APPLEGEEK Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Και δεν θέλω να δεσμευτω , ποιες λύσεις υπάρχουν για ίντερνετ on the go φτηνές λύσεις. Είμαι στην wind W unlimited αλλά αυτό είναι στο κινητό.
greekfragma Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 θα κάνεις το κινητό σου hotspot και θα μοιράζεις ασύρματα μέσω αυτού. Για το μόνο που θέλει προσοχή είναι να μην λιώνεις τη μπαταρία (άρα φορτιστής σχετικά συχνά ή powerbank) και να τοποθετείς το κινητό κάπου που να έχει καλό σήμα (3γραμμές τουλάχιστον σταθερά) Τώρα αν έχεις εισερχόμενη κλήση και σταματά το hotspot αυτό είναι κάτι που ορισμένα κινητά το κάνουν...άλλα δεν επηρεάζονται από κλήση και συνεχίζουν να δίνουν data μέσω hotspot κανονικά.
lector Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Επισης μπορεις να ρωτησεις στον παροχο σου αν η συνδεση σου υποστηριζει twin sim, ωστε να σου δωσουν μια επιπλεον sim στον ιδιο αριθμο και το ιδιο πακετο, αλλα μονο για data, και να παρεις ενα 2ο μουφα κινητο με 4g να το εχεις μονιμα στο ρευμα και να το χρησιμοποιησεις καθαρα για hot spot.
APPLEGEEK Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, lector είπε Επισης μπορεις να ρωτησεις στον παροχο σου αν η συνδεση σου υποστηριζει twin sim, ωστε να σου δωσουν μια επιπλεον sim στον ιδιο αριθμο και το ιδιο πακετο, αλλα μονο για data, και να παρεις ενα 2ο μουφα κινητο με 4g να το εχεις μονιμα στο ρευμα και να το χρησιμοποιησεις καθαρα για hot spot. ρωτησα λεει 8ελει καθε μερα 3.50ευρω + απιστευτω
lector Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, APPLEGEEK είπε ρωτησα λεει 8ελει καθε μερα 3.50ευρω + απιστευτω Σοβαρα τωρα; Εχουν παει την κλεψια σε αλλα επιπεδα...
micos000 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εκεί που θα πας θα είναι για μακροχρόνια διαμονή (π.χ. φοιτητής) ή το θέλεις για λίγες μέρες; Για μακροχρόνια δες την Skytelecom. Έχει κάποιο πάγιο για την εγκατάσταση αλλά δεν απαιτεί σταθερό για γραμμή και σου δίνουν κάποιες μέρες δοκιμαστικά να δεις αν σε καλύπτει. Έχει όμως και τα μειονεκτήματα του όπως το ότι αν έχει κακοκαιρία θα έχεις διακοπές. Αν ρο θέλεις για λίγο καιρό, τότε θα ψάξεις για ίντερνετ μέσω sim Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2022 από micos000
APPLEGEEK Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, micos000 είπε Εκεί που θα πας θα είναι για μακροχρόνια διαμονή (π.χ. φοιτητής) ή το θέλεις για λίγες μέρες; Για μακροχρόνια δες την Skytelecom. Έχει κάποιο πάγιο για την εγκατάσταση αλλά δεν απαιτεί σταθερό για γραμμή και σου δίνουν κάποιες μέρες δοκιμαστικά να δεις αν σε καλύπτει. Έχει όμως και τα μειονεκτήματα του όπως το ότι αν έχει κακοκαιρία θα έχεις διακοπές. είναι σπίτι για λίγο καιρό μέχρι να βρω διαμέρισμα όπως το θέλω εγώ
micos000 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δες τότε την sky και όταν με το καλό βρεις σπίτι μπορείς να το πάρεις μαζί σου, αρκεί βέβαια στην περιοχή που θα πας να μπορεί να λειτουργήσει.
APPLEGEEK Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, micos000 είπε Δες τότε την sky και όταν με το καλό βρεις σπίτι μπορείς να το πάρεις μαζί σου, αρκεί βέβαια στην περιοχή που θα πας να μπορεί να λειτουργήσει. Θα δω τι φάση είναι αυτό ναι απλά δίνω 35 wind για κινητό unlimited
greekfragma Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 3 minutes ago, APPLEGEEK said: Θα δω τι φάση είναι αυτό ναι απλά δίνω 35 wind για κινητό unlimited η δωρεάν λύση που σου έδωσα αφού έχεις το unlimited στο κινητό γιατί δε σου κάνει;
APPLEGEEK Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, greekfragma είπε η δωρεάν λύση που σου έδωσα αφού έχεις το unlimited στο κινητό γιατί δε σου κάνει; Γιατί αλλάζεις κάρτες συνεχώς έτσι από κινητό σε κινητό .εάν είμαι σπίτι θέλω Ίντερνετ από το πιο φτηνό κινητό , εάν βγω ?
greekfragma Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 3 minutes ago, APPLEGEEK said: Γιατί αλλάζεις κάρτες συνεχώς έτσι από κινητό σε κινητό .εάν είμαι σπίτι θέλω Ίντερνετ από το πιο φτηνό κινητό , εάν βγω ? ε?
APPLEGEEK Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, greekfragma είπε ε? 1 κάρτα σε δύο κινητά. Δεν γίνεται να έχω το καλό μου κινητό συνεχώς στο ρεύμα.
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε 1 κάρτα σε δύο κινητά. Δεν γίνεται να έχω το καλό μου κινητό συνεχώς στο ρεύμα. τι δουλεια ειπες οτι κανεις;;;
APPLEGEEK Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε τι δουλεια ειπες οτι κανεις;;; Πάω σε σπίτι χωρίς Ίντερνετ. Δεν μπορείς να έχεις δύο κάρτες σιμ ταυτόχρονα. Δεν θέλω να αλλάζω συνεχώς. Επίσης δεν θέλω να κάνω hotspot στο καλό κινητό επίσης δεν θέλω να έχω την κάρτα στο backup κινητό γιατί μετά πρέπει να αλλάζω κάρτες. μπορώ να πάρω δεύτερη κάρτα αλλά χρεώνεται 3.5 ευρώ τον μήνα οπότε όχι . θα βρω άκρη εξυπνακιας από το Lidl ? P.s just coz someone is working in the IT sector don't mean automatically that he supposed to know everything. But I do, thanks ... Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2022 από APPLEGEEK
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα