rudigarcia222 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Εγώ σπίτι έχω Vodafone απλή 24ρα παλιά ήμουν στη wind. Ανέκαθεν έκανα download με μέγιστο 1,2 περίπου. Πήγα σε ένα φίλο που έχει εξίσου 24ρα πληρώνει 20 ευρώ το μήνα. Βάλαμε να κατεβάσουμε παιχνίδια στο xbox και έπιανε 8 με 10mb. Γίνεται αυτό? Να πιάνει τέτοιες ταχύτητες? Παίζει εν άγνοια του να έχει κάτι μεγαλύτερο?
lector Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Οταν λες επιανε 8 με 10mb τι εννοεις; Κατεβαζε 8 megabytes το δευτερολεπτο; Αυτο σε 24αρα ειναι αδυνατο, 24αρα σημαινει 24 megabits / second, δηλαδη max 3 megabytes / second, που ουσιαστικα μιλαμε για τις απολυτα ιδανικες συνθηκες (συνηθως αδυνατο να συμβει). Το 1,2 megabytes / second που λες για σενα ας πουμε ειναι ρεαλιστικο (κι εγω τοσο πιανω με vodafone 24αρα). Οποτε ή ο φιλος σου εχει αλλη συνδεση πιο δυνατη (που για 20 ευρω το μηνα μου φαινεται περιεργο), ή κατι δε μας λες σωστα. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2022 από lector 1
rudigarcia222 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, lector είπε Οταν λες επιανε 8 με 10mb τι εννοεις; Κατεβαζε 8 megabytes το δευτερολεπτο; Αυτο σε 24αρα ειναι αδυνατο, 24αρα σημαινει 24 megabits / second, δηλαδη max 3 megabytes / second, που ουσιαστικα μιλαμε για τις απολυτα ιδανικες συνθηκες (συνηθως αδυνατο να συμβει). Το 1,2 megabytes / second που λες για σενα ας πουμε ειναι ρεαλιστικο (κι εγω τοσο πιανω με vodafone 24αρα). Οποτε ή ο φιλος σου εχει αλλη συνδεση πιο δυνατη (που για 20 ευρω το μηνα μου φαινεται περιεργο), ή κατι δε μας λες σωστα. αυτο ακριβως,γιαυτο μου φανηκε παραλογο...κατεβαζε με την ταχυτητα που ανεφερες..ισως αναβαθμιστηκε προσφατα αυτοματα τι να πω
lector Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, rudigarcia222 είπε αυτο ακριβως,γιαυτο μου φανηκε παραλογο...κατεβαζε με την ταχυτητα που ανεφερες..ισως αναβαθμιστηκε προσφατα αυτοματα τι να πω Ή εγινε αυτη η αναβαθμιση που λες, ή η εμφανιζομενη ταχυτητα ηταν στιγμιαια και πλασματικη. Για να σιγουρευτεις (ο φιλος σου δηλαδη) πρεπει να παρατηρησετε αν αυτο ειναι σταθερο και επαναλαμβανομενο. Το να βαλεις να κατεβασεις κατι και να εμφανιστει 2-3 φορες για λιγα δευτερολεπτα 8mb/sec και ολη την υπολοιπη ωρα να γραφει 1-2, δε λεει τιποτα.
rudigarcia222 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Έκανα και test speed του έδινε 7,5 μιση όρο dw. Τι να πω
vagelis2019 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Εγώ σε adsl 24 max έχω πιάσει 2MB/s download που είναι ίσο με 16mbps. Κατέβασε το https://www.netlimiter.com/ και δες όταν κατεβάζεις από steam π.χ πόσο είναι η ταχύτητα στην διεργασία του steam αποκλειστικά. Μπορείς να δεις και από το task manager τον Windows 10 πόσο κατεβάζεις συνολικά το pc αλλά από netlimiter έχει την κάθε διεργασία ξεχωριστά και είναι ποιο βολικό.
infin1tyGR Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Ο φίλος σου μάλλον είχε βάλει το Steam ή ό,τι άλλο να το δείχνει σε Mbps αντί για MB/s. Το speedtest.net είναι by default σε Mbps άρα για να έβγαζε 7,5 εκεί, δεν υπάρχει κάτι περίεργο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα