Glikos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 https://www.imdb.com/title/tt13146488/ Τι γαμάτη σειρά! Ο χαρακτήρας Peacemaker από το Suicide Squad της DC, σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Τα πρώτα επεισόδια καλογραμμένα, με έξυπνο χιούμορ και διασκεδαστικές R-rated σκηνές. Την συνιστώ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Πολύ γερή σειρά θα την ξεκινήσω του τελείωσω το arcane . Με παιδεύει που είμαι στρατό αλλιώς τώρα θα την είχα δει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Την τέλειωσα. Δεν υπάρχει η σειρά. Κάθε επεισόδιο και καλύτερο. Ειδικά το φινάλε γαμάτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Εξαιρετικά καμμένη, πήρε και 2η sesason. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Οι ατάκες Vigilante και Peacemaker δεν υπάρχουν! Η τελευταία σκηνή στο φινάλε μεγάλη έκπληξη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Προχτες το βράδυ έκανα συνδρομή στο HBO Max και τα 9 επεισόδια έφυγαν νερό.Από τα καλύτερα ποπκορν φέτος. Στο τέλος όμως πώς εξηγείται το ότι ο Peacemaker Spoiler έχει τον Goff ως κατοικίδιο; Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2022 από Speculoos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Speculoos είπε Στο τέλος όμως πώς εξηγείται το ότι ο Peacemake Θα σου απαντούσα αλλά δεν θυμάμαι πως βάζω spoiler. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2022 από Glikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, Glikos είπε Θα σου απαντούσα αλλά δεν θυμάμαι πως βάζω spoiler. Στο πλαίσιο της απάντησης υπάρχει ένα μάτι, πατώντας το βγαίνει το spoiler box όπου μπορείς να γράφεις 🙂 Πάντως όσοι μπορείτε ή μπορείτε τρέχει μέχρι 30/3 προσφορά στο ολλανδικό ΗΒΟ και νομίζω και σε Βουλγαρία, Κροατία, Τσεχία όπου τα δύο πακέτα συνδρομής είναι στα 2,99 και 3,99 ευρώ for life. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Speculoos είπε Στο τέλος όμως πώς εξηγείται το ότι ο Peacemaker Spoiler Όταν ο Peacemaker σκότωσε την μπατσίνα, η βασίλισσα Goff που ήταν μέσα στο σώμα της και την έλεγχε βγήκε και ήταν ελεύθερη. Μετά αφού είχαν σκοτωθεί τα υπόλοιπα πλάσματα και απέτυχε το σχέδιο τους, υποθέτω η Goff δεν είχε τι να κάνει οπότε είπε να μείνει με τον Peacemaker. Παίζει και να συμπαθούσαν ο ένας τον άλλον. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2022 από Glikos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Παρολη τη βαθμολογια του, κατ'εμε μια μετρια σειρα με διαφορα θεματα. Οπως ειπε και ο thresh πιο πανω "καμμενη" αλλα δεν με αφησε το "εξαιτρετικα" στο τελος. Το μεγαλυτερο μου θεμα ηταν πως ηταν ολοι τους "καμμενοι" και οχι μονο οι 2 "ηρωες" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 48 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε Το μεγαλυτερο μου θεμα ηταν πως ηταν ολοι τους "καμμενοι" και οχι μονο οι 2 "ηρωες" Αυτός ήταν και ο σκοπός. Γι'αυτό έδεσαν τόσο μεταξύ τους. Η σειρά δεν ακολουθεί το κλασσικό/τυπικό super hero μοτίβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Στις 19/3/2022 στις 2:13 ΜΜ, Speculoos είπε Στο πλαίσιο της απάντησης υπάρχει ένα μάτι, πατώντας το βγαίνει το spoiler box όπου μπορείς να γράφεις 🙂 Πάντως όσοι μπορείτε ή μπορείτε τρέχει μέχρι 30/3 προσφορά στο ολλανδικό ΗΒΟ και νομίζω και σε Βουλγαρία, Κροατία, Τσεχία όπου τα δύο πακέτα συνδρομής είναι στα 2,99 και 3,99 ευρώ for life. Η βουλγαρία έχει και αγγλικούς υπότιτλους να υποθέσω; Μπαίνουμε μόνο με VPN για να στριμάρουμε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bardull01 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Με πείσατε, θα την ξεκινήσω και θα γράψω με την σειρά μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Στις 19/3/2022 στις 2:13 ΜΜ, Speculoos είπε Στο πλαίσιο της απάντησης υπάρχει ένα μάτι, πατώντας το βγαίνει το spoiler box όπου μπορείς να γράφεις 🙂 Πάντως όσοι μπορείτε ή μπορείτε τρέχει μέχρι 30/3 προσφορά στο ολλανδικό ΗΒΟ και νομίζω και σε Βουλγαρία, Κροατία, Τσεχία όπου τα δύο πακέτα συνδρομής είναι στα 2,99 και 3,99 ευρώ for life. [offtopic] Δε μου δέχεται καμία κάρτα Visa/Revolut/Paypal.. τι βάζουμε;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giostau Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 14 ώρες πριν, darklordvader77 είπε [offtopic] Δε μου δέχεται καμία κάρτα Visa/Revolut/Paypal.. τι βάζουμε;; εγώ έβαλα την επιλογή iDeal (ή κάπως έτσι, η πρώτη πάνω-πάνω ήταν) και επέξελα Revolut από τις επιλογές. Πέρασε κανονικά. (σε πάει στο περιβάλον της revolut για να κάνεις authorize) Τώρα πρέπει να βρω πώς να κατεβάσω την εφαρμογή σε iphone/ipad/appletv 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα