Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παλικάρια σήμερα εντόπισα οτι οι αεραγωγοι στο αμάξι δεν φυσάνε...Ο μόνος αεραγωγος π στέλνει ζεστό αερα είναι τα πλαϊνά οδηγού συνοδηγού κ το παρμπρίζ ,ενώ πανω απο το cd player και στα πόδια δεν φυσάνε...το αμάξι είναι Audi A3 8p, υπάρχει κάποιο κολπάκι η να το πάω στην αντιπροσωπεία...Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Υποθέτω πως το έχεις καθαρίσει από σάπια φύλλα , αλλά δεν ξέρω αν θα μπορούσε να έχει μπει στο σύστημα κάτι τέτοιο. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Jos3ph είπε

Υποθέτω πως το έχεις καθαρίσει από σάπια φύλλα , αλλά δεν ξέρω αν θα μπορούσε να έχει μπει στο σύστημα κάτι τέτοιο. 

Παντα το κανω μια το Οκτώβριο κ μια το Μάιο αλλα δεν νομίζω....

Δημοσ.

Φαντάζομαι ότι τα έκανες απλά τα επαναλαμβάνω για σιγουρια...

Δοκίμασες να πειράξεις τις επιλογέας κατεύθυνσης;

Τσεκαρες ότι τα κλαπέτα των αεραγωγών είναι ανοιχτά, διότι καμία φορά αν το πας για πλύσιμο ειδικά με τις κινήσεις καθαρισμού κλείνουν καταλάθος.

Αν τα έχεις κάνει όλα κ δεν ξεκολλήσουν τότε καλύτερα σε συνεργείο γτ τα εσωτερικά κλαπέτα είναι θέμα...

Δημοσ.

Κλασσικο προβλημα group vag με τα ηλεκτρικα κλαπετα.. κολλανε και δεν αλλαζουν θεση. Θα σου προτεινα για αρχη να πας σε καποιο συνεργειο που εχει εξειδικευση σε air condition κλπ.. αν εισαι Αθηνα νοτια εχω να σου προτεινω.. 

• Like 1
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 19/1/2022 στις 10:50 ΠΜ, boul4ik είπε

Καλημέρα παλικάρια σήμερα εντόπισα οτι οι αεραγωγοι στο αμάξι δεν φυσάνε...Ο μόνος αεραγωγος π στέλνει ζεστό αερα είναι τα πλαϊνά οδηγού συνοδηγού κ το παρμπρίζ ,ενώ πανω απο το cd player και στα πόδια δεν φυσάνε...το αμάξι είναι Audi A3 8p, υπάρχει κάποιο κολπάκι η να το πάω στην αντιπροσωπεία...Ευχαριστώ 

καλησπέρα φίλε επειδή έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα σε audi a3 sedan τι ακριβώς είχε το δικό σου ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...