SokinV Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δεν βιαζομαι τοσο οποτε μπορω να κανω υπομονη για κατι καλο.Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους.
Ntinaras Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 16 λεπτά πριν, SokinV είπε Δεν βιαζομαι τοσο οποτε μπορω να κανω υπομονη για κατι καλο.Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους. Καλησπερα, αν και βλεπω πως ειναι εκτος μπατζετ, εχω βαλει αυτο για πουλημα
SokinV Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Ευχαριστω για την προταση αλλα ειναι πολυ εκτος budget μου οπως ειπες και εσυ.
adtakhs Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 20/1/2022 στις 11:33 ΠΜ, PC_Science_Lefkada είπε Κουτί για πέταμα (με αυτό τον επεξεργαστή) έχει το πρώτο, όχι κακή cpu. Επίσης πολύ πιθανώς έχει μονή ραμ. Θέλει άλλα 150-180 ευρώ να γίνει κομπιούτερ + εργατικά. Το δεύτερο είναι τελείως εκτός budget σου. Είναι σε πολύ καλή τιμή. Του λες να κρατήσει την 710 και το τροφοδοτικό και να σου κόψει 80-90 ευρώ, αλλά θα σου λείπουν τα 1500-2000 ευρώ για κάρτα γραφικών που πάει σε αυτό το κομπιούτερ+ 150-200 για τροφοδοτικό + εργατικά για συντήριση υδρόψυξης. Φυσικά και όχι. Το Intel είναι πολύ ανώτερο. Αλλά δεν πάνε καθόλου στα ίδια λεφτά. Μόνο επειδή δεν ξέρεις τα συγκρίνεις. Το intel θα χρειαστεί ακριβότερο κουτί, τροφοδοτικό, μητρική και ψύκτρα. Αφού δεν έχεις ήδη τροφοδοτικό και κουτί που να σε οριοθετούν και να σε περιορίζουν, θα κοιτάξεις παλιότερες αλλά μεγαλύτερες μεταχειρισμένες κάρτες. Θα σου δώσουν μεγαλύτερη απόδοση ή θα σου δώσουν τη ίδια πιο φτηνά. O 11400 + GT1030 είναι χειρότερος συνδυασμός από έναν 5600G και ταυτόχρονα ακριβότερος !!! Όπως και σαν επεξεργαστής Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2022 από adtakhs 1
nickol-us Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 14 λεπτά πριν, adtakhs είπε O 11400 + GT1030 είναι χειρότερος συνδυασμός από έναν 5600G και ταυτόχρονα ακριβότερος !!! Όπως και σαν επεξεργαστής Πάλι θα διαφωνήσω, το ξέρεις. 1030 ddr5 είναι τουλάχιστον ισάξιο συν οτι την κάρτα μπορείς να την εκμεταλλευτείς σε ενδεχόμενη αναβάθμιση. Όταν είχες ξαναποστάρει τα ίδια bench, έψαξα και πουθενά δεν είδα να αναφέρει στο test bench αν η κάρτα είναι ddr4 ή ddr5 Tα γραφήματα επίσης δεν λένε την απόλυτη αλήθεια, το έχουμε ξαναπεί. Για παράδειγμα βάσει γραφημάτων που έχεις βάλει κάποιος συμπαιρένει οτι: ο 10400 είναι καλύτερος από τον 11400 (relative performance 1280x720) o 5600g είναι καλύτερος από τον 11600k (H264 H265 encoding) o 5600g είναι καλύτερος από 10900k, 3900x (mp3 encoding) Όχι οτι τα παραπάνω είναι ψεύτικα στοιχεία αλλά καταλαβαίνεις οτι εδώ δίνεται λάθος εικόνα και όχι η πραγματική. 1
SokinV Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Κοιτουσα βιντεο στο youtube συγκρητικα αναμεσα σε 5600g-5700g-1050ti και η 1050ti επιανε σχεδον τα διπλα fps. @PC_Science_Lefkad εχουμε κανενα νεο ? Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2022 από SokinV
CalaQuendiR Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Στις 19/1/2022 στις 10:23 ΜΜ, SokinV είπε Καλησπερα παιδια ψαχνω για υπολογιστη και επεσε το ματι μου στις αγγελιες του facebook αυτα εδω. https://www.facebook.com/marketplace/item/493143465793279/ https://www.facebook.com/marketplace/item/2101130510042587/ Αξιζει τον κοπο να τα κοιταξω αν ναι πιο απο τα 2 (το κα8ενα εχει τα καλα του και τα κακα του) η να κοιταξω να φτοιαξω καποιον καινουριο ? Η χρηση που τον θελω ειναι internet ταινιες και ισως καποια παιχνιδια τυπου lol,gta. Οπως προαναφερθηκε θα σου προτεινα και εγω να φτιαξεις ενα οικονομικο συστημα με τον 5600G ο οποιος ειναι μια χαρα για τους τιτλους που ανεφερες οπως και για παρομοιους με αυτους. Με τα 300-400 που θα βαλεις στην ακρη κανε λιγο υπομονη και αργοτερα προσθεσε μια καλη καρτουλα (ειτε καινουργια ειτε καποια μεταχειρισμενη που θα βρεις σε τιμη ευκαιριας). Η οθονη που εχεις επισης μου καθεται καλα με τον 5600G μιας και σαν στοχο εχουμε μονο τα 60fps. Απλα οσον αφορα το τροφοδοτικο προσωπικα θα εβαζα τουλαχιστον ενα 700ρι μονο και μονο για να εχεις μια σχετικη "ανεση" οταν μελλοντικα θα κοιταξεις για καρτα γραφικων. 1
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 51 λεπτά πριν, SokinV είπε Κοιτουσα βιντεο στο youtube συγκρητικα αναμεσα σε 5600g-5700g-1050ti και η 1050ti εποιανε σχεδον τα διπλα fps. @PC_Science_Lefkad εχουμε κανενα νεο ? Ποια 1050Ti και διπλά fps, με 225-250 ευρώ πας σε RX480/RX580 και πενταπλά - εξαπλά fps και σε λίγο περισσότερα χρήματα υπάρχουν και άλλες επιλογές στα μεταχειρισμένα. Μόνο να καταφέρω να σε αναλάβει ο Κούλης, γιατί η επιλογή μεταχειρισμένων parts θέλει πολλές γνώσεις και μεγάλη εμπειρία. Επιπλέον πρέπει να συντηρηθούν και για την αξιοπιστία τους, αλλά και για να μυρίζει πωπό μωρού το μηχάνημα όταν θα έρθει στα χέρια σου. Και τέλος να καλιμπραριστεί ώστε την ίδια απόδοση που θα δεις σε benchmark να την βλέπεις και μετά από ώρες. Είναι στο τρέξιμο όμως ο φίλος μου και δεν έχει δεσμευτεί ακόμα ότι μπορεί να αφιερώσει το χρόνο που θα χρειαστεί, την στιγμή που θα πρέπει. Αν δε σου έχω στείλει μέχρι το βράδυ το τηλέφωνό του με pm, ζητάω από τώρα συγγνώμη, τον ξεχνάς και εξετάζεις μόνο τις άλλες επιλογές σου. Δε νομίζω ότι είναι κακό πάντως, όποιος άλλος έχει τις γνώσεις και το χρόνο να σε εξυπηρετήσει να το έγραφε και εδώ. Θα ήταν απλούστερο να βρεις κάποιον από το νησί να το κάνει, αλλά αν έχεις λόγους να εμπιστευτείς σε κάποιον πιο μακρυά με την προκαταβολή που χρειάζονται τέτοιες δουλειές, έχεις περισσότερες επιλογές. 27 λεπτά πριν, CalaQuendiR είπε Οπως προαναφερθηκε θα σου προτεινα και εγω να φτιαξεις ενα οικονομικο συστημα με τον 5600G ο οποιος ειναι μια χαρα για τους τιτλους που ανεφερες οπως και για παρομοιους με αυτους. Με τα 300-400 που θα βαλεις στην ακρη κανε λιγο υπομονη και αργοτερα προσθεσε μια καλη καρτουλα (ειτε καινουργια ειτε καποια μεταχειρισμενη που θα βρεις σε τιμη ευκαιριας). Η οθονη που εχεις επισης μου καθεται καλα με τον 5600G μιας και σαν στοχο εχουμε μονο τα 60fps. Απλα οσον αφορα το τροφοδοτικο προσωπικα θα εβαζα τουλαχιστον ενα 700ρι μονο και μονο για να εχεις μια σχετικη "ανεση" οταν μελλοντικα θα κοιταξεις για καρτα γραφικων. Είσαι πολύ έμπειρος και εύστοχος CalaQuendiR σε ότι γράφεις παραπάνω, αλλά και η υπομονή δυστυχώς, δεν είναι κάτι εύκολο για όλους.
SokinV Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Εχω αρκετη υπομονη (οπως σου ειπα δεν το βιαζομαι) και σε ευχαριστω πολυ μονο που ασχολεισαι οταν εχεις νεα μου λες.
jgeorgiou Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, SokinV είπε Εχω αρκετη υπομονη (οπως σου ειπα δεν το βιαζομαι) και σε ευχαριστω πολυ μονο που ασχολεισαι οταν εχεις νεα μου λες. Αν έχεις υπομονή τις επόμενες εβδομάδες θα βρεις με 550ευρώ RTX3060 οπότε ρώτα για σύνθεση 500ευρώ το υπόλοιπο μηχάνημα Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2022 από jgeorgiou 2
CalaQuendiR Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, PC_Science_Lefkada είπε Η υπομονή δυστυχώς, δεν είναι κάτι εύκολο για όλους. Δεν μπορω να μην συμφωνησω μιας και βρισκομαι και εγω ο ιδιος δυστυχως σε κατασταση αναμονης 😕 . Παλι καλα η 1080 ti ειναι σκυλι και καταφερνει κουτσα στραβα να κουμανταρει ακομα σε ικανοποιητικες ρυθμισεις τους τιτλους που με ενδιαφερουν. 1
triplex1 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, SokinV είπε Εχω αρκετη υπομονη (οπως σου ειπα δεν το βιαζομαι) και σε ευχαριστω πολυ μονο που ασχολεισαι οταν εχεις νεα μου λες. δεν ξερω τι μπατζετ διαθετεις αλλα εχω στις αγγελιες μου εναν 3600xt μαζι με μια sapphire 380 και εχω και μια 1030 asus GT αν σ'ενδιαφερει κατι πατα το σποιλερ για να πας στην αγγελια , μια σχετικα φθηνη μητρικη θες , μνημες και τροφοδοτικο αν δεν εχεις
tsakalister Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Αφήνω αυτό εδώ ώστε αν τα παιδιά κρίνουν μια ικανοποιητική τιμή μιας και θέλω να δω αν αξίζει να δωθεί μιας και έδωσα πρόσφατα 700+€ για αναβάθμιση και για λόγους εργασίας χρειάζομαι λάπτοπ.
hablando Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά γειά σας, σκοπεύω να αγοράσω την Sony 55" X90J για χρήση με PS4 που ήδη έχω (κάποια στιγμή θα πάω σε PS5) και κυρίως για σύνδεση και χρήση εφαρμογών κ παιχνίδια μέσω υπολογιστή. Ψάχνομαι στο κομμάτι του υπολογιστή για αγορά μεταχειρισμένου από πωλητές αξιόπιστους. Για 4k gaming στην τηλεόραση μέσω υπολογιστή, με αξιοπρεπή FPS και αξιοποίηση των 120hz που προσφέρει η Sony, θα ήθελα να προτείνετε συνδιασμούς cpu-gpu.Τι να προσέξω? Η κυρία σύνδεση του υπολογιστή θα ήθελα να είναι με την τηλεόραση, άρα να ληφθεί αυτό υπόψιν για άνετη χρήση, οπτικά εννοώ, σε παιχνίδια FPS που κρίνω ως τα πιο απαιτητικά. Δεν με ενδιαφέρουν τα τρελά Frames per Second, απλά να μην είναι τόσο χαμηλά και γίνεται unplayable το παιχνίδι. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2022 από hablando
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα