Daemonos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Σας ενημερώνω ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει 25/1/2022. https://brokenranks.com Περιγραφή: Το Broken Ranks είναι ο διάδοχος του MMORPG The Pride of Taern. Διαθέτει ένα μοναδικό, turn-based σύστημα μάχης και έναν τεράστιο κόσμο που φαίνεται από ισομετρική άποψη. Ο τίτλος θυμίζει την σειρά HoM&M και το Baldur's Gate. Οι Παίχτες θα μπορούν να βρουν αποστολές που βασίζονται στην ιστορία και έναν τεράστιο, ενδιαφέροντα κόσμο έτοιμο να εξερευνήσουν μόνοι, είτε σε μια ομάδα ή με κάποια συμμαχία. Το Παιχνίδι χρησιμοποιεί Turn Based σύστημα μάχης ενώ το exploration γίνεται σε ισομετρικό περιβάλλον (δείτε φωτό). Ο κόσμος είναι αρκετά σκοτεινός και οι μάχες αιματηρές. 5
MariaLog Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 φαινεται ωραιο.. αλλα θα μου πεις.. ολα ωραια φαινονται απο τα screenshots 1
Daemonos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, MariaLog είπε φαινεται ωραιο.. αλλα θα μου πεις.. ολα ωραια φαινονται απο τα screenshots Έχει ενα δικό του στύλ, μου άρεσε στην BETA που έπαιξα πάντως, εντάξει δωρεάν θα είναι οπότε αξίζει μια ευκαιρία πιστεύω
>-Nosakos<- Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Anastazio είπε Ξέρουμε αν θα έχει coop? 9 ώρες πριν, Daemonos είπε MMORPG Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2022 από >-Nosakos<- 1 1
Daemonos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, Anastazio είπε Ξέρουμε αν θα έχει coop? Ναι προφανώς, εγω θα μπω αν θέλετε κάνουμε και γκρουππάκι να παίξουμε παρέα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα