panagiotislivanis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα σας έχω μία γραμμή η οποία Συγχρονίζει στα 30 mbps και Έτσι αποφάσισα να βάλω speed booster ,έχεις κανείς άποψη πάνω στο θέμα ; Λειτουργεί καλά ;
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 εξαρτατε ποσο καλο σημα 4g πιανεις.αν εχεις καλο σημα θα παιξει πολυ καλυτερα απο τα 30mbps .επισης εχει να κανει την χρηση που το θες διοτι δεν νομιζω οτι ειναι απεριοριστα data το speed booster.ή μαλλον ειναι αλλα μετα απο ενα σημειο σου ριχνει την ταχυτητα. αλλα αν εχεις καλο σημα θα εχεις και καλυτερο Upload 1
nikolaos91 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα Εφόσον έχει 30αρα δεν θα σου πρότεινα γιατί δεν μπορώ να πω ότι έχεις και πολύ χαμηλή ταχύτητα όπως για παράδειγμα εγώ που κλειδώνω στα 2048. Παμε τώρα στην ερώτηση σου εγώ που το έχω κάποια χρόνια τώρα δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποιο πρόβλημα στην λειτουργιά ίσα ίσα που εκεί που ήμουν στα 2 το booster με πάει στα 50 γιατί είμαι πολύ τυχερός και έχω πολύ καλό 4g σήμα που στην ουσία αυτό είναι το Α και το Ω. Άμα εχεις περαιτέρω ερωτήσεις στείλε μου και θα σε βοηθήσω όπως μπορώ γιατί τόσα χρόνια γίναμε και ειδική στο booster
poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 On 08/02/2022 at 18:28, tonys83 said: Ισχύει αυτό με τα data που λένε ? ποιο οτι εχεις καποιο όριο στα giga ή οτι μειωνεται η ταχυτητα μετα απο μερικα giga? καλο θα ηταν να μιλησεις με την cosmote διοτι αλλαζουν αυτα.λογικα θα τα αναφερουν και στο site τους.
Leompre Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Στις 27/2/2022 στις 7:03 ΜΜ, poulinos είπε ποιο οτι εχεις καποιο όριο στα giga ή οτι μειωνεται η ταχυτητα μετα απο μερικα giga? καλο θα ηταν να μιλησεις με την cosmote διοτι αλλαζουν αυτα.λογικα θα τα αναφερουν και στο site τους. Μαλλον ότι πλέον τα κλειδώνουν εννοεί. Εγω που το έκανα βόλτες, τελος!!! Πρεπει να το βάλεις για να δουλέψει, στη γραμμη σου πλέον, εφόσον όμως έχεις Κοσμοτε. Οσο εχεις γιγα, εδω έχω 100, καθε πρωτη του μήνα τα φορτώνουν, αλλά μόλις τελειωσουν παιζει σαν απλό ρουτερ. Παν τα μεγαλεία! Το θεμα ειναι και δεν το ξερω αν υπαρχει αποκλειδωτής!!!!!!!😉
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 21 hours ago, Leompre said: Μαλλον ότι πλέον τα κλειδώνουν εννοεί. Εγω που το έκανα βόλτες, τελος!!! Πρεπει να το βάλεις για να δουλέψει, στη γραμμη σου πλέον, εφόσον όμως έχεις Κοσμοτε. Οσο εχεις γιγα, εδω έχω 100, καθε πρωτη του μήνα τα φορτώνουν, αλλά μόλις τελειωσουν παιζει σαν απλό ρουτερ. Παν τα μεγαλεία! Το θεμα ειναι και δεν το ξερω αν υπαρχει αποκλειδωτής!!!!!!!😉 Και πιο παλια ειχε αναφερθει οτι καπως το κλειδωναν κτλ.δεν ξερω κατι παραπανω. και πλεον υπαρχουν και προγραμματα με απεριοριστα. το οριο των giga σιγουρα δεν ξεκλειδωνει.το αν ξεκλειδωνει σχετικα με το που μπορεις να το παρεις θα σε γελασω.
Leompre Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 6 ώρες πριν, poulinos είπε Και πιο παλια ειχε αναφερθει οτι καπως το κλειδωσαν κτλ.δεν ξερω κατι παραπανω. και πλεον υπαρχουν και προγραμματα με απεριοριστα. το οριο των giga σιγουρα δεν ξεκλειδωνει.το αν ξεκλειδωνει σχετικα με το που μπορεις να το παρεις θα σε γελασω. Ναι μου το κλειδωσαν. Ευκαιρίας δωθήσεις , ρώτησα φίλο μου και μου είπε ότι σε αυτόν ακόμα δουλευει. Δηλαδή αυτός, απο Σαλαμίνα που είναι η βάση του και το λειτουργεί, πήγε χθες στον ξάδελφό του, Κηφισια, να περάσει ΠΣΚ και πριν λίγο μου είπε ότι δουλεύει άψογα!! Τι να πεις; Αγνωσται αι βουλαι των Γερμανων της cosmote. Σε ευχαριστώ. Να εισαι καλά.
poulinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 20 minutes ago, Leompre said: Ναι μου το κλειδωσαν. Ευκαιρίας δωθήσεις , ρώτησα φίλο μου και μου είπε ότι σε αυτόν ακόμα δουλευει. Δηλαδή αυτός, απο Σαλαμίνα που είναι η βάση του και το λειτουργεί, πήγε χθες στον ξάδελφό του, Κηφισια, να περάσει ΠΣΚ και πριν λίγο μου είπε ότι δουλεύει άψογα!! Τι να πεις; Αγνωσται αι βουλαι των Γερμανων της cosmote. Σε ευχαριστώ. Να εισαι καλά. κατι ελεγαν για μια επιλογη μεσα Hybrid και internet .λες αν το πειραξεις να αλλαξει τιποτα?δεν ξερω πως το κλειδωνουν.εχουν ακουστει διαφορα.
Leompre Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, poulinos είπε κατι ελεγαν για μια επιλογη μεσα Hybrid και internet .λες αν το πειραξεις να αλλαξει τιποτα?δεν ξερω πως το κλειδωνουν.εχουν ακουστει διαφορα. Θα προσπαθήσω. Θα το κάνουμε μενα φιλαρακι. Θα ενημερώσω. Πάντως σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Καλό ΣΚ.
poulinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 8 hours ago, Leompre said: Θα προσπαθήσω. Θα το κάνουμε μενα φιλαρακι. Θα ενημερώσω. Πάντως σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Καλό ΣΚ. αν μαθεις κατι ενημερωσε.θα ειναι χρησιμο για πολλους
Leompre Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Στις 3/4/2022 στις 10:58 ΠΜ, poulinos είπε αν μαθεις κατι ενημερωσε.θα ειναι χρησιμο για πολλους Χριστός Ανέστη και Χρόνια σας Πολλά και καλά.. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να κάνουμε τίποτα. Οι άχρηστοι κλειδώνουν την sim.Ουτε με αλλη sim cosmote μπορέσαμε, ουτε με τις απίστευτες ρυθμίσεις που προσπαθησαμε. Δεν ξέρω αν πρέπει να κλείσει το trend, αλλα πλέον το speed booster είναι πεταμενα λεφτα. Ναστε καλά όλοι/
Kiriakos-GR Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Στις 3/4/2022 στις 2:42 ΠΜ, Leompre είπε Θα προσπαθήσω. Θα το κάνουμε με ενα φιλαρακι. Την λύση την δίνει ειδικός εξοπλισμός Cosmote. Στην επικράτεια 4G έχουν κάλυψη ελάχιστα σημεία, τουριστικά λιμάνια - σταθμοί τραίνων και αεροπλάνων - μεγάλοι αυτοκινητόδρομοι. Τέλος, όταν πει ο ΟΤΕ, ότι το speed booster υποστηρίζετε, στην περιοχή σου ... τότε μόνο υποστηρίζετε (με το απαραίτητο κόστος ανά μήνα).
nikos_k1 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Κάτι έχεις μπερδέψει μάλλον σχετικά με την συγκεκριμένη υπηρεσία. Προφανώς και όσο καιρό λειτουργούσε χωρίς να είναι πάνω στη γραμμή για την οποία καταχωρήθηκε βόλεψε πολύ κόσμο. Τώρα που έγινε η αλλαγή και κλείδωσαν τις Sim με βάση την κεραία κακοφάνηκε σε αρκετό κόσμο. Πάντα υπάρχει και η λύση της διακοπής του συμβολαίου με την αντίστοιχη ρήτρα λόγω πρόωρης διακοπής.
poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 On 26/04/2022 at 13:08, Leompre said: Χριστός Ανέστη και Χρόνια σας Πολλά και καλά.. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να κάνουμε τίποτα. Οι άχρηστοι κλειδώνουν την sim.Ουτε με αλλη sim cosmote μπορέσαμε, ουτε με τις απίστευτες ρυθμίσεις που προσπαθησαμε. Δεν ξέρω αν πρέπει να κλείσει το trend, αλλα πλέον το speed booster είναι πεταμενα λεφτα. Ναστε καλά όλοι/ πεταμενα λεφτα δεν ειναι .απλα δεν κανει για την χρηση που το θες εσυ. αν το θες για παντου τοτε ναι μαλλον πας σε αλλη υπηρεσια. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα