The_Judas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2004 Εχω μια απορία για τα μελάνια για εκτυπωτές από την ecotype , επειδή ξέρω ότι τα χρησιμοποιούν αρκετοί εδώ πέρα! Εχω μελάνια για hp3420. Στις οδηγίες χρήσης αναφέρεται ότι πρέπει να γεμίσουμε με 20ml μελανιού το cartridge αλλά αυτό το ποσό μου φαίνεται λίγο υπερβολικό. Μήπως το σωστό ποσό είναι 10ml όπως αναγράφεται άλλωστε και πάνω στο cartridge ?
zaxoys Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 Έχεις τα μελάνια που το αγόρασες ακόμα?(Ρωτάω γιατί σε μερικά μοντέλα τα μελάνια που αγοράζεις είναι παραπάνω ml από αυτά που σου δίνουν αρχικά...) .Καλύτερα όμως στείλε 1 mail στην ecotype να ρωτήσεις (και γράψε μας& εδώ την απάντηση :-p )
The_Judas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 Τα μελάνια που περιέχονται στο πακέτο είναι 2 των 15 περίπου ml το ένα. Δηλαδή απ'ότι κατάλαβα (άσχετα με το τι γράφουν οι οδηγίες) είναι για δύο γεμίσματα των 10ml περίπου , αλλά βάζουν και λίγο παραπάνω... Τα έχω χρησιμοποιήσει 2 φορές τα μελάνια και μου περίσσεψαν και 10ml μελανιού ... χωρίς να κάνω τσιγκουνιές αφού και τις δύο φορές υπερχείλισα το cartridge!! Εχω στείλει mail στην ecotype 2 φορές αλλά δε μου απαντησαν ποτέ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.