Shyn Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 @Speculoos @giostau Σας ευχαριστώ πολύ! Δούλεψε κανονικά με Revolut kai ideal. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 αυτο το review μου ταιριαζει πολυ σε αυτα που θα ηθελα να πω για τη σειρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Musclemar Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Πολύ καλή σειρά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SergioX Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 "Ξεθαβω" το νήμα καθώς είχα τη σειρά να 'καθεται' ,δεν της είχα δώσει σημασία.Ωσπου είδα τα πρώτα 5 επεισόδια και δεν ξεκόλλαω τώρα:πολύ κάψιμο και καφριλα η σειρά,δεν το περίμενα ... Εύγε! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Peacemaker: James Gunn Writing Season 2 Over His Holiday Weekend. https://bleedingcool.com/tv/peacemaker-james-gunn-writing-season-2-over-his-holiday-weekend/ 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Ελπίζω σε νέα υπερκαμμένη εισαγωγή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Την τελείωσα και εγώ τώρα. Δεν ξέρω πώς μου ξέφυγε. Δεν θα μου ξαναξεφύγει. Ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 5 Μαϊου Share Δημοσ. 5 Μαϊου Peacemaker Season 2 filming now. Spoiler 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 6 Μαϊου Share Δημοσ. 6 Μαϊου Χρειάζεται να έχεις δει την πατάτα το Suicide Squad για να μην χάσεις κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαϊου Super Moderators Share Δημοσ. 6 Μαϊου 13 minutes ago, Bourdoulas said: Χρειάζεται να έχεις δει την πατάτα το Suicide Squad για να μην χάσεις κάτι; Δεν θα το έλεγα, αλλά δεν είναι άσχημο το 2ο Squad. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 7 Μαϊου Share Δημοσ. 7 Μαϊου Αντε, κ πολύ το άργησαν! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 20 Ιουνίου Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 21 Ιουνίου Share Δημοσ. 21 Ιουνίου Γρήγορη ερώτηση. Είναι άλλη μια σειρά που αποδομεί το ηρωικό πρότυπο και κρίνει την Αμερική και τις ''δυτικές'' αξίες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 22 Ιουνίου Share Δημοσ. 22 Ιουνίου δες το review απο πανω απο critical drinker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα