Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, giantzeron είπε

Εγω που εχω φοιτητικο νουμερο απο wind ( χωρις να ειμαι βεβαια φοιτητης ) μπορω να το δηλωσω ως φοιτητκο ;; 

Όχι, χρειάζεται πάσο φοιτητικό 

Δημοσ.

Γειά σας. 

Παρήγγειλα την προσφορά με φορητοτητα. 

Μπορώ να παρακολουθήσω κάπου την εξέλιξη της παραγγελίας; 

Αν κατάλαβα καλά, θα μου έρθει Sim, θα ανεβάσω δικαιολογητικά κ θα ενεργοποιηθεί. 

Σωστά κατάλαβα; 

Ευχαριστώ πολύ 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, macoc162 είπε

ξέρουμε τι γίνετε με τα 100gb? Όταν ρώτησα την εξυπηρέτηση η απάντηση ήταν αν βάλατε το κωδικό μέχρι 11/2 θα μπούν.

Κι εδώ δεν έχουν μπει ακόμα. Αγόρασα το νούμερο 20/1 και το ενεργοποίησα 23/1.

• Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Εμενα ηρθε ενα sms . " H ενεργοπ. δεν ειναι εφικτη λογο ασυμβατοτητας με το προγραμμα χρησης "

Κατευθειαν μετα την ενεργοποιηση ή μερες μετα;

Δημοσ.

Τα έλαβε κανείς ακόμα; Μίλησα μόλις με το τσατ, έλεγξαν τον αριθμό μου και δεν βλέπουν τέτοια προσφορά ενεργοποιημένη στον αριθμό αυτό. Το προώθησε για περαιτέρω έλεγχο...

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Giama είπε

Τα έλαβε κανείς ακόμα; Μίλησα μόλις με το τσατ, έλεγξαν τον αριθμό μου και δεν βλέπουν τέτοια προσφορά ενεργοποιημένη στον αριθμό αυτό. Το προώθησε για περαιτέρω έλεγχο...

Δεν έχουν μπει ακόμα. 2 φορές μίλησα με το chat και η απάντηση ήταν η ίδια. Μέχρι τις 11/2 θα μπούν

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, macoc162 είπε

Δεν έχουν μπει ακόμα. 2 φορές μίλησα με το chat και η απάντηση ήταν η ίδια. Μέχρι τις 11/2 θα μπούν

Ευχαριστώ για την απάντηση. Υποτίθεται θα με πάρουν τηλέφωνο σύντομα αφού το ελέγξουν, θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα.

Δημοσ.

Υποτιθεται μέχρι σήμερα πρέπει να μπουν. Μίλησα κι εγώ εχθές με το τσατ. Με ρώτησαν αν έβαλα τον κωδικό όταν παρηγγειλες την κάρτα. 
Ε τότε μ λέει μέχρι αύριο θα σας μπουν. 
Για να δούμε. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...