Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εάν έχεις tracking number, απλά βάλε τον αριθμό στη σελίδα των Πόρτα- Πόρτα. Εάν ΔΕΝ βγάλει αποτέλεσμα, είναι απλό ταχυδρομείο. Εγώ αυτό κάνω :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Dennis077 είπε

αυτό που παρήγγειλα

Λογικά θα σταλεί στο email που δώσατε κατά τη παραγγελία το tracking number της ταχυδρομικής.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Α! Πείτε το από την αρχή ότι έχετε κωδικό... 

Απ' ότι ξέρω, παραγγελίες (ακόμα και λίγων γραμμαρίων) έρχονται με Elta courier. Από το internet δεν γνωρίζω αν/ πως μπορούμε να το ξεχωρίσουμε. Μπορείτε όμως να τηλεφωνήσετε να σας ενημερώσουν σχετικά ή να τους στείλετε email.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Dennis077 είπε

Γεια σας πως μπορώ να καταλάβω αν αυτό που παρήγγειλα θα έρθει με τα ΕΛΤΑ ή με τα ΕΛΤΑ courier; Ευχαριστώ

Αν μας δωσεις το tracking ισως βγει ακρη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Dennis077 είπε

Ότι βρίσκεται ακόμα στο κέντρο διαλογής αλλά δεν διευκρινίζεται με ποια ΕΛΤΑ θα έρθει

Επεξ/σία από Sandslash
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Dante80 είπε

Το βάζεις εδώ. Αν βγάλει αποτέλεσμα είναι courier, ειδάλλως ταχυδρομείο. 

Ποσο σιγουρος εισαι οτι ισχυει αυτο;

Γιατι το αντιστροφο δουλευει κανονικα.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Ποσο σιγουρος εισαι οτι ισχυει αυτο;

Γιατι το αντιστροφο δουλευει κανονικα.

Σίγουρος δεν είμαι για τπτ, αλλά έχει δουλέψει έτσι δύο φορές (μια με απλό ταχυδρομείο από Σουηδία, μια με κουριερ από Λιθουανία). Στην πρώτη περίπτωση δεν μου το έβρισκε.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Dante80 είπε

Σίγουρος δεν είμαι για τπτ, αλλά έχει δουλέψει έτσι δύο φορές (μια με απλό ταχυδρομείο από Σουηδία, μια με κουριερ από Λιθουανία). Στην πρώτη περίπτωση δεν μου το έβρισκε.

Δε χρησιμοποιω  απλο ελτα ποτε,οι ανθρωποι ειναι γελοιοι,αλλα με ενδιαφερει για το θεωρητικο της υποθεσης.

Η σελιδα των ΕΛΤΑ παντως εμφανιζει κανονικα το tracking απο Ταχυμεταφορες ( και οχι πορτα πορτα ) .

20 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Απ' ότι ξέρω, παραγγελίες (ακόμα και λίγων γραμμαρίων) έρχονται με Elta courier.

Δεν ειναι απαραιτητο.

Εχω παρει πολλα δεματα απο ebay και ali με απλο ΕΛΤΑ,και αλλα τοσα με Ταχυμεταφορες.

Δημοσ.

Το μυστήριο λύθηκε καθώς πριν από λίγο ήρθε μήνυμα από τα κανονικά ΕΛΤΑ ότι έφτασε και πρέπει να περάσω από εκεί για να το παραλάβω.

• Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Dennis077 είπε

Το μυστήριο λύθηκε καθώς πριν από λίγο ήρθε μήνυμα από τα κανονικά ΕΛΤΑ ότι έφτασε και πρέπει να περάσω από εκεί για να το παραλάβω.

Τσαμπα που ασχοληθηκαμε βασικα,αφου δεν απαντησες ποτε,αλλα οκ.

Στις 20/1/2022 στις 8:52 ΜΜ, Dante80 είπε

Μου ηρθε φλασια,νομιζω πως οτι ξεκιναει με CP ερχεται με απλο ΕΛΤΑ.Αυτο για δεματα εσωτερικου.

Απο ebay σιγουρα εχει πολλες διαφορες.

Μια αλλη φλασια που εφαγα ειναι οτι οσες φορες ειδα M.Δ ( μοναδα διαλογης ) ηταν απλο ΕΛΤΑ,ενω οσες φορες ελεγε Κ.Δ ( κεντρο διαλογης ) ηταν Ταχυμεταφορες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...