ntinosterpsis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα,σήμερα το μεσημέρι όταν μπήκα στο FB είδα ότι έχουν περιορίσει το λογαριασμό μου στο fb για 3 μέρες επειδή ανέβασα ποστ με πορνογραφικό υλικό. Πέρα από ένα ποστ που έκανα για κάτι παιχνίδια στο play,μια εικόνα προφίλ που άλλαξα χθες και ένα ποστ για το τένις, δεν έστειλα ούτε μήνυμα με πορνο ούτε μου έστειλαν κάτι τέτοιο. Γενικά δεν στέλνω και δε μου στέλνουν πορνο . Πριν λίγο μου έστειλε μήνυμα ένας φίλος που και ο ίδιος έχει το ίδιο θέμα με εμένα, ούτε αυτός έστειλε η έλαβε κάτι τέτοιο. Έχει κάποιος άλλος ίδιο θέμα; Έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο; Έλεγξα για να δω αν συνδέθηκε άγνωστη συσκευή και δε βλέπω κάτι. Επίσης έχω two step verification. Επίσης είναι απαράδεκτο που δεν υπάρχει support team να μιλήσεις live.
alan2 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Είμαι πολύ απογοητευμένος με την ασφάλεια του facebook. Εχασα το παλιό μου προφίλ και δεν κατάφερα να συνεννοηθώ με support για να το ανακτήσω.
Nabuko Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 21 λεπτά πριν, ntinosterpsis είπε Έχει κάποιος άλλος ίδιο θέμα; Έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο; Ναι. Έκλεισαν τον λογαριασμό μιας φίλης μου για παιδική πορνογραφία. Τι έκανε? έστειλε φωτό τον μπέμπη σε μια φίλη της μέσω μέσεντζερ. Το 'χουν τερματίσει εκεί στο fb
ntinosterpsis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, alan2 είπε Είμαι πολύ απογοητευμένος με την ασφάλεια του facebook. Εχασα το παλιό μου προφίλ και δεν κατάφερα να συνεννοηθώ με support για να το ανακτήσω. Το τρελό είναι ότι από τη μια λέει ότι έστειλα μήνυμα με πορνο, άρα παρακολουθεί τις συνομιλίες, και από την άλλη λέει για ποστ. Προσωπικά δεν έκανα τίποτα από τα 2. 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Ναι. Έκλεισαν τον λογαριασμό μιας φίλης μου για παιδική πορνογραφία. Τι έκανε? έστειλε φωτό τον μπέμπη σε μια φίλη της μέσω μέσεντζερ. Το 'χουν τερματίσει εκεί στο fb Ούτε μωρό έχω στείλει. Support δεν υπάρχει; Δηλαδή εγώ έχω το στίγμα αυτή τη στιγμή χωρίς να έχω κάνει τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα