jkidd13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, απο τις τελευταίες μέρες του Δεκεμβρίου, έχω πρόβλημα στο εταιρικό μου mail, το οποίο διαχειρίζομαι μεσω του outlook, όταν κάνω αναζήτηση με καποιο συγκεκριμενο mail ή λεξη , δεν εμφανίζει στα αποτέλεσμα τα τελευταια emails που εχω στείλει ή λάβει. Πχ αν στείλω τωρα ενα email σε εναν πελάτη και καπάκι κανω search με το email του, το πρωτο που θα εμφανίσει(σαν τελευταιο χρονικα) θα ειναι 1 εβδομάδας πίσω,η και περισσότερο. Αν σκρολάρω την λίστα όλων των emails τα εμφανίζει όλα κανονικά, το προβλημα ειναι στην αναζητηση, κατι που μου δυσκολευει αφανταστα την δουλεια, όταν στέλνω και λαμβανω κάθε πολύ μεγάλο ογκο. Ξερουμε τι μπορει να ειναι? Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2022 από jkidd13
kormos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, jkidd13 είπε Καλησπέρα σε όλους, απο τις τελευταίες μέρες του Δεκεμβρίου, έχω πρόβλημα στο εταιρικό μου mail, το οποίο διαχειρίζομαι μεσω του outlook, όταν κάνω αναζήτηση με καποιο συγκεκριμενο mail ή λεξη , δεν εμφανίζει στα αποτέλεσμα τα τελευταια emails που εχω στείλει ή λάβει. Πχ αν στείλω τωρα ενα email σε εναν πελάτη και καπάκι κανω search με το email του, το πρωτο που θα εμφανίσει(σαν τελευταιο χρονικα) θα ειναι 1 εβδομάδας πίσω,η και περισσότερο. Αν σκρολάρω την λίστα όλων των emails τα εμφανίζει όλα κανονικά, το προβλημα ειναι στην αναζητηση, κατι που μου δυσκολευει αφανταστα την δουλεια, όταν στέλνω και λαμβανω κάθε πολύ μεγάλο ογκο. Ξερουμε τι μπορει να ειναι? Κάνε ένα έλεγχο αν υπάρχει το KB5009543, αν ναι απεγκατέστησέ το.
jkidd13 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 21 ώρες πριν, kormos είπε Κάνε ένα έλεγχο αν υπάρχει το KB5009543, αν ναι απεγκατέστησέ το. Κανω απλο search τον κωδικο στα windows? Η καποια αλλη διαδικασια?
kormos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 55 λεπτά πριν, jkidd13 είπε Κανω απλο search τον κωδικο στα windows? Η καποια αλλη διαδικασια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα