Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, maparios είπε

αναμένουμε να μας ενημερώσεις πως όλα πηγαν καλά και πήρες τα χρήματα σου πισω, και άλλη φορά ούτε απέξω!

Οπως τα γραφεις φιλε, ουτε απ'εξω πια απο αυτες τις παραγκες.

• Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, kazantzidis είπε

Συμφωνώ με τον άλλον φίλο... Όπως τα λέει ακριβώς είναι. Αν είναι η δουλειά σου όπως λες, τότε μάλλον δεν ξέρεις την δουλειά σου καλά... Η απλώς δουλεύεις σε σκρουτζομαγαζο και δεν ξέρεις πως δουλεύουν οι επίσημες αντιπροσωπείες😛

Για δωσε λινκ εσυ της τοσιμπα- samsoung- del - χιαομι -αππλε κτλ κτλ που παρεχει DOA σαν κατασκευσατης γιατι ο άλλως την εκανε με ελαφρα πηδηματακια και νομιζει οτι επειδη απέφυγε να απαντήσει γλίτωσε.

Μεγαλοι κατασκευαστες με επισημα σιτε που ειναι ευκολο να το βρεις αν έχεις δικιο όπως λες

Αντιθετα εγω εχω απειρα λινκ απο καταστήματα που διαφημίζουν ΔΟΑ σε ολα τα προιοντα τούς ανεξαρτητου κατασκευάστη.

Στις 20/1/2022 στις 10:47 ΜΜ, SPY_oo7 είπε

Το DOA  ειναι εμπορικη πρακτικη και αφορα παροχη του καταστηματοσ προς τον πελατη του.Δεν ειναι καν υποχρεωτικο απο τον νομο σαν παροχη.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΟΥΝ  DOA.Ο κατασκευαστής παρεχει διετή εγγύηση μεσω του καταστήματος αγορας.DOA της τοσιμπα δεν υπαρχει ουτε της σοσνυ ουτε της σαμσουνγ.Υπαρχει DOA του γερμανου το πλαισιου του ε-σοπ κτλ κτλ...........

Επεξ/σία από SPY_oo7
Δημοσ.

Νομικά ο όρος DOA ΔΕΝ υφίσταται, οπότε δεν υπάρχει λόγος να μαλώνετε. Φυσικά και πολλά από τα μαγικά που αναγράφουν οι κατασκευαστές στους όρους εγγυήσεων τους είναι παράνομα και καταχρηστικά αλλά τα γράφουν με έναν ωραίο όρο ώστε να μην είναι παράνομοι (π.χ. το "οι όροι ισχύουν σε περίπτωση όπου δεν θίγονται οι εκάστοτε ισχύουες εθνικές νομοθεσίες" κλπ κλπ.... και όποιος το φάει αμάσητο το έφαγε ;) )

Φυσικά στην προκειμένη, και για το εν λόγω θέμα του παιδιού, να'χαμε να λέγαμε off-topic συζήτηση γίνεται. Συσκευή με βλάβη Out of the box που σημαίνει ότι δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη. Απομακρυσμένη αγορά. Αρα όλα αυτά μαζί ο ορισμός του "πάρτε το πίσω και δώστε μου άλλο ή τα λεφτά μου".

Σημείωση: επειδή ζητιούνται Links... ΟΚ! Πλάκα κάνουμε τώρα. Γνωστός Κορεάτης κατασκευαστής δηλώνει ότι αν χαλάσει η συσκευή ΑΥΤΟΣ αποφασίζει αν θα σου κάνει επιδιόρθωση, ή αντικατάσταση (και αν θα σου δώσει καινούργια συσκευή ή refurbished ή κάτι άλλο που αυτός ορίζει ότι θεωρεί ότι είναι αντίστοιχο), ή αν θα σε αποζημιώσει και σε ΟΛΕΣ των περιπτώσεων απαλάσεται και από τα έξοδα μεταφοράς, κλπ κλπ κλπ!!! Γιουχουυυυυυυυυυυυ!! Αυτός μπορεί να λέει ότι είναι και εξωγήινος, αλλά έτσι και πάρει κάποιος προιόν του DOA και ξεκινήσει με καταγγελία, έστω και μετά από καιρό, το δίκιο του θα το βρει!

Δημοσ.

Δεν μας ενδιαφερει τι κανουν τα καταστηματα ξεχωριστα. ΑΝ ειναι καποιος τρελος, μπορει να δωσει DOA και 1 χρονο. Μας ενδιαφερει, τι δινουν επισημα η κατασκευαστες. Στο μαγαζι που δουλευω σερβις, εχει μια χαρα λιστα με ολους τους κατασκευαστες ΕΠΙΣΗΜΑ τι δινουν. Πχ η Apple δεν δινει καθολου (παλια εδινε 3 μερες). Η samsung 14-15 αν θυμαμαι καλα. 

Εχουν διαφορές στις μέρες γιατί ο όμιλος ακολουθεί την επίσημη οδηγία των κατασκευαστών (και φυσικα δεν θελει να βαλει απο την τσεπη του λεφτα = παραπανω μερες doa, βλεπε Apple) Αλλιως θα ειχε Apple Ακομα πχ 3 μερες ή 7 ημέρες. 

Αν θες, παιρνεις τηλεφωνο την samsung hellas πχ και ρωτας ποσες μερες δινει doa και θα σου απαντησουν....

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kazantzidis είπε

Δεν μας ενδιαφερει τι κανουν τα καταστηματα ξεχωριστα. ΑΝ ειναι καποιος τρελος, μπορει να δωσει DOA και 1 χρονο. Μας ενδιαφερει, τι δινουν επισημα η κατασκευαστες. Στο μαγαζι που δουλευω σερβις, εχει μια χαρα λιστα με ολους τους κατασκευαστες ΕΠΙΣΗΜΑ τι δινουν. Πχ η Apple δεν δινει καθολου (παλια εδινε 3 μερες). Η samsung 14-15 αν θυμαμαι καλα. 

Εχουν διαφορές στις μέρες γιατί ο όμιλος ακολουθεί την επίσημη οδηγία των κατασκευαστών (και φυσικα δεν θελει να βαλει απο την τσεπη του λεφτα = παραπανω μερες doa, βλεπε Apple) Αλλιως θα ειχε Apple Ακομα πχ 3 μερες ή 7 ημέρες. 

Αν θες, παιρνεις τηλεφωνο την samsung hellas πχ και ρωτας ποσες μερες δινει doa και θα σου απαντησουν....

Εμπορική πολιτική απέναντι στα καταστήματα είναι αυτή πάντως ;) (δεν διαφωνώ φυσικά σε τίποτα από όσα αναφέρεις)

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Eddy_Gordo είπε

Τελικά έχουμε νεότερα; 

H τηλεοραση εχει παραδοθει στα elta courier απο τις 22-01-2022 και ακομη περιμενω να φτασει στα κεντρικα του Γερμανου στον Αυλωνα προκειμενου να της γινει ποιοτικος ελεγχος και να με ενημερωσουν για τα περαιτερω.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, umbrella co. είπε

H τηλεοραση εχει παραδοθει στα elta courier απο τις 22-01-2022 και ακομη περιμενω να φτασει στα κεντρικα του Γερμανου στον Αυλωνα προκειμενου να της γινει ποιοτικος ελεγχος και να με ενημερωσουν για τα περαιτερω.

το στειλες με courier (ακομα και ελτα) και ακομα να παραδοθει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, vaggos231 είπε

το στειλες με courier (ακομα και ελτα) και ακομα να παραδοθει;

Ακριβως. Δυστυχως τα elta courier ειναι το χειροτερο courier που υπαρχει στην Ελλαδα και σε αυτη την περιπτωση δεν ειχα αλλη επιλογη, μιας και μονο με αυτους συνεργαζεται ο Γερμανος. Δεν μου προκαλει εντυπωση ομως, γελοίο καταστημα, γελοίοι συνεργατες.

Επεξ/σία από umbrella co.
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω στειλει απο τις 2/12 ενα τιμολογιο στα κεντρικα του γερμανου και ειναι ακομα προς παραδοση.Χθες ενημερωσα τον γερμανο και η κοπελια δεν το πιστευε οτι δεν εχει παραδοθει ακομα.Με ελτα κουριερ και εγω.

Επεξ/σία από Mr_Terror
Δημοσ.
1 ώρα πριν, umbrella co. είπε

Ακριβως. Δυστυχως τα elta courier ειναι το χειροτερο courier που υπαρχει στην Ελλαδα και σε αυτη την περιπτωση δεν ειχα αλλη επιλογη, μιας και μονο με αυτους συνεργαζεται ο Γερμανος. Δεν μου προκαλει εντυπωση ομως, γελοίο καταστημα, γελοίοι συνεργατες.

Εγώ πάντως τηλεόραση και κουριερ ούτε με σφαίρες! Αν γίνει (που γίνονται με το κιλό) καμία μαγεία κατά τη μεταφορά και σπάσει κανένα πάνελ, μετά αρχίζουν ΤΑ μαγικά για το ποιός φταίει και ποιός θα το φάει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην περίπτωση του αν γίνει μαλακια και στην μεταφορά, έχει κάνει την καταγγελία του, έχει κρατήσει αρχείο. Απλώς μετά μπλέκεται και ο ΕΛΤΑ.xD

Ένα ρδελομπου (προσβαλλουμε και τους οίκους ανοχής που ουσιαστικά έχουν μια οργάνωση)

Θα βρει την άκρη του πάντως από την στιγμή που κινήθηκε νομικά εναντίον τους.

Καλή υπομονή man, σε κανέναν δεν εύχεσαι να του τυχει κάτι ανάλογο με συσκευές και τέτοιες αλυσίδες "καταστηματων".

Το μόνο που σου δίνω λάθος σε αυτή την υπόθεση που διαβάζω εδώ και τόσες σελίδες είναι ότι δεν έκανες κατευθείαν καταγγελία όταν είδες τον τεχνικό που ήρθε στον χώρο σου να φεύγει σφυριζοντας. Ξαναλέω, θα βρεις το δίκιο σου απλώς άργησε λίγο να πάρει μπρος η επιθετικοτητα και η εγρήγορση που επιβάλλεται όταν έχεις απέναντι αυτά τα σκουπίδια.

Επεξ/σία από Alex21121988
Δημοσ.
6 ώρες πριν, yositosi είπε

Εγώ πάντως τηλεόραση και κουριερ ούτε με σφαίρες! Αν γίνει (που γίνονται με το κιλό) καμία μαγεία κατά τη μεταφορά και σπάσει κανένα πάνελ, μετά αρχίζουν ΤΑ μαγικά για το ποιός φταίει και ποιός θα το φάει

Εχω βγαλει φωτογραφιες που δειχνουν πως η τηλεοραση ηταν αθικτη οταν τους την εστειλα (μεσα στην εργοστασιακη συσκευασια). Το αν θα τις δεχθουν ειναι αλλο θεμα βεβαια. Διαφορετικα δεν γινοταν να την παραλαβουν, μονο ετσι δεχονται να την επιστρεψω, και φυσικα θα της κανουν και ποιοτικο ελεγχο! που? στη χαλασμενη τηλεοραση! μην τυχον και ξεχασα να συσκευασω ολα τα παρελκομενα της!

4 ώρες πριν, Alex21121988 είπε

Στην περίπτωση του αν γίνει μαλακια και στην μεταφορά, έχει κάνει την καταγγελία του, έχει κρατήσει αρχείο. Απλώς μετά μπλέκεται και ο ΕΛΤΑ.xD

Ένα ρδελομπου (προσβαλλουμε και τους οίκους ανοχής που ουσιαστικά έχουν μια οργάνωση)

Θα βρει την άκρη του πάντως από την στιγμή που κινήθηκε νομικά εναντίον τους.

Καλή υπομονή man, σε κανέναν δεν εύχεσαι να του τυχει κάτι ανάλογο με συσκευές και τέτοιες αλυσίδες "καταστηματων".

Το μόνο που σου δίνω λάθος σε αυτή την υπόθεση που διαβάζω εδώ και τόσες σελίδες είναι ότι δεν έκανες κατευθείαν καταγγελία όταν είδες τον τεχνικό που ήρθε στον χώρο σου να φεύγει σφυριζοντας. Ξαναλέω, θα βρεις το δίκιο σου απλώς άργησε λίγο να πάρει μπρος η επιθετικοτητα και η εγρήγορση που επιβάλλεται όταν έχεις απέναντι αυτά τα σκουπίδια.

Πραγματικα αθλια εταιρεια (Γερμανος) και τρισαθλιοι συνεργατες (elta courier). Ειναι να μην μπλεξεις, δυστυχως. Τωρα πια μονο υπομονη μπορω να κανω και να ελπιζω πως δεν θα φτασει σπασμενη η τηλεοραση σε αυτους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...