dtzgr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Καλημέρα, Η σύζυγος δουλεύει με συμβάσεις ορισμένου χρόνου στον ιδιωτικό τομέα. Στην πρώτη σύμβαση που έγινε μέσα στο 2021, η αναγγελία πρόσληψης που έστειλε ο εργοδότης στην εργάνη έγραφε "Αριθμός τέκνων: 0", ενώ έχουμε 2 παιδιά και είχαμε προσκομίσει πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης κλπ. Τους το είπε η σύζυγος και απάντησαν ότι τώρα δεν αλλάζει και ότι θα το γράψουν σωστά στην επόμενη αναγγελία για την επόμενη σύμβαση. Ήρθε το 2022 και ανανεώθηκε η σύμβαση. Όμως στην αναγγελία έγραψαν πάλι 0 τέκνα. 1. Σωστά λένε ότι μπορεί να αλλάξει μόνο στην επόμενη σύμβαση ή αλλάζει και τώρα; Μου φαίνεται δύσκολο να μην μπορούν να ενημερωθούν αυτά τα στοιχεία, δεδομένου ότι πχ κάποια μπορεί να γεννήσει κατά τη διάρκεια της σύμβασης ή πχ η σύμβαση να είναι αορίστου (οπότε δεν υπάρχει νέα αναγγελία) κλπ. Πώς μπορεί να διορθωθεί το λάθος; 2. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα που μπορεί να δημιουργηθεί λόγω αυτού του λάθους ή είναι καθαρά στατιστικό/απογραφικό;
dtzgr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δεν υπάρχει επίδομα τέκνων στον ιδιωτικό τομέα. 1 1
paylidis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, dtzgr είπε Δεν υπάρχει επίδομα τέκνων στον ιδιωτικό τομέα. μμ ναι σωστος.. δε νομιζω τότε οτι σε επηρρεαζει καπου... Προστατευομενα όσον αφορά την ασφαλιση τα εχεις εσυ ή η γυναικα σου;
dtzgr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Περισσότερο με νοιάζει για τα της εργάνης, που ελέγχει ο εργοδότης. Τα άλλα που ελέγχουμε εμείς (ΙΚΑ, ασφαλιστικές ικανότητες, πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης κλπ) δεν με προβληματίζουν. Πχ: άδεια ειδικού σκοπού λόγω covid παιδιού; Για να γίνει χρήση πρέπει να φαίνονται τα τέκνα στην εργάνη; Γονική άδεια (πχ για έλεγχο προόδου στο σχολείο); κλπ κλπ Και το βασικότερο: έχουν δίκιο να λένε ότι "τώρα ό,τι έγινε έγινε και δεν μπορεί να αλλάξει" ή μπορεί κάπως να γίνει η διόρθωση και να είναι αυτοί σωστοί κι εγώ πιο ήσυχος; Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2022 από dtzgr 1
paylidis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Θεωρω οτι θα πρεπει να δηλωθουν... ειδικα για τους σκοπους που λες..
dtzgr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Κι εγώ έτσι λέω, αλλά πώς μπορεί να γίνει αυτό; Αυτοί έλεγαν ότι "τώρα δεν αλλάζει" και τώρα που ξαναρώτησε η σύζυγος το τμήμα προσωπικού, δεν έχουν απαντήσει εδώ και 10 μέρες.
paylidis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 θα προτεινα ενα τηλεφωνο στον εφκα, ευτυχως πλεον απαντανε σε ευλογο χρονο 1
SilentVoice Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τα τέκνα πρέπει να δηλώνονται στον εργοδότη κανονικά και απο τους 2 εφοσον δουλευουν και οι 2 γονείς. Απλά κατι ακόμα κάνουν απο το λογιστήριο και την όποια φοροαπαλλαγη λόγω τέκνων, πρέπει να την παίρνει ενας απο τους 2 γονεις και όχι και οι 2. Ετσι μου είχαν πει περυσι σε μια σύμβαση αορίστου που είχα υπογράψει. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2022 από SilentVoice
Sandslash Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, dtzgr είπε Δεν υπάρχει επίδομα τέκνων στον ιδιωτικό τομέα. Φυσικά γιατι να υπάρχει;Οι εργαζόμενοι του ιδιωτικου τομεα ειμαστε παιδια ενος κατωτερου Θεου.
koulkos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Στην πρόσληψη δεν μπορεί πλέον να διορθωθεί. Προφανώς αυτός που έκανε την πρόσληψη πήρε έτοιμα τα στοιχεία από την προηγούμενη και προχώρησε στη 2η. Στην ουσία, δεν αλλάζει τίποτα για σένα αν ο υπεύθυνος της μισθοδοσίας έχει περάσει στο πρόγραμμα σωστά τον αριθμό τέκνων. Παίζει ρόλο μόνο στο αφορολόγητο. Δεν έχεις επίσης κανένα θέμα με τις άδειες. Εξάλλου έχεις όλα τα χαρτιά για να αποδείξεις το οτιδήποτε. Επιγραμματικά, μην αναλώνεσαι και στεναχωριέσαι για κάτι τέτοιο μιας και είναι αρκετά σύνηθες (όπως και οι λάθος διευθύνσεις, το εκπαιδευτικό επίπεδο κ.α.). Απλά όταν είναι να γίνει ανανέωση της σύμβασης πες στη σύζυγο να τους υπενθυμίσει να κάνουν την αλλαγή ώστε να αποτυπώνεται σωστά και η οικογενειακή της κατάσταση.
dtzgr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 8 ώρες πριν, koulkos είπε Στην πρόσληψη δεν μπορεί πλέον να διορθωθεί. Προφανώς αυτός που έκανε την πρόσληψη πήρε έτοιμα τα στοιχεία από την προηγούμενη και προχώρησε στη 2η. Στην ουσία, δεν αλλάζει τίποτα για σένα αν ο υπεύθυνος της μισθοδοσίας έχει περάσει στο πρόγραμμα σωστά τον αριθμό τέκνων. Παίζει ρόλο μόνο στο αφορολόγητο. Δεν έχεις επίσης κανένα θέμα με τις άδειες. Εξάλλου έχεις όλα τα χαρτιά για να αποδείξεις το οτιδήποτε. Επιγραμματικά, μην αναλώνεσαι και στεναχωριέσαι για κάτι τέτοιο μιας και είναι αρκετά σύνηθες (όπως και οι λάθος διευθύνσεις, το εκπαιδευτικό επίπεδο κ.α.). Απλά όταν είναι να γίνει ανανέωση της σύμβασης πες στη σύζυγο να τους υπενθυμίσει να κάνουν την αλλαγή ώστε να αποτυπώνεται σωστά και η οικογενειακή της κατάσταση. Εγώ είμαι με αορίστου (σε άλλη εταιρία). Όταν ξεκίνησα δεν είχα παιδιά, τώρα έχω 2. Στα έντυπα της Εργάνης φαίνονται 2 παιδιά. Πως το άλλαξαν σ' εμένα αφού προφανώς δεν μου έκαναν άλλη πρόσληψη;
koulkos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 14 ώρες πριν, dtzgr είπε Εγώ είμαι με αορίστου (σε άλλη εταιρία). Όταν ξεκίνησα δεν είχα παιδιά, τώρα έχω 2. Στα έντυπα της Εργάνης φαίνονται 2 παιδιά. Πως το άλλαξαν σ' εμένα αφού προφανώς δεν μου έκαναν άλλη πρόσληψη; Το άλλαξαν είτε στον αρχικό πίνακα προσωπικού που γίνεται μια φορά το χρόνο είτε σε κάποιο άλλο έντυπο όπου υπάρχει το σχετικό πεδίο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα