Maurikycli Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 9 ώρες πριν, korakios είπε είναι ότι χειρότερο σε απόδοση απο οτιδήποτε άλλο μέσο ,προσωπικά θα πήγαινα σε κλιματιστικά , ακόμα και με φθηνιάρικα θα πήγαινε στο 1/4 του κόστους ρεύματος Ισχύει το 1/4 αλλά για την κατανάλωση ρεύματος, όχι το κόστος του ρεύματος 1
korakios Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 8 ώρες πριν, jimis_vts είπε Πάντα υπάρχει και υποκειμενική και αντικειμενική. Εμένα ο μηχανολόγος μου έβγαλε απώλειες με το σπίτι ως έχει στη μελέτη. μια χαρά , απλά καταργεί θερμοπομπούς , άσχετα με τις απώλειες , 2020 φτάσαμε δε χρειάζεται να λέμε τα αυτονόητα @Papadgianis πόσα kw έχεις κάψει για θέρμανση ?
Maurikycli Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 14 λεπτά πριν, korakios είπε μια χαρά , απλά καταργεί θερμοπομπούς , άσχετα με τις απώλειες , 2020 φτάσαμε δε χρειάζεται να λέμε τα αυτονόητα @Papadgianis πόσα kw έχεις κάψει για θέρμανση ? Θερμοσυσσωρευτες είπαμε ότι έχει
korakios Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 12 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Θερμοσυσσωρευτες είπαμε ότι έχει ναι το ξέρω , απλά έχουν την ικανότητα να τραβάνε απο νυχτερινό , πάλι είναι στην ίδια κλάση
Papadgianis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, korakios είπε μια χαρά , απλά καταργεί θερμοπομπούς , άσχετα με τις απώλειες , 2020 φτάσαμε δε χρειάζεται να λέμε τα αυτονόητα @Papadgianis πόσα kw έχεις κάψει για θέρμανση ? Γυρω στις 5.500kw λογαριασμος εγκεφαλικο μου χρεωσαν 3 μηνιατικα και εχω προβει σε διακανονισμο. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2022 από Papadgianis
Maurikycli Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, korakios είπε ναι το ξέρω , απλά έχουν την ικανότητα να τραβάνε απο νυχτερινό , πάλι είναι στην ίδια κλάση Πριν δέκα χρόνια είχα δει καταχώρηση για θερμοσυσσωρευτες με αντλία θερμότητας. Δεν ξέρω αν τοποθετήθηκαν κάπου
korakios Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, Papadgianis είπε Γυρω στις 5.500kw είναι αρκετούτσικα ακόμα και με σταθερό πρόγραμμα και νυχτερινό πάντως αν το αέριο εξακολουθεί να είναι ασταθές , σκέψου για τον επόμενο χειμώνα να βάλεις ένα κλιματιστικό ωστε σταδιακά να τα καταργήσεις Spoiler 10 λεπτά πριν, Papadgianis είπε λογαριασμος εγκεφαλικο μου χρεωσαν 3 μηνιατικα και εχω προβει σε διακανονισμο. δες άμεσα το θέμα online/enter και το άλλο θέμα για νυχτερινό επίσης αν είχες ρήτρα αναπροσαρμογής σε άλλο πάροχο διάβασε αυτό
Papadgianis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, korakios είπε είναι αρκετούτσικα ακόμα και με σταθερό πρόγραμμα και νυχτερινό πάντως αν το αέριο εξακολουθεί να είναι ασταθές , σκέψου για τον επόμενο χειμώνα να βάλεις ένα κλιματιστικό ωστε σταδιακά να τα καταργήσεις Στις 19/1/2022 στις 4:14 ΠΜ, csontheline είπε Το πιο εύκολο είναι τα κλιματιστικά και έχουν την βέλτιστη απόδοση. Υπάρχει σχετικό θέμα. Στις 19/1/2022 στις 8:41 ΠΜ, Papadgianis είπε Εχω κλιματιστικο 12000 btu r32 Το εχω δοκιμασει κανει καλη δουλεια αλλα πρεπει να μενει αναμενο για ωρες. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2022 από Papadgianis
korakios Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, Papadgianis είπε Εχω κλιματιστικο 12000 btu r32 Το εχω δοκιμασει κανει καλη δουλεια αλλα πρεπει να μενει αναμενο για ωρες. 24ωρα δουλεύουν τα κλιματιστικά , ανοίγεις φθινόπωρο κλείνεις την άνοιξη το αν αν είναι αποτελεσματικό για το χώρο σου ή αν έχει καλή απόδοση , στο θέμα με τα κλιματιστικά θα βρεις απαντήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα