eirinitam Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Γεια σας ας με βοηθησει καποιος γιατι θα σαλταρω... λοιπον εκανα ένα συμβόλαιο nova fiber 100+ eon tv. Όταν ενεργοποιήθηκε η σύνδεσή μου επικοινώνησα για πρόβλημα που είχα στη γραμμή μου και με ενημέρωσαν ότι η υπηρεσία eon δεν είναι διαθέσιμη για τα νησιά. από τις 15 Νοεμβρίου 2021 που έγινε αίτημα για επικοινωνία να μου κάνουν νέα προσφορά ακόμα περιμένω... Ενώ έχω πάρει κοντά στα 10 τηλέφωνα άκρη δεν έχω βγάλει. απλά μου λένε ότι έχει γίνει αίτημα κ να περιμένω να με καλέσουν. σε ένα από τα πολλά τηλέφωνηματα που τους πήρα με ενημέρωσαν ότι μπορούν να μου στείλουν εξοπλισμό με δορυφορική κ με διαβεβαίωσαν ότι είναι ακριβώς το ίδιο. Όταν ήρθε λοιπόν ο τεχνικός μου ειπε οτι εχει ολα τα καναλια αλλα παίζει μονο live. λοιπόν δεν συμφώνησα γιατί στην ουσία δεν ήταν αυτό που είχα συμφωνήσει στην αρχή. τους πήρα για να σπάσω το συμβόλαιο αλλά μου είπαν ότι δε γίνεται, πρέπει να παραμείνω για 24 μήνες μόνο με σταθερό κ ιντερνέτ. πήγα στο τοπικό κατάστημα όπου τους είπα μα μου βρουν τις συνομιλίες αλλά κ πάλι τίποτα.. δύο μήνες τώρα περιμένω... να σημειωσω οτι οταν Όταν ζήτησα προσφορά για να παω στη νοβα με πήραν σε μισή ωρα ενω τωρα δυο μηνες εχουν πολυ δουλεια. επίσης το ίντερνετ είναι προβληματικο ( ενω στη wind ειχα 24αρι δεν ειχα ιδιαιτερα προβληματα τωρα ολη την ημερα κολλαει και ειναι κ 100αρι υποτιθεται...και όταν περνώ το τεχνικό τμήμα το μόνο που μου λένε να βγάλω για 5 λεπτά το ρούτερ από τη πρίζα... και να βάλω μια οδοντογλυφίδα σε μια τρυπούλα του ρούτερ... τραγελαφικές καταστάσεις )Τι με συμβουλεύεται να κάνω; Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2022 από eirinitam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Γενικά για τις ηχογραφήσεις αργούν αρκετά (όλοι, όχι μόνο η Nova). Εγώ θα έκανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ με πλήρη έκθεση των συμβάντων. Η ΕΕΤΤ απαιτεί να έχεις προσπαθήσει να συνεννοηθείς με τον πάροχο πρώτα, αλλά αφού σε έχουν συνδέσει με Κάιρο, προχώρα το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 στα νησια στην παρουσα κατασταση το eon το δινουν δορυφορικα αλλα δεν εχεις catch up.catch up εχεις απο την εφαρμογη για κινητα. για το vdsl ειναι must να κανεις το παρακατω οποιο παροχο και να εχεις.ειτε εχεις wind ειτε ote ειτε wind ειτε forthnet παιρνεις απο τον ιδιο χαλκο και απο το kv που ανηκει σε ενα παροχο.το 90 τις 100 δεν εχει κανει το παρακατω και μετα λενε δεν παιζει σωστα το vdsl https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf&ved=2ahUKEwjUv6Gx3r_1AhVr7rsIHcbECVYQFnoECAoQAQ&usg=AOvVaw3vs4cBzLFa0Bb0OxlDl0tK On 18/01/2022 at 23:54, eirinitam said: Γεια σας ας με βοηθησει καποιος γιατι θα σαλταρω... λοιπον εκανα ένα συμβόλαιο nova fiber 100+ eon tv. Όταν ενεργοποιήθηκε η σύνδεσή μου επικοινώνησα για πρόβλημα που είχα στη γραμμή μου και με ενημέρωσαν ότι η υπηρεσία eon δεν είναι διαθέσιμη για τα νησιά. από τις 15 Νοεμβρίου 2021 που έγινε αίτημα για επικοινωνία να μου κάνουν νέα προσφορά ακόμα περιμένω... Ενώ έχω πάρει κοντά στα 10 τηλέφωνα άκρη δεν έχω βγάλει. απλά μου λένε ότι έχει γίνει αίτημα κ να περιμένω να με καλέσουν. σε ένα από τα πολλά τηλέφωνηματα που τους πήρα με ενημέρωσαν ότι μπορούν να μου στείλουν εξοπλισμό