Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!

Το αγαπημένο από άποψη μεγέθους και ταχύτητας Honor Play μου έπεσε και έσπασε η οθόνη.

Θα του αλλάξω την οθόνη αλλά λόγω παλαιότητας καταλαβαίνω οτι πρέπει να πάω σε καινούργιο!

Αυτό που αγάπησα είναι οτι το είχα πάρει 230€, ότι είναι πολύ λεπτό ,ότι σε αυτά που έκανα ήταν ταχύτατο και οτι δεν μου κολλούσε ποτέ.

Φωτογραφίες δεν με νοιάζει και τόσο καθώς δεν είμαι του σπορ.

Μπορείτε να μου προτείνεται αν υπάρχει κάποιο έως 300€ με πρώτο κριτήριο να είναι λεπτό και δεύτερο γρήγορο?

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.skroutz.gr/s/30875758/Realme-GT-Master-Edition-5G-6GB-128GB-Voyager-Grey.html 

Σχεδον σα το Honor.

Δεν θα καταλάβεις τίποτα.

Honor Play

176 g
74.3 mm
157.9 mm
7.5 mm 

6.3"
LCD IPS
FHD+
19:9

Realme gt master edition

174 g
73.5 mm
159.2 mm
8.0 mm 

6.43"
Super Amoled
FHD+
20:9

Διετή εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας και το service του είναι στο Ελληνικό.

Επεξ/σία από GATE123
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 19/1/2022 στις 10:10 ΠΜ, JLEE είπε

Καλημέρα!

Το αγαπημένο από άποψη μεγέθους και ταχύτητας Honor Play μου έπεσε και έσπασε η οθόνη.

Θα του αλλάξω την οθόνη αλλά λόγω παλαιότητας καταλαβαίνω οτι πρέπει να πάω σε καινούργιο!

Αυτό που αγάπησα είναι οτι το είχα πάρει 230€, ότι είναι πολύ λεπτό ,ότι σε αυτά που έκανα ήταν ταχύτατο και οτι δεν μου κολλούσε ποτέ.

Μπορείτε να μου προτείνεται αν υπάρχει κάποιο έως 300€ με πρώτο κριτήριο να είναι λεπτό και δεύτερο γρήγορο την ίδια συσκευή είχα φιλαράκιΚαι τώρα έχω το Huawei Mate 20 Pro είναι απίστευτο τηλέφωνο στο συνιστώ ανεπιφύλακτα

Την ίδια συσκευή είχα και εγώ απίστευτο τηλέφωνο πολύ καλό Συμφωνώ μαζί σου όταν το αντικατέστησα πήρα το Huawei Mate 20 Pro τώρα μεταχειρισμένο παίζει στα 200 ευρώ περίπου δεν θα το μετανιώσεις καθόλου Τσέκαρε το πολύ καλό τηλέφωνο

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 19/1/2022 στις 10:10 ΠΜ, JLEE είπε

Καλημέρα!

Μπορείτε να μου προτείνεται αν υπάρχει κάποιο έως 300€ με πρώτο κριτήριο να είναι λεπτό και δεύτερο γρήγορο?

μηπως το εχεις ακομα ψαχνω μητρικη

Δημοσ.
6 ώρες πριν, giorgos zino είπε

μηπως το εχεις ακομα ψαχνω μητρικη

Δυστυχώς το χρησιμοποιώ για backup. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...