StamTheMan Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Καλημερα αυπνα αλανια. Εχω ψαξει ολο το ιντερνετ,και εχω απογητευτει. Ειμαι χρονια πωλητης στο FBMP,με πολλες δεκαδες πωλησεις. Πολλες φορες εχω δοκιμασει να αξιολογησω καποιο ατομο,αλλα τις πιο πολλες μου εβγαζε σφαλμα. Προσπαθοντας να ανεβασω λιγο τις αξιολογησεις μου με τις τελευταιες πωλησεις μου κατεληξα οτι πλεον δε γινεται. Ειναι εκνευριστικο να βλεπω κακους πωλητες,με υπερβολικες τιμες και γενικα κακη παρουσια,να εχουν ενα σκασμο αξιολογησεις,και εγω να μη μπορω να ανεβασω τις δικες μου. Το λαθος μου ειναι οτι δεν τις κυνηγουσα,καθως ο κοσμος εκει μεσα δεν ειναι εξοικιωμενος με τετοιες διαδικασιες,με το ζορι μπορουν να συννενοηθουν. Εχει καποιος καμια λυση που μπορει να βοηθησει; Παρακαλω οχι θεωριες ή παλιες ιστοριες,μονο οσοι το εχουν κανει ( αν το εχουν κανει ) προσφατα.Εχω κουραστει να διαβαζω λυσεις στο ιντερνετ με ημερομηνιες πολλων ετων πισω. Ευχαριστω.
TheoAlex50 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Το έχω δοκιμάσει πρόσφατα. Σφάλμα έβγαζε και σε εμένα. Είτε ως Πωλητής είτε ως αγοραστής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα