ThanosR92 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα! Γνωρίζεται πως μπορώ να ενημερώσω την ταυτότητα μου στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες το gov; Έχω αλλάξει ταυτότητα εδώ και κάποια χρόνια και σε ορισμένες υπηρεσίες όπως π.χ στον e-efka, έχει μέσα την παλιά μου ταυτότητα, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω αίτηση επιδόματος για τον COVID! Ευχαριστω!
GREGORYMO Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Καλησπέρα! Γνωρίζεται πως μπορώ να ενημερώσω την ταυτότητα μου στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες το gov; Έχω αλλάξει ταυτότητα εδώ και κάποια χρόνια και σε ορισμένες υπηρεσίες όπως π.χ στον e-efka, έχει μέσα την παλιά μου ταυτότητα, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω αίτηση επιδόματος για τον COVID! Ευχαριστω! Τι εννοείς έχει μείνει ? Την είχες αλλάξει ? 1
ThanosR92 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 36 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Τι εννοείς έχει μείνει ? Την είχες αλλάξει ? Διάβασες το μήνυμα μου;.
kostasbm Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 πήγαινε σε ένα ΚΕΠ να σε φτιαξουν Τράπεζες πρέπει να πας εσύ
GREGORYMO Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Διάβασες το μήνυμα μου;. Γράφεις ότι στον ΕΦΚΑ έχει μείνει η παλιά ταυτότητα. Πηγες να την αλλάξεις η περιμένες να γίνει από μόνο του ?
ThanosR92 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 21 λεπτά πριν, kostasbm είπε πήγαινε σε ένα ΚΕΠ να σε φτιαξουν Τράπεζες πρέπει να πας εσύ Στις τράπεζες έχω την νέα. Στο ΚΕΠ θα γίνει η ενημέρωση ταυτότητας; 20 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Γράφεις ότι στον ΕΦΚΑ έχει μείνει η παλιά ταυτότητα. Πηγες να την αλλάξεις η περιμένες να γίνει από μόνο του ? Μα αυτό ρωτάω. Πως μπορώ να την αλλάξω και που. Η ταυτότητα δεν αλλάζει στον ΕΦΚΑ. Και σε άλλες υπηρεσίες παραμένει η ίδια. Άρα κάπου πρέπει να πάω να την αλλάξω ώστε να περαστεί μετά στο σύστημα;. Βρήκα αυτό εδώ https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/polites-allon-kraton/aitese-allages-stoikheion-tautotetas αλλά δεν έχω ιδέα τι βάζω σε όλα αυτά τα κενά.
kostasbm Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 10 ώρες πριν, ThanosR92 είπε Στις τράπεζες έχω την νέα. Στο ΚΕΠ θα γίνει η ενημέρωση ταυτότητας; Μα αυτό ρωτάω. Πως μπορώ να την αλλάξω και που. Η ταυτότητα δεν αλλάζει στον ΕΦΚΑ. Και σε άλλες υπηρεσίες παραμένει η ίδια. Άρα κάπου πρέπει να πάω να την αλλάξω ώστε να περαστεί μετά στο σύστημα;. Βρήκα αυτό εδώ https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/polites-allon-kraton/aitese-allages-stoikheion-tautotetas αλλά δεν έχω ιδέα τι βάζω σε όλα αυτά τα κενά. πηγαινε στο ΚΕΠ κοντά σου και θα πάρεις και ένα χαρτί με την ενημέρωση τώρα σε αλλαγή ταυτότητας ενημερώνετε το σύστημα Δημόσιο από μόνο τουλάχιστον στις περισσότερες υπηρεσίες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα