Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηρθε η ωρα μου να χρειαστω τις γνωσεις των "δικηγορων" του φορουμ.Περα της πλακας , ο δικηγορος μου, νοσει βαρια με κοβιντ και δεν μπορω να τον ενοχλησω

Εχουμε και λεμε.Στην πολυκατοικια που μενω ,εδω και χρονια οριζουμε σε βαθος 15ετιας,ποιος θα ειναι διαχειριστης καθε χρονια.Εννοειται οτι καποιες αλλαγες γινονται,για λογους υγειας,απουσιας κλπ

Η θητεια μου τελειωνει τον Ιανουαριο.Ο επομενος στη λιστα το παιζει τρελιτσα και οι επομενοι απο αυτον δεν δεχονται να κανουν μια χρονια νωριτερα τη θητεια τους.Ειμαι οκ να παραιτηθω στο τελος Ιανουαριου,γιατι καποιος ειπε οτι πρεπει να παραμεινω μεχρι να βρεθει καινουργιος δηλαδη μεχρι να πεθανω 😝

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην συνέλευση, ορίστε "αμοιβή διαχειριστή" στα κοινόχρηστα και μετά θα σφάζονται για να κάνουν διαχείριση.

Solved

Επεξ/σία από iml
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, cumulus είπε

Η θητεια μου τελειωνει τον Ιανουαριο.Ο επομενος στη λιστα το παιζει τρελιτσα και οι επομενοι απο αυτον δεν δεχονται να κανουν μια χρονια νωριτερα τη θητεια τους.Ειμαι οκ να παραιτηθω στο τελος Ιανουαριου,γιατι καποιος ειπε οτι πρεπει να παραμεινω μεχρι να βρεθει καινουργιος δηλαδη μεχρι να πεθανω 

Τι πάει να πει το παίζει τρελίτσα? Ότι συμφωνήσατε. Αν δεν τιμήσει τη συμφωνία  τους ενημερώνεις όλους ότι εξαιτίας του θα παραδώσεις τη διαχείριση σε εταιρία. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Τι πάει να πει το παίζει τρελίτσα? Ότι συμφωνήσατε. Αν δεν τιμήσει τη συμφωνία  τους ενημερώνεις όλους ότι εξαιτίας του θα παραδώσεις τη διαχείριση σε εταιρία. 

Θέλει απόφαση συνέλευσης νομίζω κάτι τέτοιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, iml είπε

Θέλει απόφαση συνέλευσης νομίζω κάτι τέτοιο.

Νομίζω και απλή πλειοψηφία.

Δεν ξέρω τι λέει ο κανονισμός της πολυκατοικίας τους.

Επεξ/σία από Nabuko
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Εχω ορίσει συνέλευση και εχω ενημερώσει από την πρώτη στιγμή .Δυστυχώς όπως έγραψε ο iml θέλει απόφαση συνέλευσης .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στη συνέλευση, θα βάλετε προς απόφαση και το θέμα,  για εταιρία διαχείρισης (με ανάλογη αμοιβή φυσικά), ή για θέσπιση (κάποιας μικρότερης ίσως) αμοιβής διαχειριστή. Μια χαρά θα βρεθεί αντικαταστάτης ειδικά με το δεύτερο. Για πόσα διαμερίσματα μιλάμε?

Σε εμάς κάποτε, εκεί που εναλλάσσονταν οι ίδιοι 2 αγκαριομάχοι σε οικοδομή 30 διαμερισμάτων, μετά (με 2ευρώ/διαμ.)  έγιναν 7-10?. Οκ, πάλι αυτοί οι 2 είναι οι σοβαροί να διαχειριστούν κάτι έκτακτο υπεύθυνα, αλλά τουλάχιστον "τρίβονται" και παριστάνουν τους διαχειριστές λίγο και οι υπόλοιποι.

Επεξ/σία από iml

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...