Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο τι δημιουργουνται αυτοι οι φακελοι,
οι οποιοι ειναι μαλιστα και 'αορατοι'; Τι ρολο παιζουν;
Απο το scandisk;

Ειναι δυνατον σε ολοκαινουργιο καλο φλασακι, να τα βλεπω με ενα τριτο προγραμμα, πχ ftp,
και να τα σβηνω, και να βλεπω οτι ηταν 15gb;
Υπαρχει καποιος τροπος για να μην δημιουργουνται;

Αν ειναι δυνατον, σε καλο καινουργιο φλασακι, να γεμιζει κυριολεκτικα, απο αηδιες των windows.

Δημοσ.

Μπαίνουν τα ορφανά αρχεια  από το chkdsk εάν δεν μπορεί να εντοπίσει πού βρίσκονταν . Found.000 Found.001. Σου έχει ζητησει να κάνεις  checkdisk;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Bax είπε

Μπαίνουν τα ορφανά αρχεια  από το chkdsk εάν δεν μπορεί να εντοπίσει πού βρίσκονταν . Found.000 Found.001. Σου έχει ζητησει να κάνεις  checkdisk;

Ποτε δεν μου εχει ζητησει, αλλωστε ειναι και νεο φλασακι. Αλλα και σχεδον ποτε δεν θυμαμαι να μου ζητησε checkdisk.

Απλα εγω εκανα κανα δυο φορες, γιατι για καποιο λογο το hub που το ειχα συνδεσει εχασε την επαφη με τον υπολογιστη, οποτε αποσυνδεθηκε βιαια.

Μαλλον συνηθως ειναι αχρηστα αρχεια;

Δημοσ.

Αυτά τα αρχεία .CHK είναι θραύσματα κατεστραμμένων δεδομένων.
Αυτό μπορεί να συμβεί όταν ο υπολογιστής χάνει ξαφνικά την τροφοδοσία του ή όταν αφαιρείτε μια μονάδα USB από τον υπολογιστή ενώ εγγράφεται ένα αρχείο σε αυτήν.

• Like 1
Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι στη δουλεια, δεν εχουν ups στους υπολογιστες, οποτε το ρευμα πεφτει συχνα, και προφανως τρωει την ψυχρολουσια και το φλασακι.

Φανταζομαι οτι τα αρχεια αυτα τα δημιουργουν τα windows μετα οταν επανερχεται το ρευμα στον υπολογιστη;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, mindreader είπε

Η αληθεια ειναι οτι στη δουλεια, δεν εχουν ups στους υπολογιστες, οποτε το ρευμα πεφτει συχνα, και προφανως τρωει την ψυχρολουσια και το φλασακι.

Φανταζομαι οτι τα αρχεια αυτα τα δημιουργουν τα windows μετα οταν επανερχεται το ρευμα στον υπολογιστη;

Ναι φυσικά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να οφείλεται και από αυτό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...