Προς το περιεχόμενο

Ticket Compliments

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Μου προτεινε η εταιρια που εργαζομαι να μου δωσει δωροκαρτα των 300 ευρω μια ανα χρονο. Αυτη φορολογειται? Η εταιρια τα περναει στα εξοδα της? Εχει ασφαλιστικες εισφορες? 

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 5/10/2023 στις 12:13 ΜΜ, Justelene235 είπε

Καλησπέρα σας,

Μου προτεινε η εταιρια που εργαζομαι να μου δωσει δωροκαρτα των 300 ευρω μια ανα χρονο. Αυτη φορολογειται? Η εταιρια τα περναει στα εξοδα της? Εχει ασφαλιστικες εισφορες? 

Δεν φορολογείται, η εταιρεία την περνάει στα έξοδα της, δεν έχει ασφαλιστικές εισφορές.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δεν ειδα αν έχει απαντηθεί, αλλα μιας και έψαξα αρκετά, νομίζω ότι ισχύουν τα παρακάτω:

• Ticket Compliments μπορείς να κάνεις ONLINE συναλλαγές μόνο μέχρι 50 ευρώ
  • Χρησιμοποιούνται μόνο σε επιχειρήσεις με ελληνικό ΑΦΜ

Η εταιρία μου, μου είχε δώσει αρκετές κάρτες των 150 ευρώ, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω τις αγορές που θέλω διαδικτυακά.

Έλυσα τον γρίφο κάνοντας το παρακάτω:

• Κάνεις λογαριασμό σε Viva Wallet
  • Περνάς χρηματα στο Wallet σου (50 ευρώ την φορά, με μια μικρή προμήθεια) από όλες τις κάρτες
  • Στέλνεις από το Wallet σου είτε σε IBAN είτε σε Revolut χρησιμοποιώντας την Viva Wallet ψηφιακή Mastercard όλο το ποσό
  • Thanks 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Ninjamaikanos είπε

Δεν ειδα αν έχει απαντηθεί, αλλα μιας και έψαξα αρκετά, νομίζω ότι ισχύουν τα παρακάτω:

Η εταιρία μου, μου είχε δώσει αρκετές κάρτες των 150 ευρώ, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω τις αγορές που θέλω διαδικτυακά.

• Περνάς χρηματα στο Wallet σου (50 ευρώ την φορά, με μια μικρή προμήθεια) από όλες τις κάρτες
  • Στέλνεις από το Wallet σου είτε σε IBAN είτε σε Revolut χρησιμοποιώντας την Viva Wallet ψηφιακή Mastercard όλο το ποσό

Το αυτό, ισχύει και με Ticket Restaurant?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε

Το αυτό, ισχύει και με Ticket Restaurant?

Δεν το εχω δοκιμασει, ποντάρω όμως στο οχι, γιατι η Ticket Restaurant κοιτάζει το MerchantID, ειναι ένας κωδικός που ορίζει τι είδους επιχείρηση ειναι η κάθε μία, και η Ticket Restaurant ειναι valid μονο για συγκεκριμένους κωδικούς που αφορούν πχ Σουπερ μαρκετ, Καφε, Εστιατορια κλπ, αρα δεν νομιζω να περνάει στην Viva.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Ninjamaikanos είπε

Δεν το εχω δοκιμασει, ποντάρω όμως στο οχι, γιατι η Ticket Restaurant κοιτάζει το MerchantID, ειναι ένας κωδικός που ορίζει τι είδους επιχείρηση ειναι η κάθε μία, και η Ticket Restaurant ειναι valid μονο για συγκεκριμένους κωδικούς που αφορούν πχ Σουπερ μαρκετ, Καφε, Εστιατορια κλπ, αρα δεν νομιζω να περνάει στην Viva.

Σε ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ninjamaikanos είπε

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου, μία ερώτηση, θυμάσαι τι προμήθεια σου κρατάει?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τωρα μιλαω με εκπροσωπο της Ελπεντισον για την ticket compliments που μου εστειλαν και μου λεει πως περναει σε σουπερ μαρκετ αλλα οχι ανεπαφα.. ειδαλλως μου λεει μεσω viva wallet..

Δημοσ.
3 ώρες πριν, energy52 είπε

Τωρα μιλαω με εκπροσωπο της Ελπεντισον για την ticket compliments που μου εστειλαν και μου λεει πως περναει σε σουπερ μαρκετ αλλα οχι ανεπαφα.. ειδαλλως μου λεει μεσω viva wallet..

Σε σούπερ μαρκετ περνάει αν τη βάλεις στο κινητό σου μέσω google pay. 

• Thanks 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, CHRISpros είπε

Oντως περναει! Πριν λιγο πηγα Σκλαβενιτη και την περασε κανονικα περνωντας την απ το μηχανημα αλλα οχι ανεπαφα..Μετα εμφανιζει ενα πεδιο που βαζεις υπογραφη ηλεκτρονικα και τελος!! Το υπολοιπο δεν ξερω αν εμφανιζεται καπου αλλα κρατας τις αποδειξεις..

Δημοσ.
2 hours ago, CHRISpros said:

1 hour ago, energy52 said:

Oντως περναει! Πριν λιγο πηγα Σκλαβενιτη και την περασε κανονικα περνωντας την απ το μηχανημα αλλα οχι ανεπαφα..Μετα εμφανιζει ενα πεδιο που βαζεις υπογραφη ηλεκτρονικα και τελος!! Το υπολοιπο δεν ξερω αν εμφανιζεται καπου αλλα κρατας τις αποδειξεις..

Άμα τη παίρνει στο google play, λογικά θα μπορείτε να παραγγείλετε και από wolt όπου υπάρχει AB, Mymarket, Mασούτης.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ekrepali είπε

Άμα τη παίρνει στο google play, λογικά θα μπορείτε να παραγγείλετε και από wolt όπου υπάρχει AB, Mymarket, Mασούτης.

Επιβεβαιώνω ότι μπαίνει κανονικά στο Google Wallet.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...