με δορυφορική κ με διαβεβαίωσαν ότι είναι ακριβώς το ίδιο. Όταν ήρθε λοιπόν ο τεχνικός μου ειπε οτι εχει ολα τα καναλια αλλα παίζει μονο live. λοιπόν δεν συμφώνησα γιατί στην ουσία δεν ήταν αυτό που είχα συμφωνήσει στην αρχή. τους πήρα για να σπάσω το συμβόλαιο αλλά μου είπαν ότι δε γίνεται, πρέπει να παραμείνω για 24 μήνες μόνο με σταθερό κ ιντερνέτ. πήγα στο τοπικό κατάστημα όπου τους είπα μα μου βρουν τις συνομιλίες αλλά κ πάλι τίποτα.. δύο μήνες τώρα περιμένω... να σημειωσω οτι οταν Όταν ζήτησα προσφορά για να παω στη νοβα με πήραν σε μισή ωρα ενω τωρα δυο μηνες εχουν πολυ δουλεια. επίσης το ίντερνετ είναι προβληματικο ( ενω στη wind ειχα 24αρι δεν ειχα ιδιαιτερα προβληματα τωρα ολη την ημερα κολλαει και ειναι κ 100αρι υποτιθεται...και όταν περνώ το τεχνικό τμήμα το μόνο που μου λένε να βγάλω για 5 λεπτά το ρούτερ από τη πρίζα... και να βάλω μια οδοντογλυφίδα σε μια τρυπούλα του ρούτερ... τραγελαφικές καταστάσεις )Τι με συμβουλεύεται να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eirinitam Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Στις 19/1/2022 στις 10:35 ΠΜ, Orestis_G είπε Γενικά για τις ηχογραφήσεις αργούν αρκετά (όλοι, όχι μόνο η Nova). Εγώ θα έκανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ με πλήρη έκθεση των συμβάντων. Η ΕΕΤΤ απαιτεί να έχεις προσπαθήσει να συνεννοηθείς με τον πάροχο πρώτα, αλλά αφού σε έχουν συνδέσει με Κάιρο, προχώρα Όταν τους είπα για ηχογραφήσεις μου είπαν πρέπει να τους πω ημερομηνίες κ ώρες που μίλησα μαζί τους... τραγικοί απλά...Δεν ήξερα ότι μπορεί να γίνει καταγγελία...Μπορεί να βγει άκρη δηλαδή;; Εγώ πάντως επικοινώνησα ξανα μαζί τους κ για Καλή μου τύχη πέτυχα κάποιον κύριο που είχε τη διάθεση να με βοηθήσει κ να μου εξηγήσει.. μου έκανε τη πρόταση για το δορυφορικό εξοπλισμό κ μου είπε ότι στη smart tv που έχω θα έχω Cath up ,Επίσης και σε κινητό η ταμπλετ, μόνο στη τηλεόραση που θα συνδεθεί ο αποκωδικοποιητής δε θα υπάρχει. ελπιζω να ισχύει γιατί ο τεχνικός που είχε έρθει όπως κ οι υπόλοιποι υπάλληλοι που έχω μιλήσει μέχρι τώρα μου έλεγαν μόνο για live πρόγραμμα.. Εμένα περισσότερο απ'όλα με ενδιαφέρει το Cath up γιατί οι ώρες που μπορώ να δω τηλεόραση είναι πολυ συγκεκριμένες. εσείς γνωρίζετε αν ισχύει; αν πάντως μου λένε για ακόμα μια φορά αλλά κ αλλά Ε θα τη κάνω τη καταγγελία να ηρεμήσω 😤 16 ώρες πριν, poulinos είπε στα νησια στην παρουσα κατασταση το eon το δινουν δορυφορικα αλλα δεν εχεις catch up.catch up εχεις απο την εφαρμογη για κινητα. για το vdsl ειναι must να κανεις το παρακατω οποιο παροχο και να εχεις.ειτε εχεις wind ειτε ote ειτε wind ειτε forthnet παιρνεις απο τον ιδιο χαλκο και απο το kv που ανηκει σε ενα παροχο.το 90 τις 100 δεν εχει κανει το παρακατω και μετα λενε δεν παιζει σωστα το vdsl https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support αυτό ήταν το θέμα μου κ εμένα από την αρχή. ότι άλλο συμφώνησα κ άλλο τελικά ισχύει.