Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!

Έχω το εξής δίλημμα: ένας φίλος θέλει να πουλήσει το 11Pro του (σε άριστη κατάσταση, 64GB με 86% μπαταρία) 500€ - που κάνοντας μια αναζήτηση στις αγγελίες εδώ είναι περίπου 100€ από τη μέση τιμή. Το δικό μου (128GB με επίσης 86% μπαταρία) κυμαίνεται μεταξύ 300-350€. Πιστεύετε ότι θα άξιζε να μπω στη διαδικασία να πουλήσω το δικό μου και να πάρω το 11Pro βάζοντας τη διαφορά;

Με το SE2 είμαι πολύ ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές - τρομερά αξιόπιστο, γρήγορο και με βολεύει το TouchID. Στα κατά, η μπαταρία δε βγάζει μέρα με τίποτα και μου λείπει μια καλύτερη κάμερα. Ξέρω ότι από άποψη performance τα δύο κινητά δε διαφέρουν πολύ καθότι φοράνε τον ίδιο επεξεργαστή. Το 11 απλώς έχει 1GB RAM παραπάνω και, απ'όσο έχω διαβάσει, αισθητά μεγαλύτερη μπαταρία.

Τι λέτε;

Ευχαριστώ :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δύσκολο να φύγει το se 350

250 300 είναι πιο ρεαλιστικό πιστεύω (εφόσον βρεθεί αγοραστής γιατί έχει ιδιαίτερο κοινό το se2)

κατα τα αλλά ναι ιδιά CPU καλύτερη οθόνη, μπαταριά και κάμερα

δεν έχει touch id έχει face id όμως

βεβαια το ιδανικο ειναι να πας σε 13 mini..

Επεξ/σία από zourman1981
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, DoMxx199 είπε

Καλησπέρα σας!

Έχω το εξής δίλημμα: ένας φίλος θέλει να πουλήσει το 11Pro του (σε άριστη κατάσταση, 64GB με 86% μπαταρία) 500€ - που κάνοντας μια αναζήτηση στις αγγελίες εδώ είναι περίπου 100€ από τη μέση τιμή. Το δικό μου (128GB με επίσης 86% μπαταρία) κυμαίνεται μεταξύ 300-350€. Πιστεύετε ότι θα άξιζε να μπω στη διαδικασία να πουλήσω το δικό μου και να πάρω το 11Pro βάζοντας τη διαφορά;

Με το SE2 είμαι πολύ ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές - τρομερά αξιόπιστο, γρήγορο και με βολεύει το TouchID. Στα κατά, η μπαταρία δε βγάζει μέρα με τίποτα και μου λείπει μια καλύτερη κάμερα. Ξέρω ότι από άποψη performance τα δύο κινητά δε διαφέρουν πολύ καθότι φοράνε τον ίδιο επεξεργαστή. Το 11 απλώς έχει 1GB RAM παραπάνω και, απ'όσο έχω διαβάσει, αισθητά μεγαλύτερη μπαταρία.

Τι λέτε;

Ευχαριστώ :)

Ναι αξίζει.

Ως κάτοχος του 11 Pro  θα σου πω τι έχει καλύτερο από το SE.

Καλά το ότι είναι μεγαλύτερο το παραβλέπουμε.

RAM 4 GB RAM 

Μπαταρία 3046 mAh 

Αντοχή IP68 

Οθόνη Τύπος Oled 

Ανάλυση FHD+ 1125 x 2436 px 

Καλύτερο σε φωτογραφίες 

Ασύρματη φόρτιση

Όσο για να το δώσεις στα 350€ δεν νομίζω να φύγει.

Στα 250-280€ κάτι γίνεται.

Στο 11Pro κατέβασε του ένα 50αρικο πιο κάτω.

Εγώ το είχα βρει και 400€ με 96% υγεία αλλά το είχαν τσιμπήσει.

Θέλει αρκετό ψάξιμο.

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατάλαβα. Εκτιμώ πολύ την απάντηση σου.

Η από πάνω απάντηση αναφέρει ότι θα ήταν μια καλή επιλογή και το 13mini και πράγματι δε βλέπω να διαφέρουν τόσο σε τιμή και η αλήθεια είναι ότι το σκέφτομαι δεδομένου ότι το mini είναι πιο πρόσφατο μοντέλο και είμαι φαν των μικρών συσκευών γενικότερα. Έχεις κάποια γνώμη επί του συγκεκριμένου;

EDIT: Κοιτούσα 12mini και όχι 13, που είναι σαφώς πιο ακριβό. Συνεπώς, καταλήγω στο ότι η πιο σοφή επιλογή είναι να περιμένω να βγουν τα νέα μοντέλα, να πέσει η τιμή του 13mini ενδεχομένως και να στοχεύσω προς τα εκεί.

Επεξ/σία από DoMxx199
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...