Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, θέλω βοήθεια για να στήσω έναν υπολογιστή για δουλειές γραφειου και gaming για παιχνίδια απο minecraft εως apex legends. Το budget μου ειναι 500 (αμα βγει λιγο παραπάνω δεν πειράζει) απο το παλιό μου pc εχω μονο εναν WDC WDS240G2G0A-00JH30 (SSD) και εναν hdd 1tb. Θα ήθελα οι επιδοσεις να όσο καλύτερες γίνεται με αυτά τα χρήματα.

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, adtakhs είπε

Στήσε ένα συστηματάκι με των 5600g. Είναι το καλύτερο που μπορείς να φτιάξεις.

Αυτον τον επεξεργαστή θα πάρω, απο εκει και περα δεν ξερω τα υπόλοιπα κομμάτια 

Επεξ/σία από Bill2006
Δημοσ.

Μη με παρεξηγήσεις και συγνώμη για την παρατήρηση...

Τρίτο κατά σειρά (ίδιο) θέμα, το ένα στο ενσωμάτωσαν οι Mods αν δεν απατώμαι.

Ξεκίνησες ζητώντας γνώμη για το build με τον 10105.

Σου εξήγησα οτι με τα ίδια λεφτά φτιάχνεις Intel 11th ή 5600g ανάλογα με το που και ποιός θα κάνει την σύνθεση. (2 φορές καλύτερα μηχανήματα από αυτό που κοιτούσες)

Παρόλο τις προτάσεις φέρνεις ερώτηση για I5 4th gen στα 450(!).

Σήμερα πάλι, τι ακριβώς (ξανά) ρωτάς;

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Σου εξήγησα οτι με τα ίδια λεφτά φτιάχνεις Intel 11th ή 5600g ανάλογα με το που και ποιός θα κάνει την σύνθεση. (2 φορές καλύτερα μηχανήματα από αυτό που κοιτούσες)

Kαλησπέρα και καμια παρεξήγηση, δικο μου λαθος τωρα είδα την προταση σου στο αρχικό post κα μαλιστα ενα μελος με βοήθησε και σε μυνημα, απλα ήθελα να σιγουρευτώ καθώς δεν ξερω απο συστήματα και ηθελα να δω και τις αλλες επιλογες αλλων ατομων

2 λεπτά πριν, adtakhs είπε

Ευχαριστώ παρά πολυ για την βοήθεια 

Επεξ/σία από Bill2006
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θες να πας σε FULL ATX κουτί, τότε παίρνεις τα παρακάτω

μητρική MSI B450 TOMAXAWK MAX II

https://www.skroutz.gr/s/26231145/MSI-B450-Tomahawk-Max-II-Motherboard-ATX-με-AMD-AM4-Socket.html?from=catspan

Aerocool Hive FRGB v3 Gaming Midi Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο Μαύρο

https://www.skroutz.gr/s/24945113/Aerocool-Hive-FRGB-v3-Gaming-Midi-Tower-Κουτί-Υπολογιστή-με-Πλαϊνό-Παράθυρο-Μαύρο.html

Επεξ/σία από adtakhs
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, adtakhs είπε

Αν θες να πας σε FULL ATX κουτί, τότε παίρνεις τα παρακάτω

μητρική MSI B450 TOMAXAWK MAX II

https://www.skroutz.gr/s/26231145/MSI-B450-Tomahawk-Max-II-Motherboard-ATX-με-AMD-AM4-Socket.html?from=catspan

Aerocool Hive FRGB v3 Gaming Midi Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο Μαύρο

https://www.skroutz.gr/s/24945113/Aerocool-Hive-FRGB-v3-Gaming-Midi-Tower-Κουτί-Υπολογιστή-με-Πλαϊνό-Παράθυρο-Μαύρο.html

👍 Ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Εγω του εστησα 2 κομματια φιλε μου Νικολα για να αποφυγει τα μεταφορικα απο οποιοδηποτε καταστημα επαιρνε τα πραγματα παιρνοντας τα απο το eshop το οποιο εχει κοντα του και θα γλυτωνε τα μεταφορικα , αλλα οπως ειπες και συ , ανοιγει θεμα το ενα πισω απο το αλλο και γω θα συμπληρωσω απλα οτι αυτον τον τοπο η νεολαια δεν προκειται να τον σωσει ουτε σε 10000 χρονια.

1063616378_intelE-shopgr.png.baee2fb5eff4a1546dd58a8e3c815482.png

1040660710_amd16gbE-shopgr.png.e65bd32e425e7b2380118986d9e699f9.png

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Εγω του εστησα 2 κομματια φιλε μου Νικολα για να αποφυγει τα μεταφορικα απο οποιοδηποτε καταστημα επαιρνε τα πραγματα παιρνοντας τα απο το eshop το οποιο εχει κοντα του και θα γλυτωνε τα μεταφορικα , αλλα οπως ειπες και συ , ανοιγει θεμα το ενα πισω απο το αλλο και γω θα συμπληρωσω απλα οτι αυτον τον τοπο η νεολαια δεν προκειται να τον σωσει ουτε σε 10000 χρονια.

1063616378_intelE-shopgr.png.baee2fb5eff4a1546dd58a8e3c815482.png

1040660710_amd16gbE-shopgr.png.e65bd32e425e7b2380118986d9e699f9.png

Χίλια συγνώμη αμα σας έκανα να αισθανθείτε άσχημα, μπείτε ομως και λιγο στην θεση μου, ειμαι καινουργιος εδω χωρις να ξερω πως λειτουργει η κατάσταση και μου στελνει μυνημα ενα άγνωστος οπου προσφέρεται να βοηθήσει, λογικο ειναι να ειμαι καχύποπτος. Επίσης τα πρωτα δυο θεματα ηταν απλα για να παρω μια γνωμη για ετοιμα συστήματα, συγνώμη που δεν ήξερα οτι δεν πρεπει να ανοιγεις θέματα συχνά, οσο ζω μαθαίνω. Τελος σας ευχαριστω πολυ για την βοήθεια καθως με βοηθήσατε παρα πολυ και σας ζητω συγνώμη 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Bill2006 είπε

Χίλια συγνώμη αμα σας έκανα να αισθανθείτε άσχημα, μπείτε ομως και λιγο στην θεση μου, ειμαι καινουργιος εδω χωρις να ξερω πως λειτουργει η κατάσταση και μου στελνει μυνημα ενα άγνωστος οπου προσφέρεται να βοηθήσει, λογικο ειναι να ειμαι καχύποπτος. Επίσης τα πρωτα δυο θεματα ηταν απλα για να παρω μια γνωμη για ετοιμα συστήματα, συγνώμη που δεν ήξερα οτι δεν πρεπει να ανοιγεις θέματα συχνά, οσο ζω μαθαίνω. Τελος σας ευχαριστω πολυ για την βοήθεια καθως με βοηθήσατε παρα πολυ και σας ζητω συγνώμη 

Δεν με ενδιαφερει το αν παρεις κατι η οχι με ενδιαφερει οτι παιδευεις πρωτα τον εαυτο σου χωρις να το καταλαβαινεις και ολους οσους προσπαθουν να σε βοηθησουν , μπορεις να πας σε εναν κωτσοβολο και να παρεις ενα ετοιμο η ενα playstation αλλα μη παιδευεις η κοροιδευεις καποια ατομα απο δω μεσα

Απο δω και περα οποιος ανοιγει για το ιδιο πραγμα 2η φορα θεμα θα κανω αναφορα ασχετα αν δεν το θελω

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Bill2006 είπε

Όσοι σου απάντησαν είναι από τους πιο ψαγμενους και έμπειρους πάντα θα σου δώσουν σωστές και vfm επιλογές με τα υπέρ και τα κατά τους 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Nik1239 είπε

Όσοι σου απάντησαν είναι από τους πιο ψαγμενους και έμπειρους πάντα θα σου δώσουν σωστές και vfm επιλογές με τα υπέρ και τα κατά τους 

Αυτο κατάλαβα αλλα δυστυχώς αργά, στην αρχη ήμουν πολύ καχύποπτος καθως σπανια σε βοηθάει καποιος τοσο πολύ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...