Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Γνωρίζεται πως μπορώ να ενημερώσω την ταυτότητα μου στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες το gov; Έχω αλλάξει ταυτότητα εδώ και κάποια χρόνια και σε ορισμένες υπηρεσίες όπως π.χ στον e-efka, έχει μέσα την παλιά μου ταυτότητα, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω αίτηση επιδόματος για τον COVID!

Ευχαριστω!

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε

Καλησπέρα! Γνωρίζεται πως μπορώ να ενημερώσω την ταυτότητα μου στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες το gov; Έχω αλλάξει ταυτότητα εδώ και κάποια χρόνια και σε ορισμένες υπηρεσίες όπως π.χ στον e-efka, έχει μέσα την παλιά μου ταυτότητα, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω αίτηση επιδόματος για τον COVID!

Ευχαριστω!

Τι εννοείς έχει μείνει ?

Την είχες αλλάξει ?

• Confused 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε

Διάβασες το μήνυμα μου;. 

Γράφεις ότι στον ΕΦΚΑ έχει μείνει η παλιά ταυτότητα.

Πηγες να την αλλάξεις η περιμένες να γίνει από μόνο του ?

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, kostasbm είπε

πήγαινε σε ένα ΚΕΠ να σε φτιαξουν

Τράπεζες πρέπει να πας εσύ 

Στις τράπεζες έχω την νέα. Στο ΚΕΠ θα γίνει η ενημέρωση ταυτότητας; 

20 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Γράφεις ότι στον ΕΦΚΑ έχει μείνει η παλιά ταυτότητα.

Πηγες να την αλλάξεις η περιμένες να γίνει από μόνο του ?

Μα αυτό ρωτάω. Πως μπορώ να την αλλάξω και που. Η ταυτότητα δεν αλλάζει στον ΕΦΚΑ. Και σε άλλες υπηρεσίες παραμένει η ίδια. Άρα κάπου πρέπει να πάω να την αλλάξω ώστε να περαστεί μετά στο σύστημα;. 

Βρήκα αυτό εδώ https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/polites-allon-kraton/aitese-allages-stoikheion-tautotetas αλλά δεν έχω ιδέα τι βάζω σε όλα αυτά τα κενά. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, ThanosR92 είπε

Στις τράπεζες έχω την νέα. Στο ΚΕΠ θα γίνει η ενημέρωση ταυτότητας; 

Μα αυτό ρωτάω. Πως μπορώ να την αλλάξω και που. Η ταυτότητα δεν αλλάζει στον ΕΦΚΑ. Και σε άλλες υπηρεσίες παραμένει η ίδια. Άρα κάπου πρέπει να πάω να την αλλάξω ώστε να περαστεί μετά στο σύστημα;. 

Βρήκα αυτό εδώ https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/polites-allon-kraton/aitese-allages-stoikheion-tautotetas αλλά δεν έχω ιδέα τι βάζω σε όλα αυτά τα κενά. 

πηγαινε στο ΚΕΠ κοντά σου και θα πάρεις και ένα χαρτί με την ενημέρωση

τώρα σε αλλαγή ταυτότητας ενημερώνετε το σύστημα Δημόσιο από μόνο τουλάχιστον στις περισσότερες υπηρεσίες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...