Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 No offense, αλλά τους σκηνοθέτες και ηθοποιούς θα έπρεπε να τους ξέρουμε; Επίσης $500 εκατομμύρια wtf!
mAs_81 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Για να δούμε πόσο wokeness χωράει σε μια τέτοια σειρά. Αν κρίνω απ’οτι εχω ακούσει απο φήμες…………παρά πολυ δυστυχως.. Εδω η ίδια η Tolkien Society εχει γινει τουλάχιστον εμετική.. ….ελπιζω να κάνω λάθος γτ το σύμπαν του Tolkien ειναι απο τα αγαπημένα μου… Σιγουρα θα τη δω όμως να εκφέρω άποψη ,ελπιζω να μη το μετανιώσω.. 1 2
KaRouLi Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Νομίζω κάπου είδα ότι έχουν συνεργασία με την Tolkien Estate. Οπότε πιθανώς να μείνουν πιστοί στα βιβλία. Προσωπικά, είναι το project που περίμενα από την αρχή που ανακοινώθηκε. Θα το ήθελα καπάκι με το MMO που η Amazon είχε σκοπό να βγάλει, αλλά ας όψεται.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 25 λεπτά πριν, rodosf1 είπε prime video, ότι καλύτερο αγοράζει κανείς σε σειρές /ταινίες με 6€/μήνα, το έβαλα δοκιμαστικά στην πρώτη καραντίνα κ δεν το κόβω με τίποτα. ναι αλλά γιατί ζητά τον αριθμό του κινητού; pass
bazzil Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 35 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Χιλιάδες χρόνια πριν από τις 2 τριλογίες; ΟΚ. Λογικά τροποθετείτε κάπου εκεί xaaxa το ίδιο σκέφτηκα κι εγω. Δηλαδη να περιμένουμε να δουμε κάτι εντελώς πρωτόγονο.
snips Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 9 μήνες πριν, ασχολούμαστε με κάτι που έχε σχέση με LOTR; Ακόμα; Άντε ρε πάμε παρακάτω. Φτάνει με τα παραμυθάκια. 5
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 19 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Για να δούμε πόσο wokeness χωράει σε μια τέτοια σειρά. 11 λεπτά πριν, mAs_81 είπε Αν κρίνω απ’οτι εχω ακούσει απο φήμες…………παρά πολυ δυστυχως.. Εδω η ίδια η Tolkien Society εχει γινει τουλάχιστον εμετική. Τρελή αγωνία!!!
DaemonLord92 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Η αληθεια είναι πως δεν έχω τσεκάρει καθόλου τι παίζει με τη σειρά αλλά ελπίζω να δείξουν τον πιο badass χαρακτήρα, τον Earendil!
koutsis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, snips είπε 9 μήνες πριν, ασχολούμαστε με κάτι που έχε σχέση με LOTR; Ακόμα; Άντε ρε πάμε παρακάτω. Φτάνει με τα παραμυθάκια. Δεν σε υποχρεώνει κανείς να ασχοληθείς. Εσύ δες "άγριες μέλισσες" αν θες 😉 9 4
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 15 minutes ago, bazzil said: Δηλαδη να περιμένουμε να δουμε κάτι εντελώς πρωτόγονο. Καμμία σχέση. 1
b1LLy23 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Άιντε ρε παιδιά γεράσαμε εμείς οι φανατικοί του J.R.R. :')
koutsis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 17 λεπτά πριν, bazzil είπε xaaxa το ίδιο σκέφτηκα κι εγω. Δηλαδη να περιμένουμε να δουμε κάτι εντελώς πρωτόγονο. Σιγά μην δούμε να πολεμανε και με δεινοσαυρους! φανταστικός είναι ο κόσμος των βιβλίων όχι ο αληθινός. 1
KyloRen Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, koutsis είπε Δεν σε υποχρεώνει κανείς να ασχοληθείς. Εσύ δες "άγριες μέλισσες" αν θες 😉 Μπαα για σασμο τον κόβω 😂
snips Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 22 λεπτά πριν, koutsis είπε Δεν σε υποχρεώνει κανείς να ασχοληθείς. Εσύ δες "άγριες μέλισσες" αν θες 😉 Α εισαι πιο 4leged.... Ότι να' ναι. Έχεις δει κύκλωπα μου, τι έχει κυκλοφορήσει γενικά εκεί έξω που ακυρώνει orcs, goblins και τα συναφή; Προφανώς δεν ακυρώνει τα trolls. 5 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα