Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ θα δανειστώ αυτό που έχει πει ο τρισμεγιστος Carlin. 

"Πες σε έναν άνθρωπο ότι υπάρχει θεός και θα σε πιστέψει. Πες του ότι ο καμβάς είναι υγρός και θα βάλει το χέρι του πάνω του για να σιγουρευτεί."

Δηλαδή είναι εικασία ότι η συσκευή έχει noise cancelation; Θέλουμε επίσημη ανακοίνωση της Apple; 

Ένας τύπος στο support είπε κάτι, το δανειστηκαν κάποιοι δημοσιογράφοι (ας τους πούμε έτσι για την οικονομία χρόνου) για να βγάλουν τίτλο άρθρου, να γίνει το click bait και όλα καλά.(μια ανώτερη ύπαρξη να το κάνει)

Πάμε παρακάτω.

Επεξ/σία από Alex21121988
  • Like 5
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το 75% δεν εχει καν διαβάσει το άρθρο και το 90% δεν βλέπει καν οτι άνθρωποι που έχουν iPhone 13 λένε πως δεν έχουν αντιμετωπίσει πρόβλημα στις κλήσεις. Η προβατοποιηση του Internet καλά πάει.

• Like 4
  • Sad 1
Δημοσ.

Εγώ κατάλαβα πως σταμάτησε η ακύρωση θορύβου στο ακουστικό, που ακούς εσύ και όχι ο άλλος. 

Όποιος έχει iPhone τουλάχιστον παλιά όπως εγώ, όταν πχ μιλούσα σε περιβάλλον με θόρυβο, το ακουστικό έκανε ακύρωση θορύβου για να ακούω τον άλλον πιο καθαρά. Άσχετα με τα μικρόφωνα και πόσο καθαρά με άκουγε ο άλλος.

Αυτό δείτε αν ισχύει όσοι έχετε iPhone 13 να μας πείτε αν δουλεύει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαβασα την ειδηση, και καταλαβα πως εδω κι ενα χρονο δεν ειχα ενεργοποιημενο το noise cancelation σε iphone 12 pro.

Αν και haters οι περισσοτεροι εδω μεσα, σας ευχαριστω που μου ανοιξατε τα ματια.

Επεξ/σία από Hetfield
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Hetfield είπε

Διαβασα την ειδηση, και καταλαβα πως εδω κι ενα χρονο δεν ειχα ενεργοποιημενο το noise cancelation σε iphone 12 pro.

Αν και haters οι περισσοτεροι εδω μεσα, σας ευχαριστω που μου ανοιξατε τα ματια.

Το ειχες κλεισει μονος σου; γιατι νομιζω πως default ειναι ενεργο

• Thanks 1
Δημοσ.

Μαγκες ...απλά το λέει αλλιώς τώρα η Apple... και εγενετω "Voice Isolation" !!!

Προς το παρόν αναφέρεται ως feature στο Facetime. 

https://www.phonearena.com/news/ios-15-facetime-voice-isolation-test-how-to-turn-on_id133344

Το "Noice cancellation" το έθαψε ...

https://9to5mac.com/2022/01/15/apple-support-says-iphone-13-models-dont-support-noise-cancellation-feature-available-in-previous-iphones/

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Cell_7 είπε

Έγραψε μία πατάτα κάποιος στο support της Apple και όλα τα tech blogs το αναρτήσανε χωρίς κανένας να δει αν όντως ισχύει.

Τα μικρόφωνα υπάρχουν όπως και η λειτουργία ακύρωσης θορύβου, μία απλή τηλεφωνική κλήση σε θορυβώδες περιβάλλον το επιβεβαιώνει. Αυτό που λείπει είναι η δυνατότητα απενεργοποίησης του, για κάποιο λόγο.

Τους τρώει τόσο πολύ που θα πιαστούν από οτιδήποτε για ρίξουν λάσπη στην Apple.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, billdanos είπε

Οχι. Εσύ συγκεκριμένα έψαχνες με αγωνία να βρεις έναν τέτοιο τίτλο. Οπότε αν το σκεφτείς λίγο, φροντίζουμε για όλους! 😛 

αυτο που φροντιζετε επιμελως αγαπητε danos ειναι να γινεται αναδημοσιευση ultra clickbait αρθρων με αναλογους τιτλους ,πολλες φορες με μεταφραση επιπεδου google translate κ οταν δικαιως καποιες φορες ο κοσμος το σχολιαζει θεωρωντας την "ειδηση" ως αληθη μπαινετε κ του την λετε κ απο πανω

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Neural_handshake said:

αυτο που φροντιζετε επιμελως αγαπητε danos ειναι να γινεται αναδημοσιευση ultra clickbait αρθρων με αναλογους τιτλους ,πολλες φορες με μεταφραση επιπεδου google translate κ οταν δικαιως καποιες φορες ο κοσμος το σχολιαζει θεωρωντας την "ειδηση" ως αληθη μπαινετε κ του την λετε κ απο πανω

Τα διαβάζετε λάθος. 😛 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, kazantzidis είπε

Εγώ κατάλαβα πως σταμάτησε η ακύρωση θορύβου στο ακουστικό, που ακούς εσύ και όχι ο άλλος. 

Όποιος έχει iPhone τουλάχιστον παλιά όπως εγώ, όταν πχ μιλούσα σε περιβάλλον με θόρυβο, το ακουστικό έκανε ακύρωση θορύβου για να ακούω τον άλλον πιο καθαρά. Άσχετα με τα μικρόφωνα και πόσο καθαρά με άκουγε ο άλλος.

Αυτό δείτε αν ισχύει όσοι έχετε iPhone 13 να μας πείτε αν δουλεύει

Οντως αυτο ειναι τελικα. Μιλαμε για το ακουστικο το ιδιο και οχι οτι ακουει ο αλλος. Προφανως, με την αλλαγη μεγεθους και αλλου ακουστικου στο 13, δεν θα προσφερεται αυτη η δυνατοτητα. Ισως να ναι hardware limitation δηλαδη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...