" γύρω από τον χώρο της τεχνολογίας για κάποιους. 

Σ΄ αυτο εχεις ενα δικιο. 

Δημοσ.
2 hours ago, nzeppos said:

Περιμένοντας ορυμαγδό downvotes, απλώς ελπίζω να έχει μια ελάχιστη σχέση με τα βιβλία του Καθηγητή, εν αντιθέσει με τις ταινίες του ακατονόμαστου που ουδεμία σχέση είχαν (και φυσικά δεν έχω καταφέρει να τις παρακολουθήσω ολόκληρες χωρίς να κινδυνεύω να σπάσω την τηλεόραση).

Τα downvotes δεν έχουν διαβάσει τα βιβλία

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Thresh είπε

Έτσι κι αλλιώς λεπτομερές story σαν του Lotr ή του Hobbit δεν έχουμε στην 2η εποχή. Οπότε 10% books 90% σεναριογράφοι θα είναι το θέμα.

Έστω να κρατήσουν το πνεύμα των βιβλίων όσο μπορούν, γιατί στο μεγαλύτερο μέρος των ταινιών του ακατονόμαστου ούτε αυτό δεν έγινε. Εκτός αν πιστεύει κάποιος ότι πχ. ο Γκίμλι των βιβλίων έχει σχέση με αυτόν των ταινιών.

Όπως και να έχει είναι ενδιαφέρουσα προσπάθεια. Παρόμοιες αμφιβολίες είχα και για το Wheel Of Time, αλλά τελικά μου άρεσε. Μάλλον γερνάω και μαλακώνω.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Thanks 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, nzeppos said:

Όπως και να έχει είναι ενδιαφέρουσα προσπάθεια. Παρόμοιες αμφιβολίες είχα και για το Wheel Of Time, αλλά τελικά μου άρεσε. Μάλλον γερνάω και μαλακώνω.

Το οποίο φαίνεται αρκετά φτηνιάρικο γμτ...

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Molpadia είπε

ναι αλλά γιατί ζητά τον αριθμό του κινητού; pass

εγγραφή στο amazon κάνεις είτε με mail, είτε με αριθμό κινητού. Με το account σου εγγράφεσαι και στο prime video αφού δώσεις πιστωτική κάρτα. 

Το να έχει το κινητό σου για 2FA είναι κακό εφόσον έχει τα στοιχεία της πιστωτικής σου; Το αντίθετο, μόνο καλό είναι. 

Σε τεχνολογικό φόρουμ γράφουμε, οχι σε σελίδα ψεκ. 

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεδομένου ότι έχουν τα δικαιώματα μόνο από το 2nd age και τα πιο βαρετά έτσι μέρη από το Silmarillion πολύ χαμηλές ελπίδες . Ελπίζω να μην περιμένει κανεις επικές μάχες lotr γιατί δεν υπάρχουν σε αυτήν την εποχή . Ατυχές που θα τρέχει ταυτόχρονα με το WoT την μόνη ικανή σειρά φαντασιας να ανταγωνιστεί την βασική σειρά του άρχοντα αν συνεχίσει όσο καλά πήγε η πρώτη του σεαζον ( bookhaters gonna hate ) 

Επεξ/σία από stevengr
Δημοσ.

Το prime video δίνει τουλάχιστον δύο ΑΑΑ games για PC, Geforce Now,  δώρο στους συνδρομητές της. Αυτό το μήνα έδωσε Jedi Fallen Order, World War Z κλπ. Υπόψιν, η συνδρομή ξεκινάει και χωρίς χρέωση δοκιμαστικά για μια εβδομάδα 😉

20 λεπτά πριν, ELMastas είπε

Αντε να την αγοράσει και την Amazon η MS να το βλέπουμε απο το Gamepass 😃

Το prime video δίνει τουλάχιστον δύο ΑΑΑ games για PC, Geforce Now, δώρο στους συνδρομητές της. Αυτό το μήνα έδωσε Jedi Fallen Order, World War Z κλπ. Υπόψιν, η συνδρομή ξεκινάει και χωρίς χρέωση δοκιμαστικά για μια εβδομάδα 😉

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...