Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού μας σάπισε το κρύο στο τσαρδί που νοικιάζουμε για σπίτι με τη γυναίκα, πήγα και πήρα μια σόμπα κηροζίνης, καθώς το 12αρι κλιματιστικό στο σαλόνι δεν έκανε δουλειά.

Είναι μια μεζονέτα γύρω στα 120 τετραγωγικά, με το χώρο κάτω που προσπαθώ να ζεστάνω γύρω στα 60, με απώλειες όμως στη σκάλα για τον επάνω όροφο, στην κουζίνα από πίσω κι ένα αποθηκάκι. 

Πήγα πήρα την LC-34 πρώτα, αλλά αφού τη δούλεψα 2 μέρες την πήγα πίσω για να πάρω την μεγαλύερη, που υποτίθεται ότι καλύπτει 75 τετραγωγικά . 

Τζίφος. Νιώθω ότι κάνει χειρότερη δουλειά από την άλλη, και η οθόνη της το πολύ να φτάσει τους 20 θερμοκρασία δωματίου ενώ η άλλη έπιανε και τους 23 αν την άφηνες κάποιες ώρες. Προφανώς αυτή είναι η θερμοκρασία γύρω τους, αλλά σε καμία περίπτωση δε νιώθω ότι έχω +4000 btu. 

Υπάρχει κάποια ρύθμιση; Η αντιπροσωπεία είπε να την βάλω στους 23  αντί για 26 και να την αφήσω να παίξει 2 μέρες. Δοκίμασα και να αλλάξω κηροζίνη αντί για την άοσμη της kerosun πήρα την απλή που κάπου διάβασα ότι καίει καλύτερα. Τώρα και κρυώνω, και βρωμάει το σπίτι. 🙄

Επεξ/σία από Stavmitsos
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Stavmitsos είπε

Αφού μας σάπισε το κρύο στο τσαρδί που νοικιάζουμε για σπίτι με τη γυναίκα, 

Είναι μια μεζονέτα γύρω στα 120 τετραγωγικά,

Δημοσ.

Εγω την εχω 7 χρονια. Μαλιστα εχει κολλησει το πανελ της(απο χτυπημα σε μεταφορα)  και παιζει μονο το ON-OFF.

Ευτυχως εχει μεινει στου 24 βαθμους ο θερμοστατης(δεν μπορω να αλλαξω την ρυθμιση) και δουλευει αψογα ... 

Θα δεις μεγαλη διαφορα εαν την δουλευεις παραλληλα με εναν αφυγραντηρα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Stavmitsos είπε

Αφού μας σάπισε το κρύο στο τσαρδί που νοικιάζουμε για σπίτι με τη γυναίκα

Είναι μια μεζονέτα γύρω στα 120 τετραγωγικά,

8 ώρες πριν, DrLo είπε

Βάλε πετρέλαιο να ζεσταθείς… ή πήγαινε σε μια γκαρσονιέρα…

Επεξ/σία από andreas1gr
Δημοσ.
15 ώρες πριν, k_w_t είπε

Εγω την εχω 7 χρονια. Μαλιστα εχει κολλησει το πανελ της(απο χτυπημα σε μεταφορα)  και παιζει μονο το ON-OFF.

Ευτυχως εχει μεινει στου 24 βαθμους ο θερμοστατης(δεν μπορω να αλλαξω την ρυθμιση) και δουλευει αψογα ... 

Θα δεις μεγαλη διαφορα εαν την δουλευεις παραλληλα με εναν αφυγραντηρα..

Ποια κηροζίνη χρησιμοποιείς; 

με αφυγραντήρα μόνιμο τη δουλευω, εναν 20λιτρο inventor 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έχω παρόμοιο πρόβλημα.Εχω kerosun, αλλά όχι μεζονέτα. 😄

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Stavmitsos είπε

Ποια κηροζίνη χρησιμοποιείς; 

με αφυγραντήρα μόνιμο τη δουλευω, εναν 20λιτρο inventor 

Απο πρατηριο shell την coral βαζω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...