Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για όλους τους γνώστες και μη σχετικός, ο αρχαίος ημών πρόγονος Παράκλητος το είχε προβλέψει και το είχε πεί, "Oυδεν crypton απο τον ηλιο"  γιατί τώρα κάποιοι αντιδρούν? 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, vs_skg είπε

Περα απο την πλακα, μακρια. Σκατοπλατφορμα, λεφτα εχουν για μαρκετινγκ σε φορμουλα 1 κλπ. και απο πραξη @@ρια, το χειροτερο exchange

giati?

Δημοσ.

εδώ ολόκληρες τράπεζες και ασφαλιστικές έβγαζαν προϊόντα, αμοιβαία κεφάλαια κλπ, στα οποία έπρεπε στο τέλος να πουν το "ποίημα" περί μη εγγυημένων αποδόσεων, μη διασφάλισης κεφαλαίου κλπ, το ίδιο δε θα έπρεπε να γίνεται και σε κάθε αντίστοιχη διαφήμιση αντίστοιχου προϊόντος;

Οπότε λογικό το βρίσκω ένας κρατικός φορέας να προσπαθήσει να ελέγξει λίγο τι γίνεται, να τους υποχρεώσει να κάνουν το ίδιο με το "ποίημα" αν τα προϊόντα που διαφημίζονται έχουν αντίστοιχα χαρακτηριστικά.

22 λεπτά πριν, cousa είπε

Για όλους τους γνώστες και μη σχετικός, ο αρχαίος ημών πρόγονος Παράκλητος το είχε προβλέψει και το είχε πεί, "Oυδεν crypton απο τον ηλιο"  γιατί τώρα κάποιοι αντιδρούν? 

πιθανό να εννοούσε ότι όταν έρθει ο Σουπερμαν θα δε βρίσκουμε "ουδέν" κρυπτονίτη κάτω από τον ήλιο παρά μόνο σε πολύ σκιερά μέρη.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Azerothakis είπε

Το θέμα είναι να βγαίνει το "ψηφιακό" μεροκάματο.

Σωστά, απλώς για να βγει ένα μεροκάματο, πρέπει κάποιος άλλος να χάσει το μεροκάματο. Και επειδή κάποιοι λίγοι στατιστικά βγάζουν πολλά λεφτά, σημαίνει ότι οι περισσότεροι  χανουν τα δικά τους μεροκάματα. Και καλά να πάθουν.

Δημοσ.

οσο και αν πιστευω στα κρυπτο και θα ηθελα να δω ολο και περισσοτερο κοσμο να τα χρησιμοποιει, δεν μπορω παρα να παραδεχτω οτι εχει καταληξει λιγο aggresive marketing η φαση. Βεβαια θεωρω οτι δεν ειναι παραλογο, κρινοντας το ποσο κοσμος ηρθε σε επαφη με τα κρυπτο απο προσωπικη ερευνα και οχι απο καποιο κρατικο φορεα που προσπαθησε να διαδοσει τα οφελη και τους κινδυνους μιας καινοτομιας τετοιου επιπεδου.

Δημοσ.

Άλλη μία φούσκα που σύντομα θα λάβει τέλος....! Ο μόνος λόγος που διατηρείτε το φαινόμενο κρυπτονομίσματα αφορά το ότι η Μάνα δεν τα έχει μαζέψει ακόμα όλα. Μιλάνε όλοι για κλιματική αλλαγή και αναθεώρηση της ζωής μας αλλά ενέργεια για crypto mining έχει...χωρίς κανένα πρόβλημα..! Μια χαρά!

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/1/2022 στις 1:31 ΠΜ, pavlitakis είπε

Ρε μανία να προστατεύσουν τα κορόιδα από τα κρυπτονομίσματα για να τους φάνε τα λεφτά οι άλλοι.

Όλοι συναγωνίζονται ποιος θα κοροϊδέψει πιο πολλά κορόιδα. Ποιός όμως θα τους προστατέψει από τους προστάτες?

Οταν θα καταλάβεις πόσος κόσμος που κυκλοφορει τριγύρω σου, έχει βγάλει μια χαρά λεφτά από τα crypto, θα αισθανθείς λιγάκι άβολα νομίζω...

Επεξ/σία από kapnossss
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kapnossss είπε

Οταν θα καταλάβεις πόσος κόσμος που κυκλοφορει τριγύρω σου, έχει βγάλει μια χαρά λεφτά από τα crypto, θα αισθανθείς λιγάκι άβολα νομίζω...

Μάλλον πιστεύεις πως έβγαλες καθώς δεν είναι υπαρκτά (αν φυσικά έχεις όπως αφήνεις να εννοηθεί). Εννοώ ότι δεν μπορείς να ψωνίσεις με αυτά ή να ζήσεις με αυτά καθώς είναι κάτι εικονικό. Επιπλέον αν κατάφερες στο Ελλαδιστάν με το πιο ακριβό ρεύμα στην Ευρώπη σε σχέση με τον μέσο μισθό να βγάλεις κέρδος πρέπει να σε κάνουμε παράδειγμα και να βγεις να μας διδάξεις πως το κατάφερες. Τέλος να φανταστώ ότι κάρτα γραφικών την κέρδισες σε κανένα giveway, ή ανήκεις στο ποσοστό των 0,10% των ανθρώπων που κατάφεραν να πάρουν αξιόλογη κάρτα γραφικών σε τεράστια τιμή μία βραδιά που υπήρξε σε ένα ράφι κατά τύχη για 500% πάνω από την αξία της. Επιπλέον τον υπόλοιπο εξοπλισμό για το Mining από ότι διαβάζω κάνει εδώ και ένα χρόνο περίπου 6 μήνες να σου φτάσει με τεράστιες αναμονές. Τέλος να υποθέσω ότι ο κόσμος που μαζικά πουλάει τον εξοπλισμό για mining έβγαλε τόσα χρήματα που κουράστηκε και είπε ας ζήσω για το υπόλοιπο της ζωής μου και με αυτά. Νάναι καλά η Ρωσία και άλλες άμυαλες μικρές χώρες που απαγόρευσαν τα κρυπτονομίσματα και δεν τα αναγνωρίζουν, οι οποίες εμποδίζουν τους ανθρώπους να γίνουν πλούσιοι. Για να μιλήσουμε και λίγο πιο σοβαρά αν όντως ανήκεις σε ένα απειροελάχιστο ποσοστό ανθρώπων που πούλησαν κρυπτονομίσματα και μετέτρεψαν σε πραγματικό κασέρι το κέρδος τους, τότε συγχαρητήρια. Αν όμως απλά έχεις σε ένα από τα πολλά και διαφορετικά είδη κρυπτονομισμάτων κάτι που σε ένα φανταστικό κόσμο σου έχει αποφέρει αέρα κοπανιστό κέρδους τότε...όπως είπε και ο Τζέφρι "Λεφτά υπάρχουν".

Επεξ/σία από mistiri0
Δημοσ.
5 ώρες πριν, mistiri0 είπε

Μάλλον πιστεύεις πως έβγαλες καθώς δεν είναι υπαρκτά (αν φυσικά έχεις όπως αφήνεις να εννοηθεί). Εννοώ ότι δεν μπορείς να ψωνίσεις με αυτά ή να ζήσεις με αυτά καθώς είναι κάτι εικονικό. Επιπλέον αν κατάφερες στο Ελλαδιστάν με το πιο ακριβό ρεύμα στην Ευρώπη σε σχέση με τον μέσο μισθό να βγάλεις κέρδος πρέπει να σε κάνουμε παράδειγμα και να βγεις να μας διδάξεις πως το κατάφερες. Τέλος να φανταστώ ότι κάρτα γραφικών την κέρδισες σε κανένα giveway, ή ανήκεις στο ποσοστό των 0,10% των ανθρώπων που κατάφεραν να πάρουν αξιόλογη κάρτα γραφικών σε τεράστια τιμή μία βραδιά που υπήρξε σε ένα ράφι κατά τύχη για 500% πάνω από την αξία της. Επιπλέον τον υπόλοιπο εξοπλισμό για το Mining από ότι διαβάζω κάνει εδώ και ένα χρόνο περίπου 6 μήνες να σου φτάσει με τεράστιες αναμονές. Τέλος να υποθέσω ότι ο κόσμος που μαζικά πουλάει τον εξοπλισμό για mining έβγαλε τόσα χρήματα που κουράστηκε και είπε ας ζήσω για το υπόλοιπο της ζωής μου και με αυτά. Νάναι καλά η Ρωσία και άλλες άμυαλες μικρές χώρες που απαγόρευσαν τα κρυπτονομίσματα και δεν τα αναγνωρίζουν, οι οποίες εμποδίζουν τους ανθρώπους να γίνουν πλούσιοι. Για να μιλήσουμε και λίγο πιο σοβαρά αν όντως ανήκεις σε ένα απειροελάχιστο ποσοστό ανθρώπων που πούλησαν κρυπτονομίσματα και μετέτρεψαν σε πραγματικό κασέρι το κέρδος τους, τότε συγχαρητήρια. Αν όμως απλά έχεις σε ένα από τα πολλά και διαφορετικά είδη κρυπτονομισμάτων κάτι που σε ένα φανταστικό κόσμο σου έχει αποφέρει αέρα κοπανιστό κέρδους τότε...όπως είπε και ο Τζέφρι "Λεφτά υπάρχουν".

Ασχολούμαι αρκετα χρόνια με το trading και όχι με το mining. Έχω κερδίσει και έχω χάσει. Συνολικά ειμαι Χ 7-8 σε σχέση με όσα έχω επενδύσει (δεν υπολογιζω προφανώς τις ώρες που έχω φάει). Θα μπορούσα να είμαι πολυ παραπάνω, αν δεν με έπιανε η απληστία 3-4 φορές. Γνωρίζω πολύ κόσμο με καλύτερη αυτοπειθαρχία από τη δική μου, που  έχει κερδίσει πολυ περισσότερα. Μόνο απειροελάχιστος δεν είναι αυτός ο κόσμος. Τα ισοπεδώνεις λίγακι τα πράγματα. Υπάρχουν πολλά κρυπτονομίσματα που είναι κοπανιστός αέρας, εμφανίζονται, κατά καιρους,scam, υπάρχουν όμως και αρκετά που κρύβουν πολύ σημαντική τεχνολογία πίσω τους και στο, κοντινό, μέλλον θα έχουν εφαρμογή σε πολύ σημαντικούς τομείς. Αν ψαξεις καλύτερα τα πράγματα, είναι πολύ πιθανό να αλλάξεις γνώμη. Και επίσης, δεν καταναλωνουν ολα τα κτυπτονομισματα ενεργεια. Σου συνιστώ να διαβάσεις το παρακάτω, για να κατανοήσεις καλύτερα βασικές έννοιες:

https://www.euro2day.gr/investments/crypto/article/2104116/katarriptontai-enas-pros-ena-oi-mythoi-gia-to-bitc.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...