Προς το περιεχόμενο

Peacemaker (HBO Max, 2022)

Glikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πηγα να το ξεκινησω σημερα και βλεπω λεει προηγουμενως στο suicide squad. Και δεν το εχω δει. Οποτε να βαλω πρωτα αυτο το τελευταιο suicide squad και μετα τη σειρα? Το παλιοτερο suicide squad δεν το εχω δει πρεπει να δω και εκεινο η μονο την ταινια του 2021 και μετα το peacemaker?

https://www.imdb.com/title/tt6334354

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 hours ago, Arkin said:

Πηγα να το ξεκινησω σημερα και βλεπω λεει προηγουμενως στο suicide squad. Και δεν το εχω δει. Οποτε να βαλω πρωτα αυτο το τελευταιο suicide squad και μετα τη σειρα? Το παλιοτερο suicide squad δεν το εχω δει πρεπει να δω και εκεινο η μονο την ταινια του 2021 και μετα το peacemaker?

αρκεί να δεις την ταινία του 2021 (που βλέπεται και ευχάριστα)

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 01/07/2024 at 11:52, Arkin said:

Εγώ δεν είχα δει καμία ταινία suicide squad και δεν με έλειψε τίποτα. Μια χαρά βλέπεται η σειρά

Επεξ/σία από Kasrith
  • Like 2

Ειδα παιδια χθες την ταινια την καταχαρηκα οποτε μπαινω δυνατα στο peacemaker ερχεται και η δευτερη σεζον οτι πρεπει εκατσε. 

• Like 3

On 03/07/2024 at 15:14, Arkin said:

Ειδα παιδια χθες την ταινια την καταχαρηκα οποτε μπαινω δυνατα στο peacemaker ερχεται και η δευτερη σεζον οτι πρεπει εκατσε. 

Είναι πολύ καλή η σειρά, θα σου αρέσει. 

• Like 3

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελειωνω 7ο επεισοδιο και ενταξει την εχω αγαπησει τη σειρα. Σειρα με ψυχη επιτελους. 

Screenshot-2.png

Επισης ναι μπορω να πω οτι η γυναικαρα παρακατω ειναι απο τις πιο ερωτευσιμες του Hollywood τρελο αστερι.

jennifer-holland-5.webp

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 3

• Super Moderators
49 minutes ago, Arkin said:

Επισης ναι μπορω να πω οτι η γυναικαρα παρακατω ειναι απο τις πιο ερωτευσιμες του Hollywood τρελο αστερι.

Η σύζυγος του James Gunn δεν είναι?

Peacemaker[Season 1]

200da8cfbe21b998382d2f5a7b2eda57e7b3f826

https://www.imdb.com/title/tt13146488/episodes/?season=1

Οτι καλυτερο εχει βγει πανω σε σειρα απο DC universe. Κυριολεκτικα ενοχη απολαυση αλλα τοσο ισορροπημενη μεταξυ καφριλας χιουμορ δρασης lore και δραματος που δυσκολα περιμενεις απο μια σειρα με χαρακτηρα τον Peacemaker. Εχει ενα πρωτοφανες βαθος στον χαρακτηρα του που σιγουρα δεν περιμενεις μετα την ταινια Suicide Squad που πρωτοεμφανιζεται ο χαρακτηρας και ομως το χειριστηκαν εξαιρετικα. Μαζι με τη χημεια των 5 χαρακτηρων μας η οποια δημιουργειται επεισοδιο-επεισοδιο το απιστευτο ροκαρισμα της μουσικης και το επιπεδο δρασης αντιστοιχο ταινιων πιστευω ο James Gunn πετυχε διανα σε αυτο που εφτιαξε. Ο John Cena μπορει να ειναι μετριος σαν ηθοποιος και ομως μαζι με τον Dave Bautista και τον Dwayne Johnson ειναι οι 3 ανθρωποι που βγηκαν απο το Raw/Smackdown το παλεψαν στο χωρο του θεαματος και τους εχει αγαπησει ο κοσμος γιατι οτι κανουν το κανουν με μερακι και αυτο βγαινει προς τα εξω. Γουσταρα την τρελα της σειρας με τον Vigilante και τον Peacemaker σε τρελες ατακες και τα οποια αστεια δεν ειναι εφημερα λιγων δευτερολεπτων αλλα εχουν διαρκεια το οποιο ειναι απο τα ατου της σειρας. Ο αετακος κλεβει την παρασταση το κατοικιδιο του Peacemaker οπως και η μοναδικη Jennifer Holland απο τις πιο ομορφες γυναικες του Hollywood σημερα. Λιγο με την Adebayo και τον Economos αργησα να συνηθισω τους χαρακτηρες τους αλλα και αυτοι εχουν τον τυπο τους και αν μπεις στην ατμοσφαιρα της σειρας δεν υπαρχει περιπτωση να μην περασεις καλα. Αναμενουμε δευτερη σεζον μιας και φαινεται να εκλεισε η βασικη ιστορια με την οποια ασχοληθηκαν σε αυτη τη σεζον οποτε φυγαμε για κατι εντελως καινουργιο με νεο εχθρο και αποκαλυψεις. Λογικα μεχρι τελος 2024 θα πρεπει να εχει κυκλοφορησει. 9/10

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...