οφειλε η εταιρία να είχε πιο ενημερωμένους υπαλλήλους.. για μένα το πιο σημαντικό ήταν το Cath up γιατί είναι συγκεκριμένες οι ώρες που μπορώ να δω τηλεόραση.. τώρα μου είπαν ότι στη smart tv θα έχω Cath up ξέρετε αν ισχύει; (έπρεπε να περάσουν δυο μήνες κ τόσα τηλεφωνήματα 😤). γενικότερα από τις συνδέσεις τα καλώδια τα ρούτερ δε σκαμπαζω γι'αυτό μιλούσα κ με τους τεχνικούς. κ ότι μου έλεγαν έκανα.. πάντως να σημειώσω με τη wind που ήταν κ 24αρι δεν ειχα ιδιαίτερο πρόβλημα. θα το μελετήσω και ελπίζω να βγάλω άκρη ☺ ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 4 hours ago, eirinitam said: Όταν τους είπα για ηχογραφήσεις μου είπαν πρέπει να τους πω ημερομηνίες κ ώρες που μίλησα μαζί τους... τραγικοί απλά...Δεν ήξερα ότι μπορεί να γίνει καταγγελία...Μπορεί να βγει άκρη δηλαδή;; Εγώ πάντως επικοινώνησα ξανα μαζί τους κ για Καλή μου τύχη πέτυχα κάποιον κύριο που είχε τη διάθεση να με βοηθήσει κ να μου εξηγήσει.. μου έκανε τη πρόταση για το δορυφορικό εξοπλισμό κ μου είπε ότι στη smart tv που έχω θα έχω Cath up ,Επίσης και σε κινητό η ταμπλετ, μόνο στη τηλεόραση που θα συνδεθεί ο αποκωδικοποιητής δε θα υπάρχει. ελπιζω να ισχύει γιατί ο τεχνικός που είχε έρθει όπως κ οι υπόλοιποι υπάλληλοι που έχω μιλήσει μέχρι τώρα μου έλεγαν μόνο για live πρόγραμμα.. Εμένα περισσότερο απ'όλα με ενδιαφέρει το Cath up γιατί οι ώρες που μπορώ να δω τηλεόραση είναι πολυ συγκεκριμένες. εσείς γνωρίζετε αν ισχύει; αν πάντως μου λένε για ακόμα μια φορά αλλά κ αλλά Ε θα τη κάνω τη καταγγελία να ηρεμήσω 😤 αυτό ήταν το θέμα μου κ εμένα από την αρχή. ότι άλλο συμφώνησα κ άλλο τελικά ισχύει.οφειλε η εταιρία να είχε πιο ενημερωμένους υπαλλήλους.. για μένα το πιο σημαντικό ήταν το Cath up γιατί είναι συγκεκριμένες οι ώρες που μπορώ να δω τηλεόραση.. τώρα μου είπαν ότι στη smart tv θα έχω Cath up ξέρετε αν ισχύει; (έπρεπε να περάσουν δυο μήνες κ τόσα τηλεφωνήματα 😤). γενικότερα από τις συνδέσεις τα καλώδια τα ρούτερ δε σκαμπαζω γι'αυτό μιλούσα κ με τους τεχνικούς. κ ότι μου έλεγαν έκανα.. πάντως να σημειώσω με τη wind που ήταν κ 24αρι δεν ειχα ιδιαίτερο πρόβλημα. θα το μελετήσω και ελπίζω να βγάλω άκρη ☺ ευχαριστώ ειρηνη, ναι το catch up παιζει και στην smart tv και στο κινητο ειτε με την εφαρμογη ειτε απο το site. αλλο το 24αρι αλλο το vdsl. οποιο παροχο και να βαζες θα επαιρνες απο το ιδιο dslam και τον ιδιο χαλκο.αλλα το vdsl ας το πουμε θελει η καλωδιωση να ειναι στην εντελεια χωρις παραλληλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eirinitam Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Στις 21/1/2022 στις 4:51 ΠΜ, poulinos είπε ειρηνη, ναι το catch up παιζει και στην smart tv και στο κινητο ειτε με την εφαρμογη ειτε απο το site. αλλο το 24αρι αλλο το vdsl. οποιο παροχο και να βαζες θα επαιρνες απο το ιδιο dslam και τον ιδιο χαλκο.αλλα το vdsl ας το πουμε θελει η καλωδιωση να ειναι στην εντελεια χωρις παραλληλα. Ναι κατάλαβα ευχαριστώ πολύ. θα μελετήσω αυτό που μου στείλατε να δω αν καταφέρω να τα φτιάξω έτσι όπως πρέπει. ευχαριστώ κ πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 On 03/02/2022 at 21:23, eirinitam said: Ναι κατάλαβα ευχαριστώ πολύ. θα μελετήσω αυτό που μου στείλατε να δω αν καταφέρω να τα φτιάξω έτσι όπως πρέπει. ευχαριστώ κ πάλι α.στον ενικο.:P β.πρεπει να πιανουν λιγο τα χερια σου διοτι θα αναγκαστεις να ανοιξεις τηλεφωνικα πριζακια. το πως θα φτιαχτει η καλωδιωση εχει να κανει με το ποσα πριζακια εχεις μεσα στο σπιτι και ποσα απο ολα αυτα τα πριζακια θες να χρησιμοποιησεις. Οπως και σε ποια πριζα θα μπει το ρουτερ και σε ποια το τηλεφωνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα