ppmarkos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μου ηρθε το παρακάτω μήνυμα για παραγγελία cu νέου αριθμού ή και φορητότητας. ΔΩPO 100GB ΓIA 3 MHNEΣ MONO ΓIA ΣENA AΠO TO VODAFONE CU! ΠAPE ONLINE NEA CU SIM KAI ΓPAΨE ''100'' ΣTO KOYΠONI ΠPOΣΦOPAΣ EΔΩ: https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/online/ IΣXYEI ΓIA ΠAPAΓΓEΛIEΣ EΩΣ 31/1. TO ΔΩPO ΘA AΠOΔOΘEI MEXPI 11/2 Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2022 από ppmarkos 2 1
elpenor Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Στο σπίτι μου στην Αθήνα όλη τη διάρκεια της μέρας η Vodafone δεν περνάει τα 3Mbit (max 60Μbit στη μέση της νύχτας) ενώ ο OTE είναι στα 350Mbit+ σταθερά.... Στο Αργοστόλι είναι στα 20-30 άσχετα από την ώρα. Όσοι θέλουν την προσφορά ας δουν πρώτα πόσο ποιάνει στο δικό τους σπίτι γιατί με 2-3Mbit δεν γίνεται δουλειά.... 1
link67 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 33 λεπτά πριν, elpenor είπε Στο σπίτι μου στην Αθήνα όλη τη διάρκεια της μέρας η Vodafone δεν περνάει τα 3Mbit (max 60Μbit στη μέση της νύχτας) ενώ ο OTE είναι στα 350Mbit+ σταθερά.... Στο Αργοστόλι είναι στα 20-30 άσχετα από την ώρα. Όσοι θέλουν την προσφορά ας δουν πρώτα πόσο ποιάνει στο δικό τους σπίτι γιατί με 2-3Mbit δεν γίνεται δουλειά.... Αυτό εννοείται ισχύει για όλες τις εταιρείες, αν είσαι σε μέρος που έχει χαμηλή ταχύτητα δεν έχει νόημα η αγορά εκτός κι αν είναι σούπερ προσφορά. 3
Giama Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ppmarkos είπε Μου ηρθε το παρακάτω μήνυμα για παραγγελία cu νέου αριθμού ή και φορητότητας. ΔΩPO 100GB ΓIA 3 MHNEΣ MONO ΓIA ΣENA AΠO TO VODAFONE CU! ΠAPE ONLINE NEA CU SIM KAI ΓPAΨE ''100'' ΣTO KOYΠONI ΠPOΣΦOPAΣ EΔΩ: https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/online/ IΣXYEI ΓIA ΠAPAΓΓEΛIEΣ EΩΣ 31/1. TO ΔΩPO ΘA AΠOΔOΘEI MEXPI 11/2 Μόλις βάλεις τον κωδικό προσφοράς 100 γράφει "Ο κωδικός ισχύει για φοιτητές" και από κάτω "600' λεπτά + 600 SMS για όσο είσαι φοιτητής + EXTRA ΔΩΡΟ 100GB". Δεν είμαι φοιτητής, θα το δοκιμάσω όμως να δω τι θα γίνει, αν δηλαδή απλά θα δώσει τα 100GB χωρίς τα 600' και 600 SMS ή αν δεν θα δώσει τίποτα. Edit: Δεν προχωράει τελικά η παραγγελία αν δεν αφαιρέσεις τον κωδικό, εάν δεν είσαι φοιτητής. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2022 από Giama
h3342 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, Giama είπε Μόλις βάλεις τον κωδικό προσφοράς 100 γράφει "Ο κωδικός ισχύει για φοιτητές" και από κάτω "600' λεπτά + 600 SMS για όσο είσαι φοιτητής + EXTRA ΔΩΡΟ 100GB". Δεν είμαι φοιτητής, θα το δοκιμάσω όμως να δω τι θα γίνει, αν δηλαδή απλά θα δώσει τα 100GB χωρίς τα 600' και 600 SMS ή αν δεν θα δώσει τίποτα. Edit: Δεν προχωράει τελικά η παραγγελία αν δεν αφαιρέσεις τον κωδικό, εάν δεν είσαι φοιτητής. αν συμπληρωσεις οτι εισαι φοιτητης δεν θα στην στειλουν την καρτα λες? 😅 λεω να δοκιμασω να βαλω φοιτητης και αντικαταβολη
GREG10ARIS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δόκιμασε κάποιος μη φοιτητής να δηλώσει φοιτητής να μας πει αν το δέχεται; 1
ppmarkos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Giama είπε Μόλις βάλεις τον κωδικό προσφοράς 100 γράφει "Ο κωδικός ισχύει για φοιτητές" και από κάτω "600' λεπτά + 600 SMS για όσο είσαι φοιτητής + EXTRA ΔΩΡΟ 100GB". Δεν είμαι φοιτητής, θα το δοκιμάσω όμως να δω τι θα γίνει, αν δηλαδή απλά θα δώσει τα 100GB χωρίς τα 600' και 600 SMS ή αν δεν θα δώσει τίποτα. Edit: Δεν προχωράει τελικά η παραγγελία αν δεν αφαιρέσεις τον κωδικό, εάν δεν είσαι φοιτητής. Έχεις δίκιο. Το εκανα κι εγώ τώρα και βγάζει την επιλογή που λες χωρίς να προχωράει. Ωστόσο εγώ πρόλαβα όταν πόσταρα αυτό το θέμα και την παρηγγειλα με τον κωδικό 100. Τι θα έρθει δεν ξέρω… Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2022 από ppmarkos
samniotis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 λογικά αν παραγγείλεις φοιτητικό και δεν στείλεις δικαιολογητικά, δεν στο ενεργοποιούν Spoiler 1. Όταν παραλάβω την κάρτα sim, τι πρέπει να κάνω; Όταν παραλάβεις την κάρτα sim από τον courier, τσέκαρε τα email/sms σου και σίγουρα θα έχεις λάβει ένα link για να επισυνάψεις τα δικαιολογητικά σου. Πάτησε το και ανέβασε σε φωτογραφία τα παρακάτω δικαιολογητικά: Ταυτότητα/Διαβατήριο μπροστινή και πίσω όψη Εάν είσαι φοιτητής πρέπει να επισυνάψεις και το φοιτητικό πάσο, μπροστινή και πίσω όψη Την υπεύθυνη δήλωση που έλαβες αφού πρώτα την υπογράψεις Φρόντισε οι φωτογραφίες να είναι καθαρές και να φαίνονται ευκρινώς τα στοιχεία σου. Εάν δεν επισυνάψεις ευκρινή και σωστά δικαιολογητικά η αίτηση δεν θα μπορέσει να προχωρήσει και θα κληθείς να τα ανεβάσεις ξανά προκειμένου να ενεργοποιηθεί το νούμερο. Αφού ανεβάσεις τα σωστά δικαιολογητικά, το νούμερο σου θα είναι έτοιμο εντός 2 εργάσιμων ημερών. Θα ενημερωθείς με σχετικό email. 1
ppmarkos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, samniotis είπε λογικά αν παραγγείλεις φοιτητικό και δεν στείλεις δικαιολογητικά, δεν στο ενεργοποιούν Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου 1. Όταν παραλάβω την κάρτα sim, τι πρέπει να κάνω; Όταν παραλάβεις την κάρτα sim από τον courier, τσέκαρε τα email/sms σου και σίγουρα θα έχεις λάβει ένα link για να επισυνάψεις τα δικαιολογητικά σου. Πάτησε το και ανέβασε σε φωτογραφία τα παρακάτω δικαιολογητικά: Ταυτότητα/Διαβατήριο μπροστινή και πίσω όψη Εάν είσαι φοιτητής πρέπει να επισυνάψεις και το φοιτητικό πάσο, μπροστινή και πίσω όψη Την υπεύθυνη δήλωση που έλαβες αφού πρώτα την υπογράψεις Φρόντισε οι φωτογραφίες να είναι καθαρές και να φαίνονται ευκρινώς τα στοιχεία σου. Εάν δεν επισυνάψεις ευκρινή και σωστά δικαιολογητικά η αίτηση δεν θα μπορέσει να προχωρήσει και θα κληθείς να τα ανεβάσεις ξανά προκειμένου να ενεργοποιηθεί το νούμερο. Αφού ανεβάσεις τα σωστά δικαιολογητικά, το νούμερο σου θα είναι έτοιμο εντός 2 εργάσιμων ημερών. Θα ενημερωθείς με σχετικό email. Στην επιλογή για φοιτητής έβαλα όχι… Δεν ζήτησε κάτι άλλο όπως κάνει τώρα στο επόμενο βήμα. Ήδη η κάρτα είναι προς παράδοση… Πως θα μάθω αν ισχύει η προσφορά αλλιώς να μην παραλάβω..
ppmarkos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Μετά από επικοινωνία που είχα μέσω email στη βοντα, απάντησαν ότι η προσφορά είναι για όλους..Τους ειπα να ελέγξουν το σύστημα τους και το πρόβλημα ακριβως που υπάρχει. Θα το ελέγξουν και θα επανέλθουν. Ωστόσο παρέλαβα πριν μισή ώρα, τους έστειλα μόνο ταυτότητα και την υπεύθυνη δήλωση που μου ζήτησαν και μόλις ενεργοποιήθηκε! 1
ozzo Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, ppmarkos είπε Μετά από επικοινωνία που είχα μέσω email στη βοντα, απάντησαν ότι η προσφορά είναι για όλους..Τους ειπα να ελέγξουν το σύστημα τους και το πρόβλημα ακριβως που υπάρχει. Θα το ελέγξουν και θα επανέλθουν. Ωστόσο παρέλαβα πριν μισή ώρα, τους έστειλα μόνο ταυτότητα και την υπεύθυνη δήλωση που μου ζήτησαν και μόλις ενεργοποιήθηκε! Τι έγινε τελικά? Τι σου έδωσαν για data και χρόνο ομιλίας?
Rino1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 To προσπάθησα κι εγώ τώρα και παίζει και σε μη φοιτητές. Μου πήρε το 100 1 1
GREG10ARIS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Όλα καλά μπαίνει και σε μη φοιτητές τελικά
ppmarkos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Η κάρτα έχει σχέδον μηδενιστεί. 0,90 υπόλοιπο. Έχουν ενεργοποιήσει το Combo L και το Surf Email. Τα 100gb θα μπουν μέχρι 11/02
ParafronGR Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Να γράψουν όσοι παραλάβουν και τα ακουστικά !!!! Ουπς, Λάθος προσφορά 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις