JLEE Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Καλημέρα! Το αγαπημένο από άποψη μεγέθους και ταχύτητας Honor Play μου έπεσε και έσπασε η οθόνη. Θα του αλλάξω την οθόνη αλλά λόγω παλαιότητας καταλαβαίνω οτι πρέπει να πάω σε καινούργιο! Αυτό που αγάπησα είναι οτι το είχα πάρει 230€, ότι είναι πολύ λεπτό ,ότι σε αυτά που έκανα ήταν ταχύτατο και οτι δεν μου κολλούσε ποτέ. Φωτογραφίες δεν με νοιάζει και τόσο καθώς δεν είμαι του σπορ. Μπορείτε να μου προτείνεται αν υπάρχει κάποιο έως 300€ με πρώτο κριτήριο να είναι λεπτό και δεύτερο γρήγορο? 1
GATE123 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) https://www.skroutz.gr/s/30875758/Realme-GT-Master-Edition-5G-6GB-128GB-Voyager-Grey.html Σχεδον σα το Honor. Δεν θα καταλάβεις τίποτα. Honor Play 176 g 74.3 mm 157.9 mm 7.5 mm 6.3" LCD IPS FHD+ 19:9 Realme gt master edition 174 g 73.5 mm 159.2 mm 8.0 mm 6.43" Super Amoled FHD+ 20:9 Διετή εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας και το service του είναι στο Ελληνικό. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2022 από GATE123 1
JLEE Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Σε ευχαριστώ πολύ! Φαίνεται όντως πολύ καλή επιλογή!
Kwstasmas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Στις 19/1/2022 στις 10:10 ΠΜ, JLEE είπε Καλημέρα! Το αγαπημένο από άποψη μεγέθους και ταχύτητας Honor Play μου έπεσε και έσπασε η οθόνη. Θα του αλλάξω την οθόνη αλλά λόγω παλαιότητας καταλαβαίνω οτι πρέπει να πάω σε καινούργιο! Αυτό που αγάπησα είναι οτι το είχα πάρει 230€, ότι είναι πολύ λεπτό ,ότι σε αυτά που έκανα ήταν ταχύτατο και οτι δεν μου κολλούσε ποτέ. Φωτογραφίες δεν με νοιάζει και τόσο καθώς δεν είμαι του σπορ. Μπορείτε να μου προτείνεται αν υπάρχει κάποιο έως 300€ με πρώτο κριτήριο να είναι λεπτό και δεύτερο γρήγορο την ίδια συσκευή είχα φιλαράκιΚαι τώρα έχω το Huawei Mate 20 Pro είναι απίστευτο τηλέφωνο στο συνιστώ ανεπιφύλακτα Την ίδια συσκευή είχα και εγώ απίστευτο τηλέφωνο πολύ καλό Συμφωνώ μαζί σου όταν το αντικατέστησα πήρα το Huawei Mate 20 Pro τώρα μεταχειρισμένο παίζει στα 200 ευρώ περίπου δεν θα το μετανιώσεις καθόλου Τσέκαρε το πολύ καλό τηλέφωνο
giorgos zino Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Στις 19/1/2022 στις 10:10 ΠΜ, JLEE είπε Καλημέρα! Το αγαπημένο από άποψη μεγέθους και ταχύτητας Honor Play μου έπεσε και έσπασε η οθόνη. Θα του αλλάξω την οθόνη αλλά λόγω παλαιότητας καταλαβαίνω οτι πρέπει να πάω σε καινούργιο! Αυτό που αγάπησα είναι οτι το είχα πάρει 230€, ότι είναι πολύ λεπτό ,ότι σε αυτά που έκανα ήταν ταχύτατο και οτι δεν μου κολλούσε ποτέ. Φωτογραφίες δεν με νοιάζει και τόσο καθώς δεν είμαι του σπορ. Μπορείτε να μου προτείνεται αν υπάρχει κάποιο έως 300€ με πρώτο κριτήριο να είναι λεπτό και δεύτερο γρήγορο? μηπως το εχεις ακομα ψαχνω μητρικη
JLEE Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 6 ώρες πριν, giorgos zino είπε μηπως το εχεις ακομα ψαχνω μητρικη Δυστυχώς το χρησιμοποιώ για backup. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα