Προς το περιεχόμενο

Τους 25 εκατομμύρια συνδρομητές έφτασε το Xbox Game Pass

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ζούμε την αλλαγή στο gaming και το μετασχηματισμο σε υπηρεσίες από όλες τις εταιρίες με αιχμή του δόρατος τη Microsoft με το Gamepass. 

Η μετάβαση στο digital είναι δεδομένη και θα σαρώσει την πειρατεία με τις υπηρεσίες login για unlock των games. Κάθε χτύπημα στην πειρατεία είναι υπερθετικό κ σίγουρα είναι καλύτερα για τις εταιρείες να εισπράττουν μικρότερα πόσα με εκπτώσεις στα digital παρά καθόλου με την πειρατεία. 

Το χτύπημα στην πειρατεία εννοείται ευνοεί τους ποιοτικοτερους τίτλους για τους gamers και πιθανόν στην επόμενη γενιά κονσολών όλες οι υπηρεσίες (Gamepass, αντίστοιχη της Sony, ίσως ακολουθία της Nintendo), να είναι cross-console available. 

Οψόμεθα. 

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

10 minutes ago, AzaZyL said:

Άραγε πόσοι να είναι σαν και εμένα με 1 ευρώ τους 3 μήνες? Με αυτά τα τεχνάσματα η Microsoft θα τους διπλασιάσει..

Γιατί ανησυχεις για τα οικονομικα της ΜΣ?😂

• Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα μου φαίνεται περίεργο ότι όταν μιλάνε για αύξηση συνδρομητών λόγο activision, (που είναι δεδομένο ότι θα είναι τεραστια) κανεις δεν αναφέρει ποτε το wow. Είναι ένα παιχνίδι που στην συνολική του πορεία έχουν περάσει δεκάδες εκατομμύρια παίκτες, και δεν μιλάω για αυτούς που παίζουν τώρα που κατά πασα πιθανότητα είναι λιγότεροι από 5m. Πόσοι από αυτούς πιστεύετε αν το wow απλά έμπαινε στο gp χωρίς extra συνδρομή, θα γυρνούσαν να παίξουν άσχετα με το ποσο καλο η κακό είναι το παιχνίδι? Εγώ είμαι σίγουρα ένας από αυτούς που αν δεν υπήρχε η δέσμευση της συνδρομής σίγουρα θα έπαιζα ξανά.

Επεξ/σία από Akis0123
  • Like 2

Λογικό ήταν ανέβαινε διαρκώς το pass και ακόμη και αν ανέβει σε λογικά πλαίσια η τιμή είναι το καλύτερο Value for money για το Gaming.και τώρα με την απίστευτη αυτή βόμβα της αγοράς των νέων στούντιο θα ανέβουν ακόμη πιο γρήγορα οι συνδρομητές,εγω το βλέπω πολύ πιθανό ενα 30άρη Μύρια να το κτυπάει ως το Καλοκαίρι.

spacer.png

• Like 1

4 minutes ago, Akis0123 said:

Εμενα μου φαίνεται περίεργο ότι όταν μιλάνε για αύξηση συνδρομητών λόγο activision, (που είναι δεδομένο ότι θα είναι τεραστια) κανεις δεν αναφέρει ποτε το wow. Είναι ένα παιχνίδι που στην συνολική του πορεία έχουν περάσει δεκάδες εκατομμύρια παίκτες, και δεν μιλάω για αυτούς που παίζουν τώρα που κατά πασα πιθανότητα είναι λιγότεροι από 5m. Πόσοι από αυτούς πιστεύετε αν το wow απλά έμπαινε στο gp χωρίς extra συνδρομή, θα γυρνούσαν να παίξουν άσχετα με το ποσο καλο η κακό είναι το παιχνίδι? Εγώ είμαι σίγουρα ένας από αυτούς που αν δεν υπήρχε η δέσμευση τις συνδρομής σίγουρα θα έπαιζα ξανά.

Νομιζω ειναι θεμα χρονου μεχρι να δουμε συνδρομη του gamepass να σου δεινει και wow subscription η ακομα και battlepass sto warzone/ow2/vanguard/hs. Στην κυριολεξία θα διπλασιάσει τους συνδρομητες.

• Like 1

Παιδιά το παιχνίδι τελείωσε.....το Series X ισως ειναι απο τις τελευταιες κοσνόλες ever.  Οι αγορές της Microsoft σε franhises (γιατι μην μου πείτε οτι αν θελει δεν μπορεί να φτιάξει παιχνιδάρες στα στουντιο της) δείχνουν οτι το cloud gaming για ταχυτητες >100mbs είναι θέμα μηνως , ετων. Φαινεται οτι θα υπάρχουν subscription levels που θα γινεται "lease" η ποιότητα του παιχνιδιού σύμφωνα με το subscription του παιχνιδιού, π.χ. στα 1080 5 ευρω τον μήνα, στα 4κ 11 ευρω τον μήνα 4κ 120hz 13 ευρω, κοκ. Ολα θα γινονται κεντρικα με supercomputers το deployment θα είναι instant και ετσι θα τα γινεται χρήση σε όλα τα services , οπως office (μεσω azzure) . Ακόμη και το development θα μπορούσε να γινεται μεσω github . Ολα αρχίζουν να δενουν σιγα σιγα, η τηλεόραση θα γίνει η κεντρική συσκευή και ειναι ο μόνος τρόπος να κερδίσουν την apple στο σπίτι της.......διαλύοντας το hardware ακι εχοντας αχτυπητα franchises. The future is now!

14 λεπτά πριν, dasimo είπε

Παιδιά το παιχνίδι τελείωσε.....το Series X ισως ειναι απο τις τελευταιες κοσνόλες ever.  Οι αγορές της Microsoft σε franhises (γιατι μην μου πείτε οτι αν θελει δεν μπορεί να φτιάξει παιχνιδάρες στα στουντιο της) δείχνουν οτι το cloud gaming για ταχυτητες >100mbs είναι θέμα μηνως , ετων. Φαινεται οτι θα υπάρχουν subscription levels που θα γινεται "lease" η ποιότητα του παιχνιδιού σύμφωνα με το subscription του παιχνιδιού, π.χ. στα 1080 5 ευρω τον μήνα, στα 4κ 11 ευρω τον μήνα 4κ 120hz 13 ευρω, κοκ. Ολα θα γινονται κεντρικα με supercomputers το deployment θα είναι instant και ετσι θα τα γινεται χρήση σε όλα τα services , οπως office (μεσω azzure) . Ακόμη και το development θα μπορούσε να γινεται μεσω github . Ολα αρχίζουν να δενουν σιγα σιγα, η τηλεόραση θα γίνει η κεντρική συσκευή και ειναι ο μόνος τρόπος να κερδίσουν την apple στο σπίτι της.......διαλύοντας το hardware ακι εχοντας αχτυπητα franchises. The future is now!

Not in Greece όμως! Πόσοι έχουν 100mbps σύνδεση στα σπίτια τους?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...