Προς το περιεχόμενο

1000W τροφοδοτικό θα απαιτεί η νέα Nvidia GeForce RTX 3090 Ti

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω i9 11900k και 3080 και λοιπο αξιολογο εξοπλισμο. Επαιξα 2 παιχνιδιαΕχω i9 11900k και 3080 και λοιπο αξιολογο εξοπλισμο.Δεν κανω mining. Δεν κανω rendering. Απλα καταφερα πριν 1 χρονο περιπου στα 43 μου να συναρμολογησω ενα high spec pc για να παιζωΕπαιξα 4 με 5 παιχνιδια και μετα ανακαλυψα οτι δεν υπαρχει κατι αλλο αξιολογο για να με κανει να πω wow αξιζε τον κοπο που ξοδεψα τοσα λεφτα. Απο την στιγμη που δεν κανει καποιος mining η δεν σηκωνει vm η δεν παιζει με καμια πολυ βαρια εφαρμογη δεν βρισκω κανεναν λογο να παει σε 11η ή 12 γενια i9 και τοσο ακριβες καρτες γραφικων

IMG-aee25db9d348109dce92f7c99c48708e-V.jpg

• Like 6
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πλουτοπαραγωγικοί πόροι γης --> Ηλεκτρική ενέργεια --> Κρυπτονόμισμα. Παίζεται χοντρό παιχνίδι στο θέμα μεταβολής του κέρδους των κρύπτο και οι εταιρίες παραγωγής καρτών το ξέρουν. Σύντομα δυστυχώς θα δούμε και πιο ενεργοβόρες κάρτες....

• Confused 1

Και να που νόμιζα ότι 5KW φωτοβολταϊκά μου έφταναν και περίσσευαν....

Πρέπει να κάνω επέκταση στην ταράτσα να μπούν κι άλλα.

• Like 1
  • Thanks 1

εδω εμείς αλλαξαμε τους ενισχυτες μας σε class d, γυρισαμε σε mac mini m1 (17w παρακαλώ!), και πήραμε xbox series x για να μην πληρωνουμε ΔΕΗ και αυτοι θελουν 1000w και scalpers........next please....(ασε που το series x παιζει να ειναι και καλύτερο)

• Like 2
  • Confused 1

6 λεπτά πριν, dasimo είπε

εδω εμείς αλλαξαμε τους ενισχυτες μας σε class d

Αμαρτία να 'χεις AB (ή χειρότερα, A) και να το γυρίσεις σε D για το ρεύμα. :P

• Like 1
  • Confused 1

1 λεπτό πριν, Haldol είπε

Αμαρτία να 'χεις AB (ή χειρότερα, A) και να το γυρίσεις σε D για το ρεύμα. :P

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ. Αλλα δουλεύω απο το σπίτι ακούω μουσική και δουλευω απο το σπιτι 14 ωρες την ημέρα....οποτε βγαίνει λογαριασμός. Επίσης, είναι πανέμορφος και ακούγεται υπέροχα ο ατιμος...δεν συμφωνεις (και είναι όσο 3 πακέτα τσιγάρα) 

IMG_9299.jpg

• Like 2
  • Confused 1

Πολυ μ'αρεσει που ενιοτε μας πιανουν και οι ευαισθησιες μας-ειτε σε προσωπικο ειτε σε γενικοτερο επιπεδο- για την υπερθερμανση του πλανητη...!!!χαχαχα...αμ το αλλο?που η τεχνολογια θα βοηθησει στην αποτροπη του φαινομενου!!!που φθιαχνουμε ενα εγαλειο που απαιτει τρελη ενεργεια αρα παραγει τρελη θερμοτητα και μετα πρεπει να φθιαξουμε ενα αλλο εργαλειο που καταναλωνει περισσοτερη ενεργεια για να "ψυχει" το καινουριο εργαλειο...και μετα πρεπει να χρησιμοποιησουμε ενα μεγαλυτερο "κινητηρα"-με οτι αυτο συνεπαγεται-για να κινει ολα αυτα!!!και δεν ισχυει βεβαια αυτο μονο στους υπολογιστες...αλλα εδω γι αυτο μιλαμε..να ξεκαθαρισω..δεν ειμαι κατα της "τεχνολογιας"...εχω υπολογιστη εδω και 35-ναι 35-χρονια...και δεν εξαιρω τον εαυτο μου απ ολο αυτο....αλλα εχω ζαλιστει τελευταια να το βλεπω ολο αυτο..

• Like 1

2 ώρες πριν, vortex365 είπε

Φήμες λένε ότι η σειρά 4000 θα απαιτει τριφασικό ρεύμα .

εργοστασιακό τιμολόγιο και είμαστε εντάξει για μερικά χρόνια...!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...