tilaverboy Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, paylidis είπε Μη το φοβασαι το turbo, αν το σεβεσαι (όπως λες οτι κάνεις) δε θα εχεις προβλήματα... Το κυριοτερο ειναι 1-2 λεπτα το πρωι ζεσταμα και τα πρωτα 2-3 χλμ χαλαρη οδηγηση και οταν φτάνεις κρύωμα (χαλαρη οδηγηση τα τελευταια 1-2 χλμ και 1 λεπτο ρελαντι μεχρι να βγαλειζ ζωνες/μαζεψεις κλπ)... Οσα turbo ειχα εως σήμερα, με αυτη τη χρήση, δε μου εβγαλαν προβλημα... Παθών με το Tiguan 5N οπότε όταν καείς από το χυλό φυσάς και το γιαούρτι. 😂 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Μην κάνεις σαν κάτι παππούδες "τωρα τα φτιάχνουν ψευτικα κλπ κλπ." Μια χαρά είναι το αμάξι και το τουρμπο Και που να με δεις πως οδηγώ! Πλέον όχι πάνω από 130 στην Εγνατία 😂 3 λεπτά πριν, tutuyo είπε Οπως σου ειπαν και οι πιο πανω, στις χαμηλες θερμοκρασιες αρπαζει ελαφρως πιο δυσκολα. Οπως και φτανει στην θερμοκρασια λειτουργιας του σε περισσοτερο χρονο. Αυτο δεν εχει να κανει με το αν ειναι τουρμπο η ατμοσφαιρα, η αρχη λειτουργιας της εναρξης ειναι ιδια. Εαν δεις οτι δεν ενεργοποιειται το start/stop στις νορμαλ διαδρομες σου, ειναι ενας καλος δεικτης οτι η μπαταρια αρχιζει και τα παιζει. Κλειδι στο On, περιμενεις να σβησουν τα λαμπακια, βαζεις μπροστα και περιμενεις μεχρι η βελονα των στροφων να πεσει στο ρελαντι. Ξεκινας με ομαλη λειτουργια, χωρις να το ζοριζεις (μεχρι 3000 σαλ). Μη ακους χαζομαρες απο εδω και απο εκει, τα αυτοκινητα αυτα προοριζονται και για αγορες πολυ πιο κρυες απο τις δικες μας Όχι με το start and stop δεν έχω πρόβλημα. Ίσως στο μικρό αλλάξω την μπαταρία γιατί την άλλαξα πριν 4 χρόνια αλλά για να είμαι καλυμμένος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα