Προς το περιεχόμενο

Οι Αμερικάνικες αεροπορικές εταιρείες προειδοποιούν ότι τα δίκτυα C-Band 5G ενδέχεται να προκαλέσουν συμβάν με καταστροφικές συνέπειες

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, pavlitakis είπε

Η ανάγκη είναι η μητέρα της εξέλιξης. Μην παραφράζουμε φιλοσοφικές απόψεις. Όταν μπαίνω σε ένα αεροπλάνο λέω ευχαριστώ που μπορώ να πληρώσω το εισιτήριο στον εαυτό μου και στις ικανότητες μου να έχω το εισόδημα μου. Ευχαριστώ δεν λέω πουθενά γιατί κανείς δεν μου κάνει χάρη ούτε μου έχει δώσει κάτι χωρίς αντάλλαγμα.

Κατ επέκταση μια εταιρεία για να έχει άδεια να πετάει και να μην πέφτουν τα αεροπλάνα, πρέπει να έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές. Δεν γνωρίζω αυτές τις προδιαγραφές και απλώς σχολιάζω στην ανάρτηση, παραθέτοντας την άποψη μου, για το αστείο της ανακάλυψης, σε σχέση με τον χρόνο εμφάνισης του 5.

Άρα δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για το τι κάνει η FAA και η κάθε αντίστοιχη των υπολοίπων κρατών αλλά με τυπική ελληνική ευκολία μπορείς να τους βγάλεις άχρηστους, ανίκανους και ανθρώπους σε λάθος θέσεις. 

Μοντέρνος ελληνικός πονοκέφαλος. 

Επεξ/σία από skritikos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, skritikos είπε

Άρα δεν έχει την παραμικρή ιδέα για το τι κάνει η FAA και η κάθε αντίστοιχη των υπολοίπων κρατών αλλά με τυπική ελληνική ευκολία μπορείς να τους βγάλεις άχρηστους, ανίκανους και ανθρώπους σε λάθος θέσεις. 

Μοντέρνος ελληνικός πονοκέφαλος. 

Μην το παίρνεις προσωπικά. Για να πετάνε τα αεροπλάνα έχουν εργαστεί σκληρά εκατομμύρια άνθρωποι πιο πριν. Ναι εκατομμύρια γιατί ακόμα και μία μικρή βίδα έχει πολλές ώρες μελέτης.

Επομένως το να λέμε ότι όλα βασίζονται σε μία εταιρεία, η οποία συμμετέχει μαζί με άλλες σε αυτές που καθορίζουν τις συχνότητες λειτουργίας του ασυρμάτου του αεροπλάνου, είναι λάθος άποψη.

Θα έλεγα ότι εσύ ανήκεις στον μοντέρνο ελληνικό πονοκέφαλο, όπου δεν επιτρέπεται η άποψη, η οποία είναι αντίθετη με τη δική μας, ειδικά χωρίς επιχειρήματα.

Φτιάχνουμε μία ομάδα η οποία λέγεται φυσαλίδα, ζούμε μέσα κει και κάνουμε ομαδικές επιθέσεις σε όσους δεν συμφωνούν, προστατεύοντας τη δικιά μας φυσαλίδα να μη σκάσει.

Η πεμπτουσία της δημοκρατίας δεν είναι να συμφωνούμε όλοι, αλλά να δίνουμε δικαίωμα ακόμα και στις μικρότερες μειοψηφίες να εκφράζουν τη γνώση τους, γιατί όλα έχουν ξεκινήσει από έναν άνθρωπο που είχε την ιδέα.

Επεξ/σία από pavlitakis

Εμεις οινγνωστες δηλ. τα ξεραμε αυρα και τα κοινοποιουσαμε.

Κατι δηθεν μοντερνοι σπουδασμενοι  με σουπερ ντουπερ πτυχια ΕΠΑΛ, και περισπουδαστο υφος λεγανε μπουρδες περι προοδου και σωτηριας της aνθρωποτητας με το 5g...κλασσικοι ξερολες 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...