Basilhs23___ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Έχω τον kyocera p5021, μπορώ να του βάλω φωτογραφικό χαρτί για εκτύπωση η μπορεί να υποστεί βλάβη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Το χαρτι θα πρεπει να λεει κανονικα στη συσκευασια του αν ειναι καταλληλο για laser. Αν δεν το γραφει, αλλα λεει μονο inkjet, δε θα το ρισκαρα, μην τυχον δημιουργησει προβλημα στο φουρνο. Παραδειγμα: https://www.skroutz.gr/s/18641669/MediaRange-Matte-Photo-Paper-A4-120gr-100-Φύλλα-MRINK106.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
highpriest Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Μπορείς, αρκεί να είναι ειδικό φωτογραφικό χαρτί για laser και να το λέει η συσκευασία ξεκάθαρα. Αν βάλεις φωτογραφικό χαρτί που προορίζεται για inkjet υπάρχουν πολλές πιθανότητες η glossy επιφάνεια του να κολλήσει στον φούρνο. Μέχρι στιγμής το συνάντησα 5 φορές και μόνο στις 2 σώθηκε ο φούρνος και κατ' επεκταση ο εκτυπωτής. Οι άλλοι κρίθηκαν ασύμφοροι προς επισκευή. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeole Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Να προσθέσω κι εγώ με τη σειρά μου ως κάτοχος του P5021 ότι ΔΕΝ θα διακινδύνευα τη χρήση glossy paper στον συγκεκριμένο εκτυπωτή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Ευχαριστώ για τις γνώμες. Έχω καταχωνιασμενα κάπου στο σπίτι ένα παλιό πακέτο με φύλλα φωτογραφικά glossy. Θα κοιτάξω να δω αν λένε για laser. Αν και το πιθανότερο είναι να μην ρισκάρω. Έχω και έναν παλιό inkjet εδώ αλλά δεν μπορεί να πάρει τετοιο χαρτί γιατί είναι παραπάνω gr/m2 από αυτό που μπορεί να τραβήξει ο εκτυπωτής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Εγώ έχω τυπώσει στον P5021 με φωτογραφικό χαρτί της HP για laser. μια χαρά τύπωσε. Όσο καλά μπορούν να τυπώσουν οι laser. Απλό φωτογραφικό, δεν θα έβαζα. Δεν θα δοκίμαζα και μη επώνυμο και ας έλεγε οτι είναι για laser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Τελικά δεν είναι για laser το χαρτι αυτό. Έχει βάρος 240 gr/m2, δεν θα μπορέσει να το τραβήξει ούτε καν ο μηχανισμός του εκτυπωτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatos74 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Θα σου συστήσω ένα φωτογραφικό φθηνό matte διπλής όψης 140gr που το έχω για να τυπώνω ημερολόγια και δουλεύει σχετικά καλά σε laser και σίγουρα δέν θα σου δημιουργίσει προβλήματα. https://www.skroutz.gr/s/18641022/MediaRange-Dual-Side-Matte-Photo-Paper-A4-140gr-100-Φύλλα-MRINK111.html Υπάρχει και μονής όψης 120gr αλλά δέν το έχω δοκιμάσει.Είμαι σίγουρος όμως ότι κάνει για laser. https://www.skroutz.gr/s/18641669/MediaRange-Matte-Photo-Paper-A4-120gr-100-Φύλλα-MRINK106.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα