Schumi Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Ζητείται ανταπτορας ATX 24pin σε φωτοβολταϊκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grgz Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δίνεις και 15000 για φωτοβολταϊκό και απολαμβάνεις χωρίς άγχος το gaming. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Pepper Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, TheBus είπε Με 2 τέτοια μηχανήματα ζεσταίνεις και το δωμάτιο σαν κανονικό σώμα καλοριφέρ..... όχι μόνο αυτό αλλά βγάζεις και λεφτά ενώ με την κουμτέλ απλά ζεσταίνεσαι βέβαια θες κάτι σε υδρόψυξη για να μην κάνει πολύ θόρυβο αλλά μια κάρτα μόνο δεν νομίζω να έχει θέμα, εγώ εχω βάλει mining rig με υδρόψυκτες κάρτες και δεν πληρώνω πετρέλαιο . Τώρα όσο αφορά το θέμα μας τα 1000 watt είναι η προτεινόμενη ισχύς για όλο τον υπολογιστή (που θα φοράει μια τέτοια κάρτα) δεν σημαίνει ότι η κάρτα απο μόνη της θα καίει 1000 watt Απλά σημαίνει ότι θα καίει κάνα 700άρι το πολύ αν την ζορίσεις στο furmark Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2022 από Dr_Pepper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kyro Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Χμμ αερόθερμο που θα παίζει και παιχνίδια. Δεν ακούγεται άσχημο. Και το καλοκαίρι θα καίει τα λίπη. Τι άλλο θέλετε; Μη μου πείτε ότι θέλετε να τη βρείτε κιόλας να την αγοράσετε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sstratos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 με 20 ευρώ παίρνετε ενα DEER 1000w ... που ειναι το πρόβλημα ?? NOT 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kosianos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Εδώ έχει άσχετα άτομα που παίρνουν 1200w τροφοδοτικό με 10100 επεξεργαστή με ενσωματωμένα γραφικά ... Σίγουρα ετοιμάζονται για το μέλλον 🤷 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zidane1 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Ο σωστός Έλληνας αγοράζει 3090 Ti και δουλεύει το pc μόνο ώρες νυκτερινού. Και iphone χωρίς μονάδες, τα κλασσικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsoupas7 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 10 χρονια στο μελλον... απαιτησεις για να κουμπωσεις καρτα γραφικων: 3φασικο ρευμα - ανεξαρτητη ασφαλεια στον πινακα - στολη ασφαλειας - και καμια θυσια στους θεους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 θα βγαλουν και κανενα τετοιο για pc, μη πηγαινει χαμενη η ζεστη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 23 ώρες πριν, skritikos είπε Τρίβει τα χέρια η ΔΕΗ και η κάθε ΔΕΗ παγκοσμίως! Λεφτάκια στα ταμεία (τους όχι μας!). Πόσο σωστός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FasTaker Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Προσωπικα εχω 1200PSU XFX οποτε δεν εχω θεμα αλλα επειδη θελει 1000 τροφοδοτικο δεν σημαινει οτι θα τα τραβαει ολα. Περισοτερο σοκ θα ειναι η τιμη της παρα το ρευμα που θα καει αν και δεν προκειτε να προβω σε αγορα. Εχω 2 RX 3900xt gaming σε crossfire και τα παιζω ακομα ultra ολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Azerothakis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Σε 200++ ημέρες 4000series απο την NVidia. Φιλάκια!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nosstrom Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 19/1/2022 στις 3:29 ΜΜ, ICE-T είπε Η επόμενη αγορά μου κονσόλα Xbox series X θα είναι το εκανα πριν κατι μήνες...δε το μετάνιωσα.. ειχα δώσει 1080ti θυμάμαι περίμενα λίγο και το πέιρα ..τώρα με την τιμή της 3090 ti μπορει να πάρει ο καθένας απο ένα xbox και στην παρέα του να παίζουν ολοι μαζι. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2022 από nosstrom 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Go sparky Επεξ/σία 3 Απριλίου 2022 από PeggyV Